bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım aynı zamanda prolaktinim yüksek olduğundan dostinex'te kullanıyorum. İğneden bana hç bahsetmedi doktorum. İnşallah bu ay güzel haberler vermeyi nasip eder bana Allah'ım!
bende 2 ay denedım sımdılık beklemedeyım doktor bıraz zayıflarsan belkıde hıc bır seye gerek kalmayacak dedı sende kılo problemı var mı?tam da merak ettiğim konu! ben de klomene başladım daha yeni. çatlatma iğnesi vuracak doktorum. ben 6 ay denedim olmadı yumurtam çatlamıyor maalesef
aynisefa canım, az kaldı senin haberini almamıza desene :) ben 1 ağustosta adet oldum 9-17 arası gün aşırı ilişki ve 12.-14. günler arası mutlaka ilişki dedi 2 ay doğal yolla denedik tedbir olarak gitmiştim fsh ve prolaktin biraz yüksek çıktı bu ay inşallah olur bide ikizlerimiz oluyormuşş ayyy ne güzel yaa
Ednaa bende hamiş zannettim seni içime doğmuş olabilirmi acaba
ah zaten o kilolar bi olmasaydıı ama napalımm böyle de olur elbet
arkadaşlar bu ay ilk defa klomen kullandım.günde iki kez.
12.gün takibe gittiğimde 17 mm bir yumurtam oluşmuştu.dr. istersen yarın gel
iğne vuralım dedi.bende ilk ay olduğu için istemedim.dr. iğne olmadan da hamile kalabilirsin.
rahim duvarın iyi filan dedi.ama bende şimdi merak ediyorum iğnesiz hamile kalan varmı ???
Ben de varımbir yıldır bebek istiyorduk olmuyordu; en sonunda doktora gittim ve pko olduğumu öğrendim. Doktor klomen verdi,hatta zorla aldım çünkü eşimin de bi doktora görünmesini istedi, benim sabırsızlandığımı görünce verdi:90: ama ne yumurta kontrolune çağırdı ne iğne vuracağız dedi. Ben doktorun anlattığı şekilde adetimin beşinci günü başladım, sabah akşam içtim, ilaç bittikten iki sonra da gün aşırı ilişki oldu ve Allah'ın izniyle 6+1 günlük hamileyim. Allah'ım tamamına erdirir inşallah. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?