Iste simdiden basliyor bu oyunlar ...bir yandan senle diger yandan ciktigi kizla onun tabiri ile deniyor beyfendi güzelce herseyi...
Ne buluyorsunuz bu nuri alco kilikli erkeklerden inanki anlayamiyorum ama her ne olursa olsun, onunla yaptiklarindan sonra kendinen nefret ediyorsan bu arkadaslikta iyi birsey olamaz güzelim...
Onu tamamen hayatindan cikarmani tavsiye ederim...yoksa günün birinde senin ona karsi olan zaafindan ne yapip edip yararlanacak.....kaninin en kaynar yaslarindasin simdi ilerde daha cok pismanlik duymaman, daha cok kendinden nefret etmemen icin sen yoluna ben yoluma de ve bitir bu sacma sapan arkadasligi...
mükemmel bir ten uyumundan başka hiç birşey dill..beden dilinizden başkaa konuşma diliniz yok gibi..[/Q
şimdi böyle düşünüyorsun ya evlendikten sonra görcem ben sizi.. geçim derdi elektirk su tel kredi kartları ödemelerle hiç biri kalmıyor tabikieşimi cok sewiorum hemde deli gibi ama anne baba parasıyla gezdigimiz günlerdeki duygular yok içimde şimdi bir hayat telası içindeyiz
huuuu arkadasım bence bir an önce uyan hayat sizin sandıgınız gibi canım cicim öpüsme vs. ile sürmüyor yada 2 kişinin birbirini sewmesi sadece cinsellik değildir yasınızın geregi şimdi bunlara fazla meraklısınız aklınız hormonlarınız farklı calısıyor ama toparlayın kendinizi kızlar kullandırtmayın kendinizi sonra sizi begenmicekler isteyecekler ki el değmemiş kız alsınlar bütün erkekler böledir
bak cnm kardesim hayatta her yasadıgın anı 1 kere yasıorsun geri dönüşü yok keşkeler pişmanlıklar faydasız bizlerde zamanında hatalar yapmısızdır ben senin ablan yasındayımdır abla olarak derim ki su güzel yaslarınızı deli dolu yasayın ama erkeklere inanmadan aklınızı takmadan aglamadan üzülmeden geçirin erkek ark.ınızda olsun ama tutun elini gidin cafede oturup müzik dinleyin denize girin gezin eglenin bak belki ilerde aklına gelrim insan calısmaya baslayınca evlenince hayatı kacırıyor sürekli kosturuorsun ve günler su gibi akıor ben senin yasına dönmek için neler vermezdim bunun kıymetni bilin ve akıllı uslu olun.
Senin hikayen bana okuduğum bir kitabı hatırlattı; Melissa P - Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi
Okudun mu bilmiyorum... Ama tavsiye ederim...
O kitapta kendinden bişyler bulacaksın bundan eminim.
Belki yaşadıklarını anlayabilmen için sana ışık tutacak.
Umarım doğru kararı verir ve uygularsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?