• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece kendi değerini bilen kadınlar gelsin

Dakikalikfikrim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
1.102
1.209
63
29
Şimdi hanımlar bende psikolojik olarak ilişkide değersizlik şeması var, değersiz hissettiğim an ilişkide olduğum kişiye daha çok bağlanıyorum, o yüzden benim gibi olmayan hanımlar yorum yapsın lütfen! Hobileriniz, meslekleriniz, ilişki için kırmızı çizginiz nedir. Ve ben çok sıkılıyorum ne yapabilirim, kendimi hep birine ait olmalı gibi hissediyorum. Nasıl oyalarım kendimi ne yaparsam bu düşünlerden kurtulurum?

Bu fena bir şeymiş ama kendiniz bunu aşamazsınız bence. Ben bencil bi insanım bana verilen değer bir gram azalsa muhatap olmam karşımdakiyle. Mesleğim yok. Okul bitti ama akademisyenlik için kalıp devam etmek istemiştim nasip olmadı. Satış danışmanlığı filan yaptım. Şimdi ise çalışmıyorum.

Bu fena bir şeymiş ama kendiniz bunu aşamazsınız bence. Ben bencil bi insanım bana verilen değer bir gram azalsa muhatap olmam karşımdakiyle. Mesleğim yok. Okul bitti ama akademisyenlik için kalıp devam etmek istemiştim nasip olmadı. Satış danışmanlığı filan yaptım. Şimdi ise çalışmıyorum.
Hm demekki çoçukluk dönemi ile ilgili

1 bana yalan söylesin
2 istemediğim birsey yapsın anında silerim .. gururumdan ölürüm geri adım atmam ve cok inadımdır ..
Değer ilgi alaka yoksa bende yokumdur ..
sende biraz sert ol cnm inan öyle oldun mu vazgeçilirsin hemen çünkü insanlara iyilik yaramıyor

Evet babam yoktu annemde fazla ilgilenmedi kalabalık ailede yaşıyorduk teyzeler anneannemle evde 3 katlıydı dedemin mesleğinden dolayı gelen giden hiç eksik olmazdı annem hiç ilgilenmedi

Ben şimdi sevilmek nedir görmedim

Birisi en ufak sevgi gösterse o sevgi hatırına katlandığımı sanıyorum yani 1 bardak süt için 7. Katta inek beslemek gibi

İlişki demişsiniz illaki erkeğin olması gerekmiyor kadın arkadaş da yanlış yaptığında affetmeye bilirsin , bu kendine saygından dolayı veya onun uyumsuzluğundan dolayı

Back
X