Sadece para için arayan akraba

Beni anladığın ve dinlediğin için teşekürler ❤️ iyiki varsın
Ya ❤️❤️❤️
Biliyormusun erken evlenseydim sen gibi büyük bir kızın olurdu…
Kızım 4 yaşında umarım senin gibi bizi ve kendini yolmak isteyenlerin teşhisi koyup karşı çıkacak karakterde olur.
Ben seni anlıyorum, aynı durumu yaşadım çünkü.

Hayatta şunu öyle bi tecrübe ettim ki... (Durumu olmayıp söyleyemeyen insana lafım asla olamaz, zaten öyle insana yağdırırım.)
Durumu yok diye; şunu şunu diye söyleyebilen ve devamlı isteyen insanlar karakter yoksunu oluyor.

Bizim evimiz bir okulun önündeydi. Okul bahcesindeki lojmanlar vardı. Oyun oynardık oradaki ailelerle annemi tanıştırdım. Bir okul görevlisi aile vardı. Babaanneleri mide kanseri olmuştu, bir gittik ağliyorlar para yok ilacını alamamışlar kimseden de isteyemiyorlar. Hemen anneannemler ilaç parasını verdiler götürdük. O insanlar öyle onurlu gururlu insanlardı ki.

Annen yardım edecek ise illa bulsun ihtiyaç sahibini de sevaba girsin.

Çevremde biri var maddiyatları yok kızlarından da biri çok başarılı ama ne zaman büyük bir para elimize gelse para için arıyorlar işte nasılsınız iyimisiniz hep kedilerini hatırlatıyorlar hiçbir zaman ne kızlarını nede annesinin bizimle konuşması için aradığını görmediğim ben ne kadar samimi davrnsam da boş kız bana samimi değil ama bir paraya ihtiyaçları oldu mu hemen ararlar anneme diyorum vermeyin durmadan işte siz fakirlik görmediniz vb gerçekten babası sıkıntı maddiyat da hiç yok durumlari kötü kız da baya başarılı bir çok özel okul çağırıldı kız gitmedi hayla da başarısı çokça artıyor ama neden hiçbir zaman yakın görmedim siz olsanız arayıp sizi sormasa sadece para için arasa tepkiniz nasıl olur ?
Hayla yazmayin lütfen yıl 2025 🤕🤕 konunuza gelince de tepki vermez para da vermezseniz olur biter

İlk mesajda biraz anlayamadım ama sonra yorumlarınızı okudum. Yardım edilen ailenin paraya ihtiyacı yok bunu ailenize anlatamıyorsunuz sorun o diye anladım. Bazı insanlar dilenmeyi iş olarak görürler. Yani bize ayıp gelen şeyler mesela arayıp para isteyemem ben öyle ama bazı insanlar bunu rahatça yapabiliyor ve kullandıkları dil karşısında yardım etmeye niyetli insanları sömürmeye yetiyor işte.
İnşallah aileniz farkeder bu durumu. Sizin yapabileceğiniz tek şey ailenize paranız konusunda sessiz kalmayı tembihlemek olabilir.

Back
X