Sadece "hamile olanlar" erken hamilelik belirtilerini yazabilir mi?

amadeusdegilsalieri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
612
738
Merhaba Hanımlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi, sadece gerçekten hamile olanlar hamilelik belirtilerini yazabilir mi? Konunun altına belirtiler dışında gebelik takibi yapmayın(örneğin: benim bata 5 gün var ya da aaa sende mi hamilesin vs.) çünkü konu sayfalarca uzuyor ve bambaşka bir yere gidiyor. Böylece asıl okunmak istenen konu okunamıyor.Hamile kaldığından şüphe edenler yorum yapmak yerine sadece konuları okursa sevinirim. Hamile kaldıklarından emin olduklarında eğer hala belirtileri hatırlıyorlarsa yazabilirler:)) Bu konuya lütfen dikkat edelim.

Merhaba Hanımlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi, sadece gerçekten hamile olanlar hamilelik belirtilerini yazabilir mi? Konunun altına belirtiler dışında gebelik takibi yapmayın(örneğin: benim bata 5 gün var ya da aaa sende mi hamilesin vs.) çünkü konu sayfalarca uzuyor ve bambaşka bir yere gidiyor. Böylece asıl okunmak istenen konu okunamıyor.Hamile kaldığından şüphe edenler yorum yapmak yerine sadece konuları okursa sevinirim. Hamile kaldıklarından emin olduklarında eğer hala belirtileri hatırlıyorlarsa yazabilirler:)) Bu konuya lütfen dikkat edelim.
Merhaba canım, hamile olduğumda hatırladıgim kadarıyla akıntım fazlalaştı,kasıklarım tıpkı adet olacak gibi ağrıyordu,göğüslerimde pek fazla.hassasiyet olmadı adet öncesi nasıl ageıyorsa öyle bir ağrıydı sadece adete 2 gün kala yemek yapıyordum birden şiddetli bir şekilde midem bulandı sonrasında zaten hassas testlerden yaptım 2 sn sonra cift cizgiyi gördüm, tabiki bünye meselesi bazı kadınlar daha yoğun semptomlar yaşarken bazılarıda cok fazla yaşamıyor

Uyku halim fazladı. Çok fazla uyumak istiyodum. En erken bu aklımda.gerisi hep adet belırtısı. Adet olcakmış gibi ağrı oluyor.Sonra günüm geçti anladım zaten

Bence kisiden kisiye cok degisen bir sey bu. Anca nornaldeki regl belirtilerinden farkli seyler yasanirsa belirti diye dusunebilir kisi. Ozellikle aktif bir sekilde denerken insan kendini cok dinliyor. Ama mantiken baktiginizda bahsettiginiz belirtiler vucudunuzdaki hcg hormonun artmasiyla alakali adet gecikmeden once de artis cok olmadigi icin cok belirti hissetmek de mumkun olmasa gerek.

Adet belirtilerim disinda agiz kurulugu ve memelerimde aci agri vardi. Ama ben adet olacagim diye bekliyordum hep 😂 adetkm gecikince test haptim aninda cift cizgi oldu. Ama o agiz kurulugunu anlatamam yani. Seker hastasi mi oluyorum diye bile dusundum.

Merhaba Hanımlar,
Merhaba göğüslerde şişkinlik, yani taşıyamıyordum adeta, adet sancısına benzer bir kasık batması, uyku gelirgibi gözlerde kapanma hissi. Benim bu kadardı. İdrardan 3 gün gecikmeyle öğrendim.

Herkeste bu durum farklı olabiliyor en büyük örneği benim sanırım ..
1 acayip uyuyordum ki normaldede uykuyu çok severim ..
2 aşırı sakindim , bulantım olmadı , kusma vb hiç yaşamadım
3 akıntı şeklinde lekelenme yaşamıştım ( adet olacağım sandım hiç şüphelenmemiştim )
4 iştahım aksine kapandı canım çok bişi yemek istememişti
5 sadece vücut ısım çok yükseliyordu herkes aaa sen yanıyorsun modundaydı
Ben hastayım sanırım çok ateşleniyorum dediğimde öğrendim hamile olduğumu herkeste bir değil yani bende ağrı hiç olmadı ..

