• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Klomen Kullanıp ,Çatlatma İğnesi Olmadan Hamile Kalan Var mı?

Canim peki klomen kullnirken sirt agrisi cektinmi bu gun son klomeni kullandimm bitti ama sirtim kopacak gibi oluyo anlamadim bnla alakasi var mi acaba
zynp canım bsy soracaktım sana bende asılama yaptırdım da bugun de regl günüm henüz olmadım ınsallah ta olmam...belırtıler yasadın mı asılamadan sonra.hanı bende kasık ağrısı va göğüste acı var bunlar asılamadan kaynaklanan bı durum olabılır mı 14. gün de ıdrar testı yapmastım tek cızgı çıktı bı daha da yapmadım ztn...sen kan testınde mı oğrendın hamılelığı

zynp canım bsy soracaktım sana bende asılama yaptırdım da bugun de regl günüm henüz olmadım ınsallah ta olmam...belırtıler yasadın mı asılamadan sonra.hanı bende kasık ağrısı va göğüste acı var bunlar asılamadan kaynaklanan bı durum olabılır mı 14. gün de ıdrar testı yapmastım tek cızgı çıktı bı daha da yapmadım ztn...sen kan testınde mı oğrendın hamılelığı
Bebeim bn hic asilama yapmadimm bu ay ilk defa klomene basladim .onun icin yardimci olamiycam sana.. bilen baska arkadaslar vardir belki canim

Bebeim bn hic asilama yapmadimm bu ay ilk defa klomene basladim .onun icin yardimci olamiycam sana.. bilen baska arkadaslar vardir belki canim
Zeynepcim bi şey sorcam.. Ne zamandan beri düşünüyorsunuz bebeği.. Klomene me zaman karar verdiniz ya da doktor mu önerdi ??

ben klomenle daha önce 2 defa aşılama oldum negatif. o zaman
ovitrelle çatlatma iğneside kullanmıştım.
sonrada 2 ay sadece klomen kullandım.
hiç bir problemimiz yok çok şükür ama yinede olmadı..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah, hayırlı zamanda ana baba etsin bizleri.
Sorun olmadığı halde bu yöntemleri siz niye tercih ettiniz? Ben de yeni başladım da. Yaştan dolayı riske atmayıp bu yola girdim yoksa kendi haline bıraksam da olma ihtimali yüksek. Sizin sebeplerinizi merak ettim. Çok erken mi telaş yapıyorum diye kendimi sorguladığımdan size de sormak istedim.

Arkadaşlar çatlatma iğnesini yapmadaki tereddütünüz neden? Benm de o ihtimal var da... Merak ettim. Bir zararı mı var diyor doktorlar?

Zeynepcim bi şey sorcam.. Ne zamandan beri düşünüyorsunuz bebeği.. Klomene me zaman karar verdiniz ya da doktor mu önerdi ??
Canim bn daha bu ay basladim dusunmeyr 7 ay once 20 haftalik bebegimi dusurdum .doktor artik bebek dusun dedi ve gebelik olusmasini huzlandiralim dedi o yuzden verdi kullandim bu ay adetime 2 gun var bakalim hayirlisi..

Canim bn daha bu ay basladim dusunmeyr 7 ay once 20 haftalik bebegimi dusurdum .doktor artik bebek dusun dedi ve gebelik olusmasini huzlandiralim dedi o yuzden verdi kullandim bu ay adetime 2 gun var bakalim hayirlisi..
Rabbim bu ay en güzel haberleri Almanı nasip etsin inşallah canımm.. Bnde serophene ve menogon iğne kullanıyorum bu ay.. İnşallah yararını görürüm..

Düşük sebebine ne dediler? Bu kadar sık oluyor mu doğal yolla hamile kalanlarda düşük riski? Yoksa böyle hormon vs tedavisinden sonra daha da mı risk var? Ne düşünüyorsunuz/biliyorsunuz?

Hic bi sebeb soylemediler hamilelek boyunca kanama vardi cok yogun sekilde en sonun kese patladi bebek susuz kalinca almak zorunda kaldik. 4 kadinda 1 oluyomys benim genelde normal yolla oluyo ilk defa ilac kullandim.bugun test yaptim silik bi cizgi xikti bajalim bi kac gun doktora gitcem

Hic bi sebeb soylemediler hamilelek boyunca kanama vardi cok yogun sekilde en sonun kese patladi bebek susuz kalinca almak zorunda kaldik. 4 kadinda 1 oluyomys benim genelde normal yolla oluyo ilk defa ilac kullandim.bugun test yaptim silik bi cizgi xikti bajalim bi kac gun doktora gitcem
Çok çok geçmiş olsun canım. Kusura bakma soruyorum böyle pat diye ama bu forumlar bunlar için. Kontrollü gidip doktorunla beraber bu işi başarmak en iyisi. En güzelini yapmışsın.

