Sadece okuyup düşüncenizi söyleyin..

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendini bu kadar kullandırmaya çok mu heveslisin güzel kardeşim. Adam resmen seni aşağılıyor ve sen hala tutup onu sevdiğini söylüyorsun,kaybetmemekten bahsediyorsun.
Adamın umurunda bile değilsin, kusura bakma ama aynen öyle.
Silkelen ve kendine gel.

eğer X olmasaydı savaş derdim sevdiğin için ama
o X i tercih etmiş
onu seçmiş
bunu aklından çıkarma ve görüşme onunla
ilk başlarda çok canın yanar ama 3 gün ölmek
3 ay hergün ölmek ten iyidir

aynen istemesen bile bir an gelir karşındaki duramayabilir. bu oyun değil. işte o zaman senin için çok geç olur.

olaya senin açından baktığımda bir defa tenini hissettiğin için sonunu getirmeyi istiyorsun bence
şu 1 nisanla başlayan eylemler hiç olmasaydı bu noktaya gelmezdin
ama şu an aklında bu var, oraya saplandın,
sana tavsiyem, kaç kurtul at kendini biyerlere
gerekiyorsa şehir dışına çık bir süreliğine
bu saplantıdan kurtul, bakış açının sağlıklı olmadığını göreceksin
senin sevdiğin erkeği istediğin belli
ama acı belki fakat daha kesin birşey var, o adam seni istemiyor
sadece seninle beraber olmak istiyor ve sonra arkadaş ayağına yatacak
yani seni sadece ihtiyacı için kullanıcak, buna asla izin vermemelisin
onu nasıl geri alabilirim demişsin, amacın bu olmamalı
ondan nasıl kurtulabilirim olmalıydı doğru soru...
bence bu kurtulunması gereken hastalıklı bir durum, sonra çok pişman olursun çok
emin ol hayatını etkiler, adamla beraber olup onun sadece seni kullandığını gözlerinle gördüğünde
birdaha hiçbir ilişkide güveni yakalayamazsın, evlenemezsin, hatta bir erkekle beraber dahi olamayabilirsin bidaha...

seni kullanıyor ve sende onu seviyorsun ..pes yani..kendine gel artık...

kendimi bir an annen yerine koydum ,kızım olduğunu düşündüm ve kalbim hızla çarptı ,keşke olabilseydim bunu bilebilseydim ve sana gitme diyebilseydim ,sakın sakın bir daha onula görüşme ne olur ,bak üzülen sen olacaksın ...o iş dediğin şey 5 dakika pişmanlığın bir ömür boyu ...

Gitsin Almanyada Helgayla yapsın bu deneysel sevişme eylemini şakkıdı
Sen de o gözü dönmüş ergen kılıklı erkek müsvettesini görme bir daha
Umarım başka Saldıray Abilerle karşılaşmazsın bundan sonra,haaa bir de film tadında Nisan 1 şakaları da cııııısssss lmaz:

Senin ona olan tutkunu keşfetmiş...
Seninle beraber olup,daha sonra biz arkadaşız diyecek..
Parmağını şıklattığında koşa koşa ona partnerlik hizmeti veren bir kız haline mi getirtmek istiyor seni?..
Bu ucuz numaralara arkadaşlık denilmez,arkadaşlar biribrlerini yatağa atmak istemezler....

Anla artık be canım..

Bu kadar güzel duygulara sahip birinin bu çocuktan daha iyi birisini hakettiğine inanıyorum ben... o buluşmaya gitme, sana yalan söyleyen, seni aldatan, birine nasıl bu kadar değer verebilirsin çok güvenme derim çok iyi arkadaş gibi görünüp arkandan pis vurabilir sakın hayatının hatasını yapıp onunla görüşme ilerde eminim senin için deli olacak bi adam çıkacaktır karşına işte ozaman o çocuk kafasını taşlara vuracakk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…