Çalışmıyorum :) ama düşünüyorum işte.. Allah verirse başım üstüne.. Mutlu olurum.. Herşeyin hayırlısı.. Bence senin içn doktorunu değiştirmen daha mantıklı bana göre.. Tabi yine sen bilirsin.. Ben bi prof'a gidiyorum ve gerçekten umutluyum.. Doktorum çok güzel ilgileniyo.. İlaçlarımı bile nasıl almam gerektiğini bi çizelge ile anlatıyo bana.. Gerisi Rabb'ime kalmış bi durum..Eger durumun musaitse ikiz bebek icin bi de calismiyorsan cok guzel bir surum :) pek mantikli gelmedi bu durum banada...eger tutmazsa degistirmeyi dusunuyorum acikcasi
Amin inşallah canımmm.. :) haberleşelim mutlaka..Evet gerisi allaha kalmis bi durum artik.rabbimde Inşallah bizim bu uğraşılarimizi gorurde saglikli evlatlar nasip eder ins.
Belirtileri erken hissedersem belli de olmaz :) :) ama mantıklısı 15 gün sonra bat.. Olmazsam hemen o gün yapcam.. Senin ne zaman bat canım??Haberleselim tabi canimsen 12 gun sonra mi test yapicaksin
dr.um henüz bana ne zaman test yapabileceğimi söylemedi bende bi sorunca konu dağıldı bana adetim bittikten sonra 10. ve 17 günleri ilşki önerdi henüz adetimin 12. günündeyim :) sonrasınsa 21.günde progestan testi yapcak.gittiğimde sorcam artık canım.iğne vermediği için adetim günümün geçmesini bekletcek muhtemelen :)Belirtileri erken hissedersem belli de olmaz :) :) ama mantıklısı 15 gün sonra bat.. Olmazsam hemen o gün yapcam.. Senin ne zaman bat canım??
Hayırlısı inşallah canım.. Rabbim gönlümüzü elimizi boş çevirmesin inşallah..dr.um henüz bana ne zaman test yapabileceğimi söylemedi bende bi sorunca konu dağıldı bana adetim bittikten sonra 10. ve 17 günleri ilşki önerdi henüz adetimin 12. günündeyim :) sonrasınsa 21.günde progestan testi yapcak.gittiğimde sorcam artık canım.iğne vermediği için adetim günümün geçmesini bekletcek muhtemelen :)
Hiç telaşlanma. Bildiğim kadarıyla duruma göre 2-5.gününde başlıyorsun. Seninkiler belki küçüktü, ancak gelişirler diye verdi. Belki sayıca azdı. Dert etme o kadar. İlacı bitirmene yakın seni görmek isteyecektir. O zaman foliküllerinin büyüklüğüne bakıp bazen birşey yapmıyor, bazen de ilaca ek olarak fostimon tipi ek hormon verebiliyor ve folikülü daha da geliştirebiliyor. Çatlatma iğnesini ise bazen vermiyorlar ama benim doktorum garantici olduğu için sorunum olmadığı halde verdi. Hem kist oluşumunu da önleyebiliyor diye duydum. Bence içini rahat tut, ilacını kullan. Dediği zamanlarda git. Yalnız gittiğinde rahim kalınlığına da bakacaktır. Klomen benimkini sanırım ince tuttu ve o ay olmadı. Rahim kalınlığın 6'nın üzerinde olması lazım. Yoksa östrojen ve projestron takviyesi de verebilir. Sen kısacası her türlü hormon takviyesine hazırlıklı ol. Ama stres de yapma. Kolay gelsin...Mrb arkadaslar 15 aydr istiyoruz olmuyor. Bu ay ilk kz klomen kulandim ama bana dr 3. Gunu basla dedi.herkes 5. Gun baslmis.ilacin prospektusundede oyle yaziyo.dr da dogru duzgun bi aciklama yapmadi igneden hic sz etmedi bile.11. Gun tekrar gel dedi.yarin tekrr gidicem bakalim.ne dicek yumurtlayip yumurtlamadigima mi bakacak simdi o zaman
teşekkür ederim canım.bugün kontrole giittim 3 tane 22 mm folikül oluşmuş dedi endometrum kalınlığı 9 dedi. dr çok iyi güzel sonuçlar dedi.günasrı birliktelik 22. günde progestron testi yaptır dedi.çatlama iğnesinden falan hiç bahsetmedi.tekrar gel de demedi.3 tane oluşması ıyımı gercekten .bir de 22mm çatlamaya yakın buyüklük sanırım değilmi??Hiç telaşlanma. Bildiğim kadarıyla duruma göre 2-5.gününde başlıyorsun. Seninkiler belki küçüktü, ancak gelişirler diye verdi. Belki sayıca azdı. Dert etme o kadar. İlacı bitirmene yakın seni görmek isteyecektir. O zaman foliküllerinin büyüklüğüne bakıp bazen birşey yapmıyor, bazen de ilaca ek olarak fostimon tipi ek hormon verebiliyor ve folikülü daha da geliştirebiliyor. Çatlatma iğnesini ise bazen vermiyorlar ama benim doktorum garantici olduğu için sorunum olmadığı halde verdi. Hem kist oluşumunu da önleyebiliyor diye duydum. Bence içini rahat tut, ilacını kullan. Dediği zamanlarda git. Yalnız gittiğinde rahim kalınlığına da bakacaktır. Klomen benimkini sanırım ince tuttu ve o ay olmadı. Rahim kalınlığın 6'nın üzerinde olması lazım. Yoksa östrojen ve projestron takviyesi de verebilir. Sen kısacası her türlü hormon takviyesine hazırlıklı ol. Ama stres de yapma. Kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?