Sadece para için arayan akraba

İnsanlara yardım ediyorsanız bu size iyi davransınlar diye olmamalı. Kıza burs veriyor gibi düşünün. Neden burs veren insana ekstra iyi davranmak zorunda olsun ki. Bence siz yalakalık bekliyorsunuz. Yardım ettiniz diye insanları satın almıyorsunuz.
Çok haklısınız ama gram yardım parayı düşünmüyorum sadece çok soğuk davranıyor anlamaya çalışıyorum olmuyor

Çok haklısınız ama gram yardım parayı düşünmüyorum sadece çok soğuk davranıyor anlamaya çalışıyorum olmuyor

Aileniz destek olmak istiyorsa, bir kız çocuğu varsa sizi ihmal etmiyorlarsa bence sıkıntı yok. Ama bana harcamayıp o kıza harcıyor diyorsanız o biraz kötü bir durum.

Ayrıca ne nokta nede virgül var. Biraz daha özenli yazabilirsiniz.

Birde yazım tarzı ve hatalarınızdan çok başarılı olmadığınızı düşündüm. Acaba kızın başarılı olmasını kıskanıyor olabilir misiniz?

Size para geldigini nereden biliyorlar ?
Bide yasin kaç , sonucta parayi veren annen baban sen sana minnet edilsin istiyorsun gibi .belkide kiz utaniyordur para aldiklari icin o yuzden geri duruyordur .
Bakın tekrar diyorum para için bize iyi davransiz diye bir beklentim yok içimden asla öyle bir şey geçmiyor minnet edilsin demiyorum utanmak ile alakası yok ben onlara gitigimde ooo Nursel gelmiş dedim kız bana bir baktı sinirli sinirli ben bile korktum

Aileniz destek olmak istiyorsa, bir kız çocuğu varsa sizi ihmal etmiyorlarsa bence sıkıntı yok. Ama bana harcamayıp o kıza harcıyor diyorsanız o biraz kötü bir durum.

Ayrıca ne nokta nede virgül var. Biraz daha özenli yazabilirsiniz.

Birde yazım tarzı ve hatalarınızdan çok başarılı olmadığınızı düşündüm. Acaba kızın başarılı olmasını kıskanıyor olabilir misiniz?
Daha başarılı olsun diyorum annemde söyler geçmişleri iyi değil gelecekleri olsun çok hızlı yazıyorum yazım yanlışı çok fazla olduğundan fazla kusura bakmayın

Daha başarılı olsun diyorum annemde söyler geçmişleri iyi değil gelecekleri olsun çok hızlı yazıyorum yazım yanlışı çok fazla olduğundan fazla kusura bakmayın

Noktalama işaretlerinin en azından noktanın hızlı yazma ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Nokta olmayınca cümle nerde başlıyor nerde bitiyor belli olmuyor.

Ayrıca sizi ihmal ediyorlar mı? Verilen paralar yüksek meblağalar mı?

Noktalama işaretlerinin en azından noktanın hızlı yazma ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Nokta olmayınca cümle nerde başlıyor nerde bitiyor belli olmuyor.

Ayrıca sizi ihmal ediyorlar mı? Verilen paralar yüksek meblağalar mı?
Hocam boşverin anlatamıyorum kendimi

Bu benim sadece 3 sorum 14 gündür sanırım burdayım bazı kişilerin hesaplarına baktım bazılarında 20 soru bile sormuşlar her sorana burda fazla dolaşma mi diyorsunuz ? Ben burda bir soru soruyorum bir başkası hakkında siz benim hayatım için buralarda fazla gezme diyorsunuz.enim ne zaman aktif olup olmadığım kimseyi ilgilendirmez sizden benim önceki sorum için yazın demedim soru bu eğer bundan önceki konu ile ilgilenecek iseniz diğer soruya gidin
Çocuğum anlamak mı istemiyorsun. Ben de buralarda dolanıyorum, bir sürü uye de öyle. Onlara niye çok yazıyorsunuz gibi birsey niye diyeyim. Sana deme sebebim 18 yasinda ailesinden çok çile çektiğini soyleyen hayatını kurtarmak için okuması gereken bir kız çocuğu olman yüzünden. Okumak için de ders çalışman gerekiyor. Ust uste burda gorunce burayı bırakıp daha çok çalışmalısın diye söyledim. Odağını kaybetme diye. Burasi,intagram ,tiktok farketmez geneldi soyledigim şey.
Gercekten sinava hazırlanan arkadaşlarına bak mesela çoğu sosyal medyayı siler ya da girmez ,odagini kaybetmemek için başka birseyle ilgilenmez vs.
Neyse dedigin gibi senin hayatın ister dinler ister dinlemezsin. Ama dogru duzgun yazdığım birseye gereksiz atar gider yapma. 18 yaşında bir kızla tutup da atarlı giderli tartışacak degilim😀

iki kişi sormuş cevaplamamışsınız elinize para geçtiğini nerden biliyorlar ?
ama neden hiçbir zaman yakın görmedim siz olsanız arayıp sizi sormasa sadece para için arasa tepkiniz nasıl olur ?

