• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Klomen Kullanıp ,Çatlatma İğnesi Olmadan Hamile Kalan Var mı?

Meraba arkadaşlar bişey soracam lütfen cevap verirseniz çok sevinirrim..klomen kullandım ve 3 tan yumurtam oluştu 18-20 mm..doktor 2 den fazla yumurta olunca sağlık bakanlığı çatlatma iğnesi verilmesinr izin vermiyo dedi ve vermedi..yarın progestron testi yaptırcam çatlamış mı diye...böyle bişeyden haberiniz var mı?5 tane yumurtası olana bile veriyolar normalde

Meraba arkadaşlar bişey soracam lütfen cevap verirseniz çok sevinirrim..klomen kullandım ve 3 tan yumurtam oluştu 18-20 mm..doktor 2 den fazla yumurta olunca sağlık bakanlığı çatlatma iğnesi verilmesinr izin vermiyo dedi ve vermedi..yarın progestron testi yaptırcam çatlamış mı diye...böyle bişeyden haberiniz var mı?5 tane yumurtası olana bile veriyolar normalde
Canim bende 4 yumurta vardi catlatma igne verdi yaptirdim. ama sonuc husran tutmadimi tutmuyor rabbim zamani gelince verecek hissediyorum o gun bu ay ocak ayi bebisim benimle olucak insalllah... amin

meraba arkadaslar klomen 2.denememden sonra tekrar muayeneye gidince kist oluştuğunu öğrendim dr dan.ve bu ay boş tedavisiz geçiricem.yani sormak istediğim ..kist kendiliğinden bidahaki adetle atılabiliyomuş.bu durumu yaşıyan arkadaslar yazabilirmi..kuşku oldu içimde acaba kisti atabilirmiym.yokolurmu kendilinden sizce :(lütfen cevp..

Evet arkadaşlar sadece klomenle de hamile kalınabiliyormuş. Ben de dün ogrendim hamile olduğumu Allahima sukurler olsun...
ikiz olabilir canim.bende klomenle hamile kaldim ikiz gebelik 5+3 de tek.kese 6+3 de iki kese goruldu bilgine :) ;)

ikiz olabilir canim.bende klomenle hamile kaldim ikiz gebelik 5+3 de tek.kese 6+3 de iki kese goruldu bilgine :) :KK66:

Canim hayırlı olsun senin de bebislerin. Beta hcg degerlerin kac çıkmıştı ilk başlarda. 4 haftalikken falan yani. Benim ikiz değildir gibi geliyor cünkü doktorum yumurta takibi yaparken döllenmeye hazir bir yumurta vardi. Digerleri fazla gelismemisti. O yuzden sanirim sadece o yumurta dollendi benim diye düşünüyorum. Hayırlısı artık bakalim:anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar:

Cnm ne gibi belirtiler oldu ben de bugun 31.gunumdwyim evde test yaptim bisey yok