Çok çok geçmiş olsun canım. Kusura bakma soruyorum böyle pat diye ama bu forumlar bunlar için. Kontrollü gidip doktorunla beraber bu işi başarmak en iyisi. En güzelini yapmışsın.
Saoll canimm tesekkur ederimm yok canim ne kusuru birbirimize soralim ki ogrenelim. Snde mi klomen kullanmaya basladinn..

Saoll canimm tesekkur ederimm yok canim ne kusuru birbirimize soralim ki ogrenelim. Snde mi klomen kullanmaya basladinn..
Evet klomeni bu ay almaya karar verdim ama rahim inceltiyor diye birşey duydum. Eğer öyleyse öbür ay gerekmedikçe kullanmayacağım. Bugün randevum var doktorla, ona bir sormak istiyorum.

Evet klomeni bu ay almaya karar verdim ama rahim inceltiyor diye birşey duydum. Eğer öyleyse öbür ay gerekmedikçe kullanmayacağım. Bugün randevum var doktorla, ona bir sormak istiyorum.
Doktora sormadan icme zaten canim cunku kist yapiyomus unun icin doktora sormayi unutma

slm kızlar benim bugün klomende 3.günüm.Dr.um çatlatma iğnesi vermedi üstüne 10. ve 17. günleri arası gün aşırı ilişki dedi.Başkada bir sey söylemedi :( bana biraz tuhaf geldi?klomen bittikten sonra yumurtam kaç cm olmuş die kontorl takip etmesi gerekmiyor muydu?

galiba bir bilgisi olan yok :KK43: Rabbim hepimize nasip eder inş.
Canım ben klomen değil de serophene kullandım özellikle doktorum bunu almamı söyledi yok derlerse onun yerine klomen verelim derlerse kesinlikle serophene istediğini söyleyeceksin dedi.. Serophene piyasada da zor bulunuyor daha etkili ve kist yapmıyomuş.. Rabbim nasip etsin inşallah ama eğer bu ay olmazsa diğer ay serophene iste doktorundan.. Ben bunun yanında birde menogon diye iğne kullandım o bende çok etki yaptı.. Geçen ay sadece iki yumurtam oluşmuştu yeterince büyümemişlerdi bu ay adetimin 9.gününde resmen en büyüğü 19 mm olan 5 tane yumurtam oluşmuş.. Dün çatlatma iğnemi vurdum ve bugün aşırı derecede kasık ağrım var.. İnşallah bu ay hepimizin yüzü gülsün hayırlısıyla..

amin canım hepimizin yüzü gülsün inş. senin yumoşların oldukça güzel büyümüşler maşallah diyelim :) çoğul gebelikte gerçekleşebilir bu durumda :) geçtiğimiz yıl ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi ve bir ayda aşılama yaptırdım sonuçlar negatif olunca 1 yıl ara verdim.bir başka dr.la birlikte bu ay tekrar başladım tedaviye ancak dr.m bana ne çatlatma iğnesi ne de kontrole çağırdı bana biraz tuhaf geldi.Sanki allaha havale etti beni ya da kesin olur gözüyle umursamadı :(

amin canım hepimizin yüzü gülsün inş. senin yumoşların oldukça güzel büyümüşler maşallah diyelim :) çoğul gebelikte gerçekleşebilir bu durumda :) geçtiğimiz yıl ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi ve bir ayda aşılama yaptırdım sonuçlar negatif olunca 1 yıl ara verdim.bir başka dr.la birlikte bu ay tekrar başladım tedaviye ancak dr.m bana ne çatlatma iğnesi ne de kontrole çağırdı bana biraz tuhaf geldi.Sanki allaha havale etti beni ya da kesin olur gözüyle umursamadı :KK43:
Evet aslında bu aralar bende bu Çoğul gebelik durumunu düşünüyorum :)) biraz korkutuyor.. Ikiz güzel olur aslında.. Bu arada doktorunun ilaç verip kontrole çağırmaması bence iyi bi durum değil doktor değiştir derim.. İnşallah gerek kalmaz ama gerekirse değiştir yani..

Eger durumun musaitse ikiz bebek icin bi de calismiyorsan cok guzel bir surum :) pek mantikli gelmedi bu durum banada...eger tutmazsa degistirmeyi dusunuyorum acikcasi

Back
X