ben ne kadar samimi davrnsam da boş kız bana samimi değil ama bir paraya ihtiyaçları oldu mu hemen ararlar
Bir de sizi yakın görmemis olabilir bu cok normal herkes herkesle yakın olamaz ve uyuşamaz , aileniz kıza yardım ediyor diye kız niçin sizle samimi olmalı ki

Bir de sizi yakın görmemis olabilir bu cok normal herkes herkesle yakın olamaz ve uyuşamaz , aileniz kıza yardım ediyor diye kız niçin sizle samimi olmalı ki
Samimilik değil aslında anlatamıyorum boş verin

Bana karşı olduğundan fazla bir öfkesi var sebebini anlayamıyorum onlar ailesi mesela fazla bir maddiyat görmediği kişiler ile iletişim kesiyorlar çoğu kişi hayatında yok çevre olarak sadece paraya ihtiyaçları olduğunda arıyorlar kız ile konuştuğumda ailemin kusurlarını yüzüme vuruyor ben ordan burdan konuşuyorum mesela

kız ile konuştuğumda ailemin kusurlarını yüzüme vuruyor ben ordan burdan konuşuyorum mesela
tamam mesela böyle bir şey bir daha olursa “ ailem hakkında böyle konuşma , eğer devam edersen kendilerine de söylemek zorunda kalacağım” dersin.Elbette aileniz hakkında olumsuz konuşulmasına izin vermeyin.

Farkı bir durum ben kendimi izah edemediğim için anlatamıyorum eğer bir gün yaşarsanız anlarsınız şuan böyle diyince büyük bir tepki görünüyor ama anlatmak istediğim bu değil

Çocuğum anlamak mı istemiyorsun. Ben de buralarda dolanıyorum, bir sürü uye de öyle. Onlara niye çok yazıyorsunuz gibi birsey niye diyeyim. Sana deme sebebim 18 yasinda ailesinden çok çile çektiğini soyleyen hayatını kurtarmak için okuması gereken bir kız çocuğu olman yüzünden. Okumak için de ders çalışman gerekiyor. Ust uste burda gorunce burayı bırakıp daha çok çalışmalısın diye söyledim. Odağını kaybetme diye. Burasi,intagram ,tiktok farketmez geneldi soyledigim şey.
Gercekten sinava hazırlanan arkadaşlarına bak mesela çoğu sosyal medyayı siler ya da girmez ,odagini kaybetmemek için başka birseyle ilgilenmez vs.
Neyse dedigin gibi senin hayatın ister dinler ister dinlemezsin. Ama dogru duzgun yazdığım birseye gereksiz atar gider yapma. 18 yaşında bir kızla tutup da atarlı giderli tartışacak degilim😀
Çocuğum ? Tavsiyeleriniz iyi güzel de her gordugunuzde bunu desemeseniz sevinirim burda başka bir soru soruyorum zaten bende çoğu şeyin farkındayım en iyisi dediğiniz gibi 18 yaşında tartışmayın

Çevremde biri var maddiyatları yok kızlarından da biri çok başarılı ama ne zaman büyük bir para elimize gelse para için arıyorlar işte nasılsınız iyimisiniz hep kedilerini hatırlatıyorlar hiçbir zaman ne kızlarını nede annesinin bizimle konuşması için aradığını görmediğim ben ne kadar samimi davrnsam da boş kız bana samimi değil ama bir paraya ihtiyaçları oldu mu hemen ararlar anneme diyorum vermeyin durmadan işte siz fakirlik görmediniz vb gerçekten babası sıkıntı maddiyat da hiç yok durumlari kötü kız da baya başarılı bir çok özel okul çağırıldı kız gitmedi hayla da başarısı çokça artıyor ama neden hiçbir zaman yakın görmedim siz olsanız arayıp sizi sormasa sadece para için arasa tepkiniz nasıl olur ?
17 yaşında ailenizin kimlerle samimi olup olmayacagina, kimlere yardim edip etmeyecegine karismamalisiniz.

Onun disinda basarili cocuklar desteklenmeli, tabiki para cocuga gidiyorsa.

Back
X