Canim ilk belirti aksam erkenden gelen uyku, saat 10 da ayy cook gec olmus diyip kosa kosa yatmaya gidiyordum. Aslinda gec oldugu falan yoktu saatin ama benim gözüm açılmıyordu bir türlü. Sonra bi akşam fark ettim ki ben 15 dakikada bir tuvalete gidiyorum. Hem de cok sıkışmış olarak. Ama heralde üşüttüm ben falan diye düşündüm hep. Aklima baska bir sey gelmedi. Sonra bir gun isyerinde otururken canim mercimek corbasi cekti. Ama normal bir sekilde degil. Arkadaslara diyorum ki siz bu kokuyu duymuyor musunuz? Nasil duymazsiniz? Limonlu mercimek corbasi kokusu aliyorum ben. sen hamilesin dedi iclerinden birisi. Yok yaa degilimdir diyorum ben ısrarla. Cunku adetime bir kac gun vardi ve tüm adet belirtilerini yaşiyordum. Goguslerde hassasiyet, karin ve kasık agrisi, bel ağrısı... Sonra adet olmam gereken gün geldi sabah uyandim ve beklenen olmuştu, ic camasirimda kan vardı. Ben,hakli çıkmıştım adet olmuştum, zaten millete kalsa her ay hamile kaliyordum, ne kolay soyluyorlardi sen hamilesin diye... bunlari düşüne düşüne aksam oldu. Ama aksama kadar bir daha hic kanama olmadi, sonra ertesi gun oldu yine hic kanama yok. Ertesi gunun akşamında anneme gittim. Anlattim durumu. Kızım sen hamilesin dedi o da. Bi test yap anlayacaksin. neyse ben hala degilim diye ısrar ediyorum. Cunku hala karın ağrısı yasiyorum, adet devam edecek diye bekliyorum. Neyse eve gittim ve test yaptim. Sonuç belli belirsiz bir silik mi silik bir cizgi. Ama daha önce hic çıkmamıştı o ikinci cizgi. Çıktıysa bi anlami olmalıydı degil mi? Ertesi sabah saglik ocaginda kan verdim, beta hcg 53.43. Saka gibiydi tabiki inanamadim. Ogleden sonra kendi doktoruma gittim. Tekrarlayalim testi dedi. Sonuç; 62. Birkac saatte bile yukselmisti. 2 gun sonra tekrar gel dedi. Dun tekrar gittim sonuc 143. Tamam dedi doktorum hayırlı olsun...

Kusura bakma cok uzun oldu ama, tum detaylarla anlatmak istedim canim. Insallah sen de hamilesindir. Test al hemen. Silik de çıksa bu iyiye isarettir..

Daha bugün yaptim cnm yok ya cok uzuluyorum 100 mg kullandim ilk kullanisim 31.gunum benim senin kaçıncı gundu ogrendiginde cok tesekkurler
Canim ilk belirti aksam erkenden gelen uyku, saat 10 da ayy cook gec olmus diyip kosa kosa yatmaya gidiyordum. Aslinda gec oldugu falan yoktu saatin ama benim gözüm açılmıyordu bir türlü. Sonra bi akşam fark ettim ki ben 15 dakikada bir tuvalete gidiyorum. Hem de cok sıkışmış olarak. Ama heralde üşüttüm ben falan diye düşündüm hep. Aklima baska bir sey gelmedi. Sonra bir gun isyerinde otururken canim mercimek corbasi cekti. Ama normal bir sekilde degil. Arkadaslara diyorum ki siz bu kokuyu duymuyor musunuz? Nasil duymazsiniz? Limonlu mercimek corbasi kokusu aliyorum ben. sen hamilesin dedi iclerinden birisi. Yok yaa degilimdir diyorum ben ısrarla. Cunku adetime bir kac gun vardi ve tüm adet belirtilerini yaşiyordum. Goguslerde hassasiyet, karin ve kasık agrisi, bel ağrısı... Sonra adet olmam gereken gün geldi sabah uyandim ve beklenen olmuştu, ic camasirimda kan vardı. Ben,hakli çıkmıştım adet olmuştum, zaten millete kalsa her ay hamile kaliyordum, ne kolay soyluyorlardi sen hamilesin diye... bunlari düşüne düşüne aksam oldu. Ama aksama kadar bir daha hic kanama olmadi, sonra ertesi gun oldu yine hic kanama yok. Ertesi gunun akşamında anneme gittim. Anlattim durumu. Kızım sen hamilesin dedi o da. Bi test yap anlayacaksin. neyse ben hala degilim diye ısrar ediyorum. Cunku hala karın ağrısı yasiyorum, adet devam edecek diye bekliyorum. Neyse eve gittim ve test yaptim. Sonuç belli belirsiz bir silik mi silik bir cizgi. Ama daha önce hic çıkmamıştı o ikinci cizgi. Çıktıysa bi anlami olmalıydı degil mi? Ertesi sabah saglik ocaginda kan verdim, beta hcg 53.43. Saka gibiydi tabiki inanamadim. Ogleden sonra kendi doktoruma gittim. Tekrarlayalim testi dedi. Sonuç; 62. Birkac saatte bile yukselmisti. 2 gun sonra tekrar gel dedi. Dun tekrar gittim sonuc 143. Tamam dedi doktorum hayırlı olsun...

