Sadece para için arayan akraba

derya2897877

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
92
15
3
17
Çevremde biri var maddiyatları yok kızlarından da biri çok başarılı ama ne zaman büyük bir para elimize gelse para için arıyorlar işte nasılsınız iyimisiniz hep kedilerini hatırlatıyorlar hiçbir zaman ne kızlarını nede annesinin bizimle konuşması için aradığını görmediğim ben ne kadar samimi davrnsam da boş kız bana samimi değil ama bir paraya ihtiyaçları oldu mu hemen ararlar anneme diyorum vermeyin durmadan işte siz fakirlik görmediniz vb gerçekten babası sıkıntı maddiyat da hiç yok durumlari kötü kız da baya başarılı bir çok özel okul çağırıldı kız gitmedi hayla da başarısı çokça artıyor ama neden hiçbir zaman yakın görmedim siz olsanız arayıp sizi sormasa sadece para için arasa tepkiniz nasıl olur ?

Madem durumunuz var ve karşı tarafın gercekten ihtiyacı var. Ayrıca çok başarılı dediğiniz bir kız çocuğu var onun gelecegi icin bosverin arasalar da aramasalar da aileniz vermek istiyorsa versin. Karşı taraf kiymet bilir bilmez o onların insanlığı ama sizin gönlünüz rahat olmuş olur.

Madem durumunuz var ve karşı tarafın gercekten ihtiyacı var. Ayrıca çok başarılı dediğiniz bir kız çocuğu var onun gelecegi icin bosverin arasalar da aramasalar da aileniz vermek istiyorsa versin. Karşı taraf kiymet bilir bilmez o onların insanlığı ama sizin gönlünüz rahat olmuş olur.
Bizim de maddiat o kadar yok abartılacak kadar

Bir de yanlış anlama ama birsey diyeceğim sana burayi sevdin farkındayım ama senin bir sınavın var önünde ve senin hayatının gidişatı için çok önemli. O yüzden sen azıcık burdan uzaklaş kitaplarına yakınlaş
Öncelikle bir günde 20 dk olmam pek bir şey kaybetirmiyor burda olmamda ne sorun var acaba ? Benim hayatım beni ilgilendirir size ne oluyor?

Çevremde biri var maddiyatları yok kızlarından da biri çok başarılı ama ne zaman büyük bir para elimize gelse para için arıyorlar işte nasılsınız iyimisiniz hep kedilerini hatırlatıyorlar hiçbir zaman ne kızlarını nede annesinin bizimle konuşması için aradığını görmediğim ben ne kadar samimi davrnsam da boş kız bana samimi değil ama bir paraya ihtiyaçları oldu mu hemen ararlar anneme diyorum vermeyin durmadan işte siz fakirlik görmediniz vb gerçekten babası sıkıntı maddiyat da hiç yok durumlari kötü kız da baya başarılı bir çok özel okul çağırıldı kız gitmedi hayla da başarısı çokça artıyor ama neden hiçbir zaman yakın görmedim siz olsanız arayıp sizi sormasa sadece para için arasa tepkiniz nasıl olur ?
Karşı tarafı da dinlemem lazım. Sizin doğru söylediğinize tam inanamadim.

Ben başarılı bir kız çocuğu için elimden geleni yapardım. İster arasınlar ister aramasınlar.
Benim ailem de öyle yapıyor şuana kadar elinden geleni yapıyor ama aslında karşılık olarak değil tabiki böyle beklentim yok ama ne bileyim bir tebessüm bile kendisinde göremedim kendisine yaklaşmaya çalıştım büyük bir tepki gösterdi ben bile neye uğradığımı şaşırdım

Öncelikle bir günde 20 dk olmam pek bir şey kaybetirmiyor burda olmamda ne sorun var acaba ? Benim hayatım beni ilgilendirir size ne oluyor?
Surekli konu açtığın için ve sürekli burda gördüğüm icin söyledim. Önceki konunda üzülüp durumuna bir dolu oneri vermeye çalıştığım için. Eleştirmek için degil gercekten hayatını olumlu yonde ilerletmen icin oneriydi. Ama anladim ki iyilikten maraz dogar. İlgilendirmiyorsa yorum da istemeyeceksin her konuda. Neyse evet senin hayatın istediğin gibi yaşarsın. Tepede ya da aşağıda.

Surekli konu açtığın için söyledim. Önceki konunda üzülüp durumuna bir dolu oneri vermeye çalıştığım için. Eleştirmek için degil gercekten hayatını olumlu yonde ilerletmen icin oneriydi. Ama anladim ki iyilikten maraz dogar. İlgilendirmiyorsa yorum da istemeyeceksin her konuda. Neyse evet senin hayatın istediğin gibi yaşarsın. Tepede ya da aşağıda.
Bu benim sadece 3 sorum 14 gündür sanırım burdayım bazı kişilerin hesaplarına baktım bazılarında 20 soru bile sormuşlar her sorana burda fazla dolaşma mi diyorsunuz ? Ben burda bir soru soruyorum bir başkası hakkında siz benim hayatım için buralarda fazla gezme diyorsunuz.enim ne zaman aktif olup olmadığım kimseyi ilgilendirmez sizden benim önceki sorum için yazın demedim soru bu eğer bundan önceki konu ile ilgilenecek iseniz diğer soruya gidin

Back
X