Sadece Klomen Kullanıp ,Çatlatma İğnesi Olmadan Hamile Kalan Var mı?

Slm kızlar ben de yeni katildim araniza,2kimyasal gebelikten sonra bu ay klomen kullanmaya basladim,5gün günde 2adet,dua edin lütfen,Rabbim isteyen herkese istedigi kadar bebiş versin inşallah

Öncelikle herkese selam bayanlar bende bu ay klomene basladim adetimin 5. Günü günde 2 tablet sabah akşam 5 gün daha sonrada gün aşırı ilişki önerdi ben 11.gün ilişkide bulundum yani ilaçtan bir gün sonra ve kasigimda sancı oldu bu arada 2 yillık evliyim ve hiç korunmadim inşallah bu ay hamile kalırım Rabbim ümmeti Müslümanı bununla sınamasın bana cevap yazarmisin iz lütfen biraz morale ihtiyacım var korkuyorum

Merak ettim acaba tuttumu hamilemi siniz inşallah oylesinizdir

Merhaba arkadaşlar 2 3 aydir bebek istiyoruz ama olmadı bu ay ilk defa klomen kullandım adetime 2 gün var kasık sancılarım var ama adet sancisiyla ayırt edemiyorum mide bulantısı var sadece belirti olarak idrar testinde hemen çıkar mı test yapsam acaba

Merhaba,evet benim 2gün once cikmisti

Kizlar size bi sorum olacak acil cevap verin. Benim normal adet surem 3 veya 4 gun suruyor. Klomen kullanmaya baslicam. Klomeni 5. Gun basla dedi doktor ama klomen kullanmak icin adetli olmak sart mi ? Lutfen kizlar yardimci olun bana.

Arkadaslar bende 1 yıllık evliyim hiç korunmadim bu ay ilk defa klomen kullandım bugün 13. Gün yumurtam 28mm doktor um çok büyük olduğunu bukadar bbüyük olmaması gerektiğini söyledi korkuyorum inşallah kötü bişey çıkmaz. Sizin benzeri sorunlarınız oldu mu

Bu ay ikinci kez klomen kullandım geçen hafta iğne vuruldum acaba test yapsam sonuç alır mıyım

Bu ay ikinci kez klomen kullandım geçen hafta iğne vuruldum acaba test yapsam sonuç alır mıyım
Yok canım,15günden önce kanda çıkmıyor,ben de bekliyorum benimki aşılama ama,inşallah ikimiz ve bekleyen herkes mutlu haberi alır

Cnm gün aşırı günde 2 kere ilişki mi dedi dr'un? Off biz 1 kere yaptık hep. Şimdi olmamışmıdır benim? Umarım hamileyimdir
cnm mrblar rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın klomenle mı ğebe kaldın sen bnmle paylaşırmısın acaba yaşadıklarını bebek saıbı olamıyoruz da

kızlar yardım edin ne olur 4üncü asılamam olucaktı klomen verdi doktor yumurtalarımda büyüdü kistim var diyetedavim yarıda bıraktı acaba klomen kullanıp hamile kalan varmı?

cnm mrblar rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın klomenle mı ğebe kaldın sen bnmle paylaşırmısın acaba yaşadıklarını bebek saıbı olamıyoruz da
Cnm mrb üzerinden çok uzun zaman geçti. Klomenle hamile kaldm kızm oldu. Hatta şuanda ikizlere hamileyim. Soğan kürünü tavsiye ederm cnm şak diye ikizlete hamile kaldm sayesnde

Cnm mrb üzerinden çok uzun zaman geçti. Klomenle hamile kaldm kızm oldu. Hatta şuanda ikizlere hamileyim. Soğan kürünü tavsiye ederm cnm şak diye ikizlete hamile kaldm sayesnde
evet cnm bayaı uzun zamn olmuş rabbım bunarı sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ınş bn şuan klomen kullanıorum doğal kurler maalesef adetımı bozuyor dun dr a ğttım sağda ıkı yumurtan ğelışmış dedı sen çatlama ığnesı oldunmu kaç ay kullandım ğebe kaldın ılk bebışıne klomenle acaba

Klomenin 2.ayında hamile kaldm. Çatlatma iğmesi olmadm

Kizlar gecen ay kullandim klomen ve igneyi bu ay kullanmadim adetim gecikti gecen ay gununde gelmisti adetim. Umidim yok ama bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…