Sadece "hamile olanlar" erken hamilelik belirtilerini yazabilir mi?

Battan dört beş gün önce başlayan adet olacakmıs gibi kasıklarda sızı ve gögüs agrısı yaşadım bat gectikten sonraki gece bir ateş basmasıyla uyandım geri uyuyamadım sacma sapan rüyalar gördüm kabus gibi simdi hala gece uyanmalarım devam ediyor ve sık sık idrar..... bugun ögrendim hamileliğimi adetim 7gün geciktiginde yani...

Her ne kadar gebelik devam etmemiş olsa da belirtilerimi not almıştım, paylaşayım.

Adetin 11. Günü yumurtlama oldu.

17. Gün: Sağ yumurtalıkta aşağı çeken kazinma tarzı sancılar.

18. Gün: Aşırı gaz, sık acıkma, uzaninca karnın alt kısmında ağrı, göğüslerde hassasiyet başlangıcı. Aşırı sıcak hissediyorum. Avuç içlerinde ve ayak altında yanma var.

19. Gün: Fazla halsizlik, bacaklarda ağrı. Yağmur mu yağacak nedir? :KK70:
Geceye doğru ani ve kısa süreli baş dönmesi.

20. Gün: Adet olacakmış gibi karın ağrısı. Sağ memede bir ara koltuk altından sancı olup geçti. Karnım çok şiş, ya kilo aldım ya da adet öncesi şişliği bu.

21. Gün: Hafiften kasik ağrıları(çok nadir ama değişik türde). Beyaz akıntım akşam üstü geri döndü. Geceye doğru memelerdeki ağrı daha da arttı, büyümüşler gibi hissediyorum. Sol memede koltuk altından sancı gibi bir ağrı giriyor bugün de.

22. Gün: Beyaz akıntı yine kesildi, kupkuruyum. Galiba idrara sık çıkıyorum. Kasiklarimda bir şey varmış gibi. Akşamüstü adet sancılarım hafiften başladı. Geceye doğru sancılar şiddetlendi, adet olacak gibiyim.

23. Gün: Bugün :) Gebelik testi pozitif.

Merhaba Hanımlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi, sadece gerçekten hamile olanlar hamilelik belirtilerini yazabilir mi? Konunun altına belirtiler dışında gebelik takibi yapmayın(örneğin: benim bata 5 gün var ya da aaa sende mi hamilesin vs.) çünkü konu sayfalarca uzuyor ve bambaşka bir yere gidiyor. Böylece asıl okunmak istenen konu okunamıyor.Hamile kaldığından şüphe edenler yorum yapmak yerine sadece konuları okursa sevinirim. Hamile kaldıklarından emin olduklarında eğer hala belirtileri hatırlıyorlarsa yazabilirler:)) Bu konuya lütfen dikkat edelim.
Tek belirtim kasıkta ara ara olan batmalardı

İlk hamile kaldığımda regl den 8 gün sonra gece test yaptık anında çift çizgi.kasık ağrıması göğüs ağrısı bunların hiç birini yaşamadım zaten regl öncesinde de yaşamam yada kendimi hiç dinlemiyordum hiç bir belirti olmadı.sadece feci şekilde grip oldum.işten dönüşte yolda otobüste fenalaştım hiç tanımadığım bir kadının omzuna başımı yaslayıp eve kadar baygın geldim meğerse hamileymiş..kızım şimdi 4 yaşında çok şükür.şimdi ikinci istiyoruz Mart ayında 6 haftalık düşük oldu.keseyi bile görmüştük yine hiç belirtim olmadı hatta ihtimal bile vermedim 9 gün geçikti..aman mevsimsel falandır dedim.kızımı sağlık ocağına götürünce gitmişken kan verdim beta 900 küsür çıktı .ama katlanarak artmadı..aslında doktor anladı bende anladım bir terslik olduğunu 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım beta 1200 ve sonrasında düşük oldu.bu ay tekrar denedik..2 kez yumurtlamış olabilirim testte 2 kez pik gibiydi..şuan bata 4 gün var dün test yaptım negatif..şuanda hiç bir belirtim yok..ama ümid ediyorum...sadece ara ara adet ağrısı gibi ağrı oluyor düşük olduğu ayda aynısını yaşadım adet olacak gibi olmak ama olamamak..benim tek belirtim bu

Adet sancısı çektim ben adetten 1 hafta önce cok feci sekilde sancıydı uykudan uyandircak derece de, ha oldum ha olcam derken adet günümden 1 gun oncesindende beyaz kremsi akıntım geldi adet günüm dede aynı şekil, şubat 16 sı adet gunum du olmadım 18 de sabah bulantım başladı aksam test yaptım direk testte net bi sekilde cıktı kan degerim de 4 5 haftalik hamileydim.

X