• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SADECE LH YUKSEKLIGI ILE HAMILE KALANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cnm insallah Git tabi cnm gerekirse baska bi doktora daha gorün bakalm o ne dicek hayirlisi olsun cnm
çok doktora gittim ama tedavileri sonuç vermedi bu doktoru çok methediyolar gidicem evet ama bir adet olsam ah bir olsam

Lh dusurmek icin bi ilaç kullandınız mi
yok canm sadece testere disli aslan pencesi kullandim ama 1 ay oda 19 dan 14 e düştü simdi diyet yapıyorum doktorum vucuttaki östrojen hormonu yag dokusunu hiç sevmesmiz saklanirmos o yüzden östrojen hormonu salgilanmaz ve gebelik olmazmis yag dokusunu olabildiğince en aza indirip ostrojeni ortaya cikarmamiz lazm ki hamile kalabilirsin dedi

yok canm sadece testere disli aslan pencesi kullandim ama 1 ay oda 19 dan 14 e düştü simdi diyet yapıyorum doktorum vucuttaki östrojen hormonu yag dokusunu hiç sevmesmiz saklanirmos o yüzden östrojen hormonu salgilanmaz ve gebelik olmazmis yag dokusunu olabildiğince en aza indirip ostrojeni ortaya cikarmamiz lazm ki hamile kalabilirsin dedi
Cnm ben testere dişli aslan pençesi denedim ama bi ise yaramadı bide ben aşırı zayıfım 47 kıloyum o yüzden diyet te olmaz ne yapsam acaba ya benim29 lh degerim

Cnm ben testere dişli aslan pençesi denedim ama bi ise yaramadı bide ben aşırı zayıfım 47 kıloyum o yüzden diyet te olmaz ne yapsam acaba ya benim29 lh degerim
bu nasil sistem anlamış degilim sen çok zayifsin duy kalamiyosun bende sismanim diye peki canım bu tahlili adetli ikeñi verdin

Ilginc normalde veriyolar cunku bitkiselde dusurmeye calisabilirsin ama cokdusmez istersen inofolic toz dene oda dusuruyo hamile kalmanada yardimci oluyo pkolular hep bunla hamile kaldi arastir cnm lh 14ken gebelik olusmaz benim 6ya dustu ole hamile kaldim
canm doktorum bu ay verdi bana diaformin şeker hapi kullaniyorum 6 gün oldu bugün inşallah duserde hamile kalirim

canm doktorum bu ay verdi bana diaformin şeker hapi kullaniyorum 6 gün oldu bugün inşallah duserde hamile kalirim
Keske daha once verseydi duser cnm duzenli kullan birakma ben 5ay kullandim sonraki aysa inofolic toz kullandm yapicam dedim inatla oldu kilo bile vermistim seker hapi istahimi kesmisti bide sana onerim tatlidan ve beyaz ekmegi cok tuketme kepekli tercih et

Keske daha once verseydi duser cnm duzenli kullan birakma ben 5ay kullandim sonraki aysa inofolic toz kullandm yapicam dedim inatla oldu kilo bile vermistim seker hapi istahimi kesmisti bide sana onerim tatlidan ve beyaz ekmegi cok tuketme kepekli tercih et
ekmek hiç kullanmiyorum tatlida çok canm isterse sadece donurma yiyorum okdr cnm yani bunları birakali 20 gün oldu

Benim fsh 7.88 lh 8 gebelik olmayacak değerler mi sizce? Doktor yumurtalıklar gayet güzel dedi bir cok doltora gittim

Back