valla okudum ve uzuldum arkadasim senin icin..
sevgi ask cinsellik ve arkadaslik.. bu dordunun arasinda donup duruyorsun sen yavrum..
bir kere o deneyim i yasadiktan sonra o adami unut,. biraz uckurunun sevdasinda o adam ben sana soyliyim.. yani demis ya ilk opusmeden sonra simdi bitti diye.. iste iliskiden sonra da simdi bitti olmasa icimde kalicakti gibi biseyler zirvalamasi sana cok yuksek ihtimal..
arkadasliktan bahsetmissin.. ama bana kalirsa bir arkadasliktan cok seni somurmek bu biraz..
yazik sana yahu sen bunlari mi hakediyosun? sadece bitirilme amacli bir opusme, deneme amacli bir beraberlik.. bunlar sana gore mi?
kaldi ki bunlarii duymaya nasil tahammul ediyosun.. emeinim cok seviyosundur hangimiz lisede iken kor kutuk asik olmadik ki.. hangimiz neleri goze almadik ki.. ama iste omur boyu yasamak istemedigin pismanlaklari tam bu zamanlarda yaptik cogumuzda..
bunlarda eksik yanlis goruyosunki sen de buraya konu acmissin zaten degilse gider istedigini yapardin..
ne arkadaslik ne iliski.. birak gitsin ne hali varsa gorsun.. sana seni hayatinda 1. siraya oturtacak ve hayatindaki en guzelseymis gibi bir beraberlik yasatacak insani bul derim..
akilli bir kizsin umarim hata yapmazsin..
haklısın zaten ben de nasıl tahammul ettigimi hala anlayamıyorum. zaten tüm o deneme çalışmaları falan onlar tamamen bitti bunu ona da söyledim. sadece bu kadar süredir bırakmayı çok denedim ama her seferinde başarısız olunca ben de dayanamadım ve yazdım buraya..
haklısın zaten ben de nasıl tahammul ettigimi hala anlayamıyorum. zaten tüm o deneme çalışmaları falan onlar tamamen bitti bunu ona da söyledim. sadece bu kadar süredir bırakmayı çok denedim ama her seferinde başarısız olunca ben de dayanamadım ve yazdım buraya..
Bence sen yine devam edersin bu sacma sapan oyuna. Çünkü aslında onun istediğini sende istiyosun yoksa bunun sakasını dahi yapmazdın ( intikam icinde olsa ) Hatta bırak sakasını seninle bu sekilde konusmasına sana yaklasmasına asla izin vermezdin. Lütfen su yazdıgın yazıyı sanki bi baskası yasamıs gibi oku ve kendine gel
hepinize çok teşekkür ederim sanırım kararımı verdim. bundan dönmemek için de sürekli bu sayfayı açıp her birinizin fikrini teker teker okuyup yeniden ve yeniden değerlendircem. umarım sonunda kurtulabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?