Sadece Klomen Kullanıp ,Çatlatma İğnesi Olmadan Hamile Kalan Var mı?

Eger durumun musaitse ikiz bebek icin bi de calismiyorsan cok guzel bir surum :) pek mantikli gelmedi bu durum banada...eger tutmazsa degistirmeyi dusunuyorum acikcasi
Çalışmıyorum :) ama düşünüyorum işte.. Allah verirse başım üstüne.. Mutlu olurum.. Herşeyin hayırlısı.. Bence senin içn doktorunu değiştirmen daha mantıklı bana göre.. Tabi yine sen bilirsin.. Ben bi prof'a gidiyorum ve gerçekten umutluyum.. Doktorum çok güzel ilgileniyo.. İlaçlarımı bile nasıl almam gerektiğini bi çizelge ile anlatıyo bana.. Gerisi Rabb'ime kalmış bi durum..

Evet gerisi allaha kalmis bi durum artik.rabbimde Inşallah bizim bu uğraşılarimizi gorurde saglikli evlatlar nasip eder ins.

Haberleselim tabi canim sen 12 gun sonra mi test yapicaksin
Belirtileri erken hissedersem belli de olmaz :) :) ama mantıklısı 15 gün sonra bat.. Olmazsam hemen o gün yapcam.. Senin ne zaman bat canım??

Arkadaşlar estofem östrojen hapını projestron hapıyla aynı anda alabiliyorduk di mi? Doktor 15 gün kullan dedi de ikisi aynı anda mıydı hatırlayamadım. Sizlerden kullanan var mı?

Belirtileri erken hissedersem belli de olmaz :) :) ama mantıklısı 15 gün sonra bat.. Olmazsam hemen o gün yapcam.. Senin ne zaman bat canım??
dr.um henüz bana ne zaman test yapabileceğimi söylemedi bende bi sorunca konu dağıldı bana adetim bittikten sonra 10. ve 17 günleri ilşki önerdi henüz adetimin 12. günündeyim :) sonrasınsa 21.günde progestan testi yapcak.gittiğimde sorcam artık canım.iğne vermediği için adetim günümün geçmesini bekletcek muhtemelen :)

Hayırlısı inşallah canım.. Rabbim gönlümüzü elimizi boş çevirmesin inşallah..

Ben 1,5yıllık evliyim. Yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz eşimle. Hamile kalmamı engelleyecek bişey var mı kontrol amaçlı gittiğim guneşli aksa tıp merkezi murat beyde doktorda prolaktin yuksekliği olduğunu öğrendim. Progesteron da ilk başlarda duşuktu, 2 kutu klomen içtim. Prolaktın için 2 kutu dostınex. Şimdi ikiside normal seviyede. İlaçla duzeldi. Sık sık kan tahlili ile takibi yapılıyo Lh Fsh progesteron ve prolaktın

Yorulduk eşimde bende 2 doktora gidiyorum aynı anda biri ozel biri hastanede ikiside aynı şeyleri soyluyo yanlışbi tedavi uygulamamış deyince ozel yani ikinci doktorum neşe hanım rahat etti içim. Rahim filmi eşimden spermiogram hipofiz mr ı kan tahlilleri maddi olarak da bitirio insanı.

Adetlerim evlenmeden de duzensizdi evlenınce duzelır demışlerdi ama hala aynı. 2-3 gun suruyo aralıkları ise değişik en fazla 35 gunu geçmiyo. Şimdi doktorum 3 kutu cyclo progynova verdi 3 ay sonra kontrolum var. 3 ay hamile kalamaz ise 3 ay sonra aşılama yapacağını oda olmaz ise tup bebek dedi.

Aşılama yaptırıp bu hapı kullanan var mı? Ayrıca baş ağrım var geçmek bilmeyen hapa başlayalı daha 3 gun oldu. Uykularım kaçıyo bebeğimiz olmayacak die korkuyorum. Allah bize de nasip etsin.

Ne kadar zormuş bebek sahibi olmak keşke en baştan beri hiç korunmasaydık yada doktora evlenir evlenmez gitseydim şimdi çok pişmanız eşimde bende.

Etrafta bizimle beraber evlenen arkadaşlarımızın eşleri hep hamile. Kendimi eksik yarım hissediyorum. Eşimin sonuçları iyi çocugun olur dedi doktor eşime. Kendimi suçlu hissediyorum.

30 haziran 2013 de evlendik. Mayıs 2014 de ilk doktora gittik ve korunmayı bıraktık. 6 ay oldu sonuç hep negatif

Slm kızlar bende gidicem ayın 2sinde dr a. Sanırım bu anlattıklarınızı bende yaşayacağım. Bende korkuyorum ama sonu güzel olacak inşallah diye düşününce bana iyi geliyor. Allah herkese hayırlısıyla sağlıklı bi bebiş nasip etsin...

