- 7 Ekim 2020
- 1.220
- 2.207
- 83
- Konu Sahibi Sondurak2515
Benim şuan tek görünüyo. Her zaman çoğul gebelik olmuyor ama ihtimal artıyor. Birden fazla yumurta geliştiği için.Klomenle hep ikiz gebelik mi oluyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim şuan tek görünüyo. Her zaman çoğul gebelik olmuyor ama ihtimal artıyor. Birden fazla yumurta geliştiği için.Klomenle hep ikiz gebelik mi oluyor?
Peki doktor kimlere gerekli görüyorBenim şuan tek görünüyo. Her zaman çoğul gebelik olmuyor ama ihtimal artıyor. Birden fazla yumurta geliştiği için.
En az 1 yıl korunmasız ilişkide gebelik elde edilemezse gerekli görüyolar. Yaşın çok ilerdeyse bu 6 aya kadar iniyor. 1 yıl dolmadan doktorlar muayene bile etmek istemiyor genel olarak. Bide çoğunlukla klomen +çatlatma iğnesi kullanılıyor. Ama bazı doktorlar yumurtanın kendi çatlayabildiğini düşündüğünde gerek görmüyolar. İnşallah gebelik düşündüğünde Rabb im en hayırlı zamanda verir. Bunlara gerek kalmazPeki doktor kimlere gerekli görüyor
Pkosluyum ben
Hamile kalmayı düşündüğümde klomen mi gerekecek bana
Ne kadar çok şey var .kafam hep karışıyor öğreniyorum bişey daha çıkıyor .bitmiyorEn az 1 yıl korunmasız ilişkide gebelik elde edilemezse gerekli görüyolar. Yaşın çok ilerdeyse bu 6 aya kadar iniyor. 1 yıl dolmadan doktorlar muayene bile etmek istemiyor genel olarak. Bide çoğunlukla klomen +çatlatma iğnesi kullanılıyor. Ama bazı doktorlar yumurtanın kendi çatlayabildiğini düşündüğünde gerek görmüyolar. İnşallah gebelik düşündüğünde Rabb im en hayırlı zamanda verir. Bunlara gerek kalmaz
Bunlar ne ki. İnsanlar neler neler yaşıyor evlat sahibi olabilmek için. Gerçekten maddi manevi yorucu bi dönem oluyor birçok kişi için. Eşimin sonuçlarını doktor gördüğünde aşılama bile olmaz direk tüp bebek dedi. Ürolojiye gittik takviye kullanmaya başladı. Yaklaşık 3 ay sonra ben de klomen kullandım çok şükür diğer şeylere gerek kalmadı. Tabi bu süre zarfında eşim sigarayı bıraktı. Keçiboynuzu kürü vs. Derken güzel haberi aldık.Ne kadar çok şey var .kafam hep karışıyor öğreniyorum bişey daha çıkıyor .bitmiyor
Şelale mübarek
Çok sevindimmmm adınıza.Bunlar ne ki. İnsanlar neler neler yaşıyor evlat sahibi olabilmek için. Gerçekten maddi manevi yorucu bi dönem oluyor birçok kişi için. Eşimin sonuçlarını doktor gördüğünde aşılama bile olmaz direk tüp bebek dedi. Ürolojiye gittik takviye kullanmaya başladı. Yaklaşık 3 ay sonra ben de klomen kullandım çok şükür diğer şeylere gerek kalmadı. Tabi bu süre zarfında eşim sigarayı bıraktı. Keçiboynuzu kürü vs. Derken güzel haberi aldık.
Teşekkür ederim. ☺Çok sevindimmmm adınıza.
Aminnn inşallah hayırlı sağlıklı evladın olsun inşallahİnşallah. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hamile olanlarda sağlıkla kucağına alsın. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhabalar ben de bu ay klomen kullandım da adete şuan 7 gün var ama aşırı derecede şiştim mide bulantım var hafif ve biraz yapışkan beyaz akıntı bunlar sende de olmuş muyduEn az 1 yıl korunmasız ilişkide gebelik elde edilemezse gerekli görüyolar. Yaşın çok ilerdeyse bu 6 aya kadar iniyor. 1 yıl dolmadan doktorlar muayene bile etmek istemiyor genel olarak. Bide çoğunlukla klomen +çatlatma iğnesi kullanılıyor. Ama bazı doktorlar yumurtanın kendi çatlayabildiğini düşündüğünde gerek görmüyolar. İnşallah gebelik düşündüğünde Rabb im en hayırlı zamanda verir. Bunlara gerek kalmaz
Bende de acayip şişkinlik vardı. Akıntılarda vardı. Zaten onları görünce şüphelenmiştim. İnşallah tutmuşturMerhabalar ben de bu ay klomen kullandım da adete şuan 7 gün var ama aşırı derecede şiştim mide bulantım var hafif ve biraz yapışkan beyaz akıntı bunlar sende de olmuş muydu
Kizzzz vallahi aynen bende şiştim hadi inşallahBende de acayip şişkinlik vardı. Akıntılarda vardı. Zaten onları görünce şüphelenmiştim. İnşallah tutmuştur
İnşallah. Güzel haberler alırsınKizzzz vallahi aynen bende şiştim hadi inşallah