Sadece oksapar kullanan var mı ?

Yok hiç pıhtılı değildi normal akışkan su gibi idi. Hiç bilmiyorum ama pıhtılaşma bozukluğu olmadığını kendim anladım. Bana test vs yapılmamıştı. İlk bebeğim 8.haftada kalbi durdu diye kafadan bunlar verildi bana. Bu mesajdan sonra çok şeyler oldu. 18.haftada yine kanamam geldi. Sonra ayrıntılı ultrasonda bebeğimde bazı sorunlar çıktı. Ben çok üzüldüm hep bu kadar iğneden ilaçtan oluyor hep bu kanamalar yüzünden bebeğim böyle oldu dedim. İğneyi de hapı da kestim. Çok şükür gerçekten bir daha kanamam olmadı. Hamileliğim devam ediyor. Bebeğimde sorun olabilir ama dua ediyorum gece gündüz. Ama en azından ben kanama kabusundan kurtuldum. İnsana test bile yapmadan bunları veren doktorlara hakkımı helal etmiyorum kaç kez test yapalım dedim de yok bir düşükte yapılmıyor dediler
Olurmu canım test yapmadan genetik testtemi yapılmadı sağlıkla inşallah kucağına alırsın bebegini

Hayır onu da çok söyledim 3-4 doktora gittim onu da yapmadılar hiç yönlendirmediler. Şimdi yine hamileyim ya bir sürü sorunla uğraşıyorum ne pahasına olursa olsun o testler yapılmad

Hayır onu da çok söyledim 3-4 doktora gittim onu da yapmadılar hiç yönlendirmediler. Şimdi yine hamileyim ya bir sürü sorunla uğraşıyorum ne pahasına olursa olsun o testler yapılmalıydı

Evet cnm yapılsaydı kafanda soru işaretleri kalmazdı en azından hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini inşallah

X