Aleykümselam arkadaşım.. Kaç aydır ya da kaç yıldır çocuk düşünüyorsun.. Eğer özele gidiceksen kadın hastalıkları ve doğum bölümü eğer devlete gidiceksen infertilite.. Devlet dediysem üniversite hastanesinde bu bölüme gidiliyor..Selamunaleykum kizlar.hamile olabilmek icin hangi bolume gidiliyo nediyosunuz doktora benim hic bi bilgim yok lutffen benide bilgilendirirmisnz
peki tek gebelikmi canım bebişevet iğne olmadan kaldım.
iyi akşamlar..bende 2009 da 5 gün ikişer tane klomen kullanmıştım..(kendim istemiştim.normalde çatlayıp çatlamadıgını bimiyorum) 3 yumurtadan 2 si 26 ve 27 milim olmuş kiste dönüşmüş biride normal sınırda kalmıştı.şans az vurmuyalım boşuna bu ay,demek fazla gelmiş ilaç normal çalışıyomuş bidahaki aya bire düşürelim dedi..ama ben o ay tek yumurtayla hamile kaldım..şimdi allah bağışlarsa 3 yaşını doldurcak bir oğlum var..
Ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım.
Yarın doktor histeroskopi yapacak hiç olan var mı genel anestezi yapılacak.
Adetli iken rahim duvarı ince olur yumurtalama dönemi ile beraber kalınlaşır dedi.
Benim adet döneminde 6 mm yada 8 mm 3 adet dönemini gözlemledi.
İlaçla incelmedİ dedi.
Hsg çekilmiştim ama histeroskopi canlı kamera rahim duvarını daha iyi görebiliyolarmış.
Tüp bebek işmenine geçsek de histeroskopi yapmalıyız dedi tüp bebek olmayabilir dedi
Rahim kalınlaşmasının sebebini bulmalıyım dedi
Hastanenin ameliyathanesinde yapılıyormuş
Lokal yada genel anestesi altında
Ben batı bahat ikitelli istanbulda yarın sabah 8 de yaptıracağım 1200 tl sgklıya
Dua edin bana
Hsg den farklı imiş
Canlı kamera ve renkli imiş daha net aytıntılı gösteriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?