Merhaba Hanımlar,
Göğüslerime dokundugumda ağrıyordu ve sertleşmişlerdi. Bide sol kasigimda hafif batmalar oluyordu

Aşırı koku hassasiyeti bel ağrısı kasik batmasi asiriı uyku hali ki 1-2 kere kadar oturan ben 8 de uyuyordum yorgunluk hissi hiç geçmedi hala devam ediyor göğüslerde hassasiyet ve damarların belirginleşmesi ki benim sadece göğüs deil el kol bacak bugün damarlarım belirginleşti

Merhaba Hanımlar,

Hamile olduğumu yeni öğrendim adet belirtilerimden hiçbir farkı yoktu. Şuan adetten 1hafta kadar geçti ve fark şimdi var gögüste değişiklik farkettim uçları sivri hal aldı ve çok dolgun oldu

gögüslerde şişlik yok ama sızı çoktu ,
kasık batması mide bulantısı hiççççç birşey yaşamadım ,
günümde bayaa geçmişti test yaptıgımda çift çizgi gördüm

Belirtilere takilmayin hic belirtim olmadi. Hamileyken bile hic biseyim yoktu. Karnim olmasa hala hamilelikle ilgili bi belirtim yok. Bebegi hissediyorum artik tek fark o.

Adete 1 hafta veya 10 gün kala belirti olmaz
En erken 2-3 gün kala olabilir benim ilk hamileliğimde son adetimden 34 gün sonra kan gelmişti adet oldum sandım ama 2 defa gelip kesildi en büyük belirtim oydu bide aşırı derecede gaz vardı . Diğer belirtilerim hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı
2.hamileliğimde adet öncesi tek olan sulu akıntım gelmesiydi akıntı fazlalığı oldu
O gebeliğim malesef kürtajla sonuçlandı
İnşÂllah tekrar bekliyorum bende...
Adet öncesi pek belirti olmadı bende
Adet zamanım geldiğinde olmaya başladı

en erken belirtim kasik agrisi. gunume daha 5 6gun vardi ama adet olacaq gibiydi. kolalti hizasinda gogusum dokununca agariyordu. gun gectikce artmaya başladi. ağirlaşmişti taşiyamiyordum sanki. uçlari da aciyordu dokununca. daha sonra midemde kazinmalar başladi, gece uyutmuyordu, kalkib atişdiriyordum, sabahin 6sinda bidaha uyandiriyordu. sanki midem sivriliyordu. sonra gaz başladi, tamam işte kesin hamileyim dedim (çunki ilk gebeligimde en esas belirtim buydu) test yaptim saniyesinde cift cizgi cikti. zaten sabahinda kanda baktirdim artik 590 olmuştuk

Tek ilişki ile hamile kaldım.İlişkiden 2 gün sonra göğüslerim şişmeye ve acımaya başladı.Artarak da devam etti. Adetten 7-8 gün önce kasıklarımda ağrı oluyordu.Hatta adetten 4 gün önce sol kasığımda yürüken beni rahatsız eden bir doluluk ve ağrı vardı. Adete 3 gün varken idrar testi ile 2 gün varken kan testi ile öğrendim

Merhaba Hanımlar,
Adet günüm gelene kadar hic bir belirtim yoktu. Adet günümde kan testi yaptırdım pozitifti. İdrar testi yapmamıştım. Sonra eve bir geldim pembe bir akıntı ama asla kırmızı kan değil. Hemen doktora koştum düşüyor mu diye, yerleşme lekelenmesiymiş. Bir daha da gelmedi tek seferlik peçeteye bulaşacak kadar bir pembe akıntı olmuştu. Asıl belirtiler öğrendikten sonra başladı. Kasıklarımda batmalar vardı.

Herkes bir belirti yazar her ay belirtileri gözlerdim belirti olduğu aylar olmadı.
Hamile olduğum ay hiçbir ama hiçbir belirtim olmadı. Göğsüm belim ağrımadı şişmedi kasık batmadı akıntı olmadı kupkuruydum hiçbirşey olmadı. Akla gelecek hicbir belirti olmadı. Hatta bu ay da hamile değilim dedim ama ovulasyonun 10. Günü silik çizgiyi gördüm. Belirtileriniz olmayınca üzülmeyin belirtisiz de hamilelik oluyor 😊 bütün isteyenlere Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla bebek nasip etsin .

X