ÇOKKKKK MUTLUYUMMM merhabaaa arkadaşlarrr ben pco hastasıyım...5 6 ay kadar once tahlil sonuçlarıma göre yumurta tembelliğim olduğu ortaya cıktı..ultrasonda da minik minik bir sürü kist görüldü..dr polikistik over olduğunu gebe kalmak için biraz uğraşmamzı gerektiğini söledii......sonrasında yumurtamı oluşturmak için( bu arada ben her 35 40 günde bir adet oluyordumm,o yüzden hiç gebe kalmada zorluk çekeceğimi tahmin etmemiştim) dr um bana klomen verdi sabah akşam günde 2 defa kullandım fakat saatleride cok önemliiii sabah 10 da içiyosanız akşam da 10 da için ....ben ilk ay saatlerine dikkat etmeden içtim sadeceeee bir yumurtam oluştu...dr çatlatma iğnesi yaptı..fakat ilk ay olmadıı....
İkinci ayda saatlere dikkat ederek içtim iki yumurtam oldu....sonrasında sirkeli salatalar tursu falan yememeye dikkat ettim...(bunu İbrahim saracoğlu söylenmişti tv de..hamile kalmak isteyenler dikkat etsin yemesinler dye))
çatlatma iğnemi oldum.. vee dün öğrendim kiiii HAMİLEYİMMMMMMM...
Rabbim hepinize nasip etsin insallahhh....vee tabii bolca dua ettim..Meryem suresini okudum Yasin suresini okudum...sonucumu almaya gittiğimde bile içimden hep salavat çektimmm...rabbim nasip etti..s,zler de dua edin allahım nasip ediyor...Allahımıza güvenmekten aslaaaaa vazgeçmeyin...o her şeyin en iyisi bilir..

Rahim filmi çekilen arkadaşlar kolaylaştırıyor diyorlar hamileliği tecrübelerinizi bekliyorum..

Mrb arkadaslar 15 aydr istiyoruz olmuyor. Bu ay ilk kz klomen kulandim ama bana dr 3. Gunu basla dedi.herkes 5. Gun baslmis.ilacin prospektusundede oyle yaziyo.dr da dogru duzgun bi aciklama yapmadi igneden hic sz etmedi bile.11. Gun tekrar gel dedi.yarin tekrr gidicem bakalim.ne dicek yumurtlayip yumurtlamadigima mi bakacak simdi o zaman

Hiç telaşlanma. Bildiğim kadarıyla duruma göre 2-5.gününde başlıyorsun. Seninkiler belki küçüktü, ancak gelişirler diye verdi. Belki sayıca azdı. Dert etme o kadar. İlacı bitirmene yakın seni görmek isteyecektir. O zaman foliküllerinin büyüklüğüne bakıp bazen birşey yapmıyor, bazen de ilaca ek olarak fostimon tipi ek hormon verebiliyor ve folikülü daha da geliştirebiliyor. Çatlatma iğnesini ise bazen vermiyorlar ama benim doktorum garantici olduğu için sorunum olmadığı halde verdi. Hem kist oluşumunu da önleyebiliyor diye duydum. Bence içini rahat tut, ilacını kullan. Dediği zamanlarda git. Yalnız gittiğinde rahim kalınlığına da bakacaktır. Klomen benimkini sanırım ince tuttu ve o ay olmadı. Rahim kalınlığın 6'nın üzerinde olması lazım. Yoksa östrojen ve projestron takviyesi de verebilir. Sen kısacası her türlü hormon takviyesine hazırlıklı ol. Ama stres de yapma. Kolay gelsin...

te
teşekkür ederim canım.bugün kontrole giittim 3 tane 22 mm folikül oluşmuş dedi endometrum kalınlığı 9 dedi. dr çok iyi güzel sonuçlar dedi.günasrı birliktelik 22. günde progestron testi yaptır dedi.çatlama iğnesinden falan hiç bahsetmedi.tekrar gel de demedi.3 tane oluşması ıyımı gercekten .bir de 22mm çatlamaya yakın buyüklük sanırım değilmi??

Bence çok çok iyi. Bu konuda uzman değilim, doktor değilim ama daha ne olsun? :).. Ama çatlatma iğnesi yapıp garantilese iyi olurdu. Onu bir sorabilseydin çok iyi olurdu. 22 mm'de gayet iyidir. Genelde 15 mm üzerinde olan foliküllerde yumurta olması çok çok muhtamel. Doktorların da yaptığı 18-23 mm arasına çıkarmaya çalışmak bildiğim kadarıyla. Sen çok huzursuz olursan doktora telefon açabilirsin. Projestron testi de yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için sanırım. 9 mm'lik endometrium kalınlığı da kesinlikle kötü değil. 6 mm'den az 14 mm'den fazla olması gebe kalmayı engelleyebilir.

kısacası şartların uygun. Gün aşırı beraberlik oluiturmaya çalış. Ve farklı zamanlarda çatlama ihtimallerine karşın da hemen ilişkiyi kesme. En azından bir hafta on gün birlikte ol. Eğer çatlatma iğnesi konusunda şüphelerin varsa, doktoruna hemen telefon aç ve sor. Ama olmazsan da dert etme. Yeterince olgunlaşmışlardır bu büyüklükte.

Bol şans :)

Bende bu ay klomen kullandım bit gün iki bir gün üç tane içtim.. Adetin 12.günü muayene de iki tarafta da birer tane yumurta oluştuğunu biri 19.8 biri 22.2 mm olan yumurtalarımın oluştuğunu söyledi doktorum.. Çatlatma iğnesine gerek yok yumurtaların kendîliğinden çalayabilir durum da dedi.. Adetimin 15.günündeyim ve iki gündür yoğun şekilde sağ kasık arada sol kasık batması yaşıyorum.. Inanılmaz derece de ağrıdılar ama.. İnşallah bu ay tutar Rabbim Nasip eder..

Merhaba, ben de geçen hafta tarlusal kullandım. 4 .günde adet görmeye başladım. Doktorum 3.günden itibaren Klomen kullanmamı söyledi. 5 gün 1 tane kullanacağım. Sonra 2 gün bekleyip, 3.gün ultrasona gideceğim. Fakat iğneden hiç bahsetmedi. Klomenin kist oluşturma riski mi var kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…