- 19 Ağustos 2016
- 73
- 47
- 88
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak ettim acaba tuttumu hamilemi siniz inşallah oylesinizdirBende bu ay klomen kullandım bit gün iki bir gün üç tane içtim.. Adetin 12.günü muayene de iki tarafta da birer tane yumurta oluştuğunu biri 19.8 biri 22.2 mm olan yumurtalarımın oluştuğunu söyledi doktorum.. Çatlatma iğnesine gerek yok yumurtaların kendîliğinden çalayabilir durum da dedi.. Adetimin 15.günündeyim ve iki gündür yoğun şekilde sağ kasık arada sol kasık batması yaşıyorum.. Inanılmaz derece de ağrıdılar ama.. İnşallah bu ay tutar Rabbim Nasip eder..
Merhaba,evet benim 2gün once cikmistiMerhaba arkadaşlar 2 3 aydir bebek istiyoruz ama olmadı bu ay ilk defa klomen kullandım adetime 2 gün var kasık sancılarım var ama adet sancisiyla ayırt edemiyorum mide bulantısı var sadece belirti olarak idrar testinde hemen çıkar mı test yapsam acaba
Yalniz şunu da belirteyim klomen adet geciktirebiliyor,inşallah hamilesindirMerhaba,evet benim 2gün once cikmisti
Yok canım,15günden önce kanda çıkmıyor,ben de bekliyorum benimki aşılama ama,inşallah ikimiz ve bekleyen herkes mutlu haberi alırBu ay ikinci kez klomen kullandım geçen hafta iğne vuruldum acaba test yapsam sonuç alır mıyım
cnm mrblar rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın klomenle mı ğebe kaldın sen bnmle paylaşırmısın acaba yaşadıklarını bebek saıbı olamıyoruz daCnm gün aşırı günde 2 kere ilişki mi dedi dr'un? Off biz 1 kere yaptık hep. Şimdi olmamışmıdır benim?Umarım hamileyimdir
Cnm mrb üzerinden çok uzun zaman geçti. Klomenle hamile kaldm kızm oldu. Hatta şuanda ikizlere hamileyim. Soğan kürünü tavsiye ederm cnm şak diye ikizlete hamile kaldm sayesndecnm mrblar rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın klomenle mı ğebe kaldın sen bnmle paylaşırmısın acaba yaşadıklarını bebek saıbı olamıyoruz da![]()
evet cnm bayaı uzun zamn olmuş rabbım bunarı sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ınş bn şuan klomen kullanıorum doğal kurler maalesef adetımı bozuyor dun dr a ğttım sağda ıkı yumurtan ğelışmış dedı sen çatlama ığnesı oldunmu kaç ay kullandım ğebe kaldın ılk bebışıne klomenle acabaCnm mrb üzerinden çok uzun zaman geçti. Klomenle hamile kaldm kızm oldu. Hatta şuanda ikizlere hamileyim. Soğan kürünü tavsiye ederm cnm şak diye ikizlete hamile kaldm sayesnde
Klomenin 2.ayında hamile kaldm. Çatlatma iğmesi olmadmevet cnm bayaı uzun zamn olmuş rabbım bunarı sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ınş bn şuan klomen kullanıorum doğal kurler maalesef adetımı bozuyor dun dr a ğttım sağda ıkı yumurtan ğelışmış dedı sen çatlama ığnesı oldunmu kaç ay kullandım ğebe kaldın ılk bebışıne klomenle acaba
ayy darısı bna ınş cnm saolasın kıst yapıo dıolar kokruorumda ama bakalım ınş bnde kalırım :)Klomenin 2.ayında hamile kaldm. Çatlatma iğmesi olmadm
Gozunuz aydin,darisi da niz bekleyenlerin basina inşallahKlomenin 2.ayında hamile kaldm. Çatlatma iğmesi olmadm