- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 33
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
ay ne güzel yazan çıktı benm fsh 5 lh 19 du ama 1 ay sonra 14 e düştü suan 14 sadece lh yukskeligi mevcut bilgileriniz icin teşekkür ederimMerhaba benmde benmde fsh ım dşktü ama lh hormonum 10 du sizin acaba kaç ? Bana doktorum şekerden de olablr bu ykseklk diyip şeker yklemesi yaptrdı ve insülin direncim olduğunu öğrendm ve glifor tarzı ilaç kullandım şeker hapı hala da kullanıyorm şeker metabolizmasını düzenliyor ve adeti düzenliyor hormonlar düzeliyor umarm bu bilgilerde işe yarar, Rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip etsn
ay ne güzel ben her ilacı kullandim ama bir onu kullanmadim sizin kaçtı lh inizInofolic tozla dustu hamile kaldim
Cnm bana once seker hapi verdiler matofin 5 ay kullandim 14 du 5 ay sonunda 6ya dustu inofolic kullandim sonraki ay onlada hamile kaldim lh baska turlu dusurmek zor zaten doktor vermedimi sanaay ne güzel ben her ilacı kullandim ama bir onu kullanmadim sizin kaçtı lh iniz
canm ben testere disli aslan pencesi kullandim dustu 19 dan 14 e dusurİyi akşamlar kızlar benimde lh 16 iken 22 ye çıktı napabiliriz düşmesi için
Cnm bana once seker hapi verdiler matofin 5 ay kullandim 14 du 5 ay sonunda 6ya dustu inofolic kullandim sonraki ay onlada hamile kaldim lh baska turlu dusurmek zor zaten doktor vermedimi sana
yok canm ya vermedibnaa yumurtlama ipuçlarından başka bisey vermedi demedideCnm bana once seker hapi verdiler matofin 5 ay kullandim 14 du 5 ay sonunda 6ya dustu inofolic kullandim sonraki ay onlada hamile kaldim lh baska turlu dusurmek zor zaten doktor vermedimi sana
Ilginc normalde veriyolar cunku bitkiselde dusurmeye calisabilirsin ama cokdusmez istersen inofolic toz dene oda dusuruyo hamile kalmanada yardimci oluyo pkolular hep bunla hamile kaldi arastir cnm lh 14ken gebelik olusmaz benim 6ya dustu ole hamile kaldimyok canm ya vermedibnaa yumurtlama ipuçlarından başka bisey vermedi demedide
peki bu şekilde ilaç tedvisi iledemi hamile kalamam canm valla ne bileyim ya dedigin gibi ilginç yani en son 14 tu aralikta bakalim adet olunca tekrar bayram 4 gunum geçti bu ay kan verdim 0.23 çıktı suan hala adet olmadim 6 günüm geçmiş oluyor peki cnm sen düşünce ilaç ile mi yoksa normal mi hamile kaldinIlginc normalde veriyolar cunku bitkiselde dusurmeye calisabilirsin ama cokdusmez istersen inofolic toz dene oda dusuruyo hamile kalmanada yardimci oluyo pkolular hep bunla hamile kaldi arastir cnm lh 14ken gebelik olusmaz benim 6ya dustu ole hamile kaldim
adetin kaçıncı günü olctrdunİyi akşamlar kızlar benimde lh 16 iken 22 ye çıktı napabiliriz düşmesi için
Ben inofolic tozla kaldim cnmpeki bu şekilde ilaç tedvisi iledemi hamile kalamam canm valla ne bileyim ya dedigin gibi ilginç yani en son 14 tu aralikta bakalim adet olunca tekrar bayram 4 gunum geçti bu ay kan verdim 0.23 çıktı suan hala adet olmadim 6 günüm geçmiş oluyor peki cnm sen düşünce ilaç ile mi yoksa normal mi hamile kaldin
anladim canm hayirli olsn kac aylik hamilesin pkiBen inofolic tozla kaldim cnm
18 hafta cnm sagolanladim canm hayirli olsn kac aylik hamilesin pki
cinsiyeti belli mi18 hafta cnm sagol
Evet cnm oglum olacak hayirlisiylacinsiyeti belli mi
sağlıkla kucağına al inşallah canım bu adet olabilsem doktora gidecegimEvet cnm oglum olacak hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?