Sadece Klomen Kullanıp ,Çatlatma İğnesi Olmadan Hamile Kalan Var mı?

Selamunaleykum kizlar.hamile olabilmek icin hangi bolume gidiliyo nediyosunuz doktora benim hic bi bilgim yok lutffen benide bilgilendirirmisnz

Selamunaleykum kizlar.hamile olabilmek icin hangi bolume gidiliyo nediyosunuz doktora benim hic bi bilgim yok lutffen benide bilgilendirirmisnz
Aleykümselam arkadaşım.. Kaç aydır ya da kaç yıldır çocuk düşünüyorsun.. Eğer özele gidiceksen kadın hastalıkları ve doğum bölümü eğer devlete gidiceksen infertilite.. Devlet dediysem üniversite hastanesinde bu bölüme gidiliyor..

Slm kızlar.. Bende klomen kullandım adetimin bitiminde başladım 5 gün boyunca sabah akşam günde 2kez kullandım sonra 3gün bekledim ve kontrole gittim ama çok fazla sayıda yumurtam oluşmuş bu yüzden doktorum ikiz veya üçüz olma ihtimali çok yüksek diyerekten diğer aya bıraktı. Adetin 4 veya 5. Günü tekrar gidicem kist oluşmamışsa tekrar kullancam bu sefer günde bir tane. Merak ettiğim kist kontrolü için vajinal ultrasonla mı kontrol ediyor??

Arkadaşlar ben de ilk kez klomen kullandım dün yani adetimin 13.günü 1 tane 22 mm sağlıklı görünen yumurtam vardı rahim kalınlığı da 12 mm idi doktor çatlatma iğnesi vuruladabilir vurulmayadabilir dedi ben yaptırmadin Allah buyuk hayırlısı neyse o olsun dedim ama şimdi çok korkuyorum ya çatlamazsa diye

merhaba benm bugun 11, günüm yumurtam 22 mm olmus doktorlardan biri normal dedi iğne vurun dedi diğer kist olabilir bu kadar büyümez normalde dedi dedi kafam karıstı çatlatma iğnesi vurulmus muydunuz?

Ya kizlar bnde yni uyeyim iki yillik ewliyim hic korunmadk bir seneyi gecince tedaviye badladk yumurta tmbelligi var dedi dktorm adrtmde cok duzenszdi uc drt ayda bir yada ayda iki kez oluydm doktrm ilaclarla az da olsa duzene sktu esimin testleride nrmal ckti hala hamile kalamadm bi kac ay once klomen yazdi gunde iki kez ictm olmadi birz dnlensn yumurtalari cok yordk defi simdi yine klomrn yazdi dozunu yukselttik gnde uc defaya cktk ardndan catlatma ignesi yaptrcaz gerek olursa yine tutmszsa asilama diyo bnzer durumda olan warmii

Arkadaslar bna da yardm ediin ya hamile klrmym sizce dktorum ikinci kez klomen yazdi ilkinde olmadi gunde iki kez bes gun ictm bu sefer dozunu yukseltti gunde uce ckrdi duruma gore ardndan igne ypck adet dznszlgmde cok fzla ayni drmda olan warmi

Ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım.
Yarın doktor histeroskopi yapacak hiç olan var mı genel anestezi yapılacak.
Adetli iken rahim duvarı ince olur yumurtalama dönemi ile beraber kalınlaşır dedi.
Benim adet döneminde 6 mm yada 8 mm 3 adet dönemini gözlemledi.
İlaçla incelmedİ dedi.
Hsg çekilmiştim ama histeroskopi canlı kamera rahim duvarını daha iyi görebiliyolarmış.
Tüp bebek işmenine geçsek de histeroskopi yapmalıyız dedi tüp bebek olmayabilir dedi
Rahim kalınlaşmasının sebebini bulmalıyım dedi

Hastanenin ameliyathanesinde yapılıyormuş
Lokal yada genel anestesi altında
Ben batı bahat ikitelli istanbulda yarın sabah 8 de yaptıracağım 1200 tl sgklıya
Dua edin bana
Hsg den farklı imiş
Canlı kamera ve renkli imiş daha net aytıntılı gösteriyormuş

gun sabah saat 9.10 geçe girdim ameliyata
45 dakika sürdü genel anestezi altında.
Histeroskopi doktor ameliyatın iyi geçtiğini rahim içinin temizlendiğini ve rahim duvarında ki pürüzlerin giderildiğini söyledi

Antibiyotik verdi önümüzdeki çarşamba kontrolum var

Bana yardm edin kizlar benim 4 tanne düşük oldu doktkra gittim kan pırtılaşması var dedi bana seropen mi ne oyle bir ilav verdi sabah aksam bir hafta icim bir hafta sonra konturole cagirdi gittim iki yumurta catlamis dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…