Kusura bakma cok uzun oldu ama, tum detaylarla anlatmak istedim canim. Insallah sen de hamilesindir. Test al hemen. Silik de çıksa bu iyiye isarettir..

Bana çok saçma geldi. İki yumurta normal ki hadi beş altı çoğul gebelik riski taşır ama ikiside tutsa çift yunurta ikizi olur.bence başka doktorlara danış

Anlattıkların ne güzel maşallah canım.
Bu ay ümidim bitti gibi ama öyle güzel yazmışın ki gelecek ay için heveslndim bende. Rabbim bi an önce kucağına almayı nasip etsin.

Anlattıkların ne güzel maşallah canım.
Bu ay ümidim bitti gibi ama öyle güzel yazmışın ki gelecek ay için heveslndim bende. Rabbim bi an önce kucağına almayı nasip etsin.

Angelim asla umitsizlige kapilma. Ben 2 sene boşuna beklemisim. Ilk bastan doktora gitseydim ve klomene baslasaydim hemen olacakmış. Ama herseyin bi zamani vardir ya onun zamani da bugunmus. Senin de bir zamanin var ve sen ne yaparsan yap o zaman geldiginde gelecek bebegin. O yuzden sakın umitsizlige kapılma, kendini parçalama boşuna. ve hamile kaldigin anda bana yaz. Haberlerini bekliyorum...

Daha bugün yaptim cnm yok ya cok uzuluyorum 100 mg kullandim ilk kullanisim 31.gunum benim senin kaçıncı gundu ogrendiginde cok tesekkurler

Pazar günü adet olmam gerekiyordu. Pazartesi idrar testinde silik cikti. Sali günü kanda tam olarak gözüktü. Ama herkeste farklidir bu süre. Sen birkac gün daha bekle ve lütfen yüreğini ferah tut.

Angelim asla umitsizlige kapilma. Ben 2 sene boşuna beklemisim. Ilk bastan doktora gitseydim ve klomene baslasaydim hemen olacakmış. Ama herseyin bi zamani vardir ya onun zamani da bugunmus. Senin de bir zamanin var ve sen ne yaparsan yap o zaman geldiginde gelecek bebegin. O yuzden sakın umitsizlige kapılma, kendini parçalama boşuna. ve hamile kaldigin anda bana yaz. Haberlerini bekliyorum...
Tamam canım. Öpüyorum seni

Arkadaslar bana bir akil verin, Bu mubarek gunde hepimizin dualarini kabul etsin Allahim... Hayirli kandilleriniz olsun. Bana gelirsek klomen kullandim ama igne olmadim. Adetim cok duzenlidir ama bu ay 2 gun gecikti. Klomen adet gecikmesi yapar mi? Bu arada yumurtam catlamisti yumurta takibinde doktorum soyledi ama ne zaman catladigini blmiyorum 2 gunde bir gitmedim. 11. Gun gittigimde 20mm olmustu. Sonra 18. Gun gittigimde catlamisti. Yorum yaparsaniz tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Slm arkadaşlar. Malum kilis in bombalandi gini duymussunuzdur. Dr 15 günlük izne ayrılmış. Klomen kullandım günde 3tane bugün kontrol ve catlatma ignesi olacaktı ama malesef doktor yok. Catlatma iğnesi olmadan da yumurtalar Çatlıyormuş ama kist yapar diye korkuyorum. Bitkisel yapabileceğim birsey var mi

Slm kızlar bnde yeni katıldımm aranıza 11mayısda bnde dr gitcem adetimin ikinci gününe denk geliyor dr klomen baslıyacak büyük ihtimalle sonrasın takip ediyor mu nasıl oluyor ilk defa kullanacağım yardım eder misiniz

Slm kızlar ben araniza yeni katıldım bende 1 yıllık evliyim yaşım 19 bebek istiyorum pco liyim 2 aydır klomen kullanıyorum geçen ay yumurta gelişmedi bu ay yumurta olustu doktorum catlama ignesi verdi bugün 4 gün ama ağrıların çok oluyor sizde de olduğu acaba gebelik varmidir

Back
X