• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece "hamile olanlar" erken hamilelik belirtilerini yazabilir mi?

Herkes bir belirti yazar her ay belirtileri gözlerdim belirti olduğu aylar olmadı.
Hamile olduğum ay hiçbir ama hiçbir belirtim olmadı. Göğsüm belim ağrımadı şişmedi kasık batmadı akıntı olmadı kupkuruydum hiçbirşey olmadı. Akla gelecek hicbir belirti olmadı. Hatta bu ay da hamile değilim dedim ama ovulasyonun 10. Günü silik çizgiyi gördüm. Belirtileriniz olmayınca üzülmeyin belirtisiz de hamilelik oluyor 😊 bütün isteyenlere Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla bebek nasip etsin .
Gerçekten bende bu yazıyı arıyorum bu ay hafif belirtiler var ama beklemiyorum diyorum çünkü onun öncesinde belirtileri yaşadım olmadi şimdi ise bel ve kaşık ağrım var ama aman diyorum canım acaba dedirttin çünkü belirtiler yaşamıyormuş yokmus gibime geliyor böyle hisseden belirti arardım olmadığı ay hamile kaldım diyen çok bende 3 gün kaldı ama içimde degisik duygular var bilemiyorum 🤲

Merhaba Hanımlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi, sadece gerçekten hamile olanlar hamilelik belirtilerini yazabilir mi? Konunun altına belirtiler dışında gebelik takibi yapmayın(örneğin: benim bata 5 gün var ya da aaa sende mi hamilesin vs.) çünkü konu sayfalarca uzuyor ve bambaşka bir yere gidiyor. Böylece asıl okunmak istenen konu okunamıyor.Hamile kaldığından şüphe edenler yorum yapmak yerine sadece konuları okursa sevinirim. Hamile kaldıklarından emin olduklarında eğer hala belirtileri hatırlıyorlarsa yazabilirler:)) Bu konuya lütfen dikkat edelim.

Tup bebek transferinin 4.gunu bel agrisi ve akinti dışında hamilelik belirtisi olmadi.

Adet belirtilerim disinda agiz kurulugu ve memelerimde aci agri vardi. Ama ben adet olacagim diye bekliyordum hep 😂 adetkm gecikince test haptim aninda cift cizgi oldu. Ama o agiz kurulugunu anlatamam yani. Seker hastasi mi oluyorum diye bile dusundum.
Ağız kuruluğu ilişkiden kaç gün sonrs
Adet belirtilerim disinda agiz kurulugu ve memelerimde aci agri vardi. Ama ben adet olacagim diye bekliyordum hep 😂 adetkm gecikince test haptim aninda cift cizgi oldu. Ama o agiz kurulugunu anlatamam yani. Seker hastasi mi oluyorum diye bile dusundum.
Merhabalar
Ağız kuruluğu ilişkiden yada adet önceki nezaman başladı acaba ?

Erken hiç belirtim olmadı
Göğüs hassasiyeti , yok kasık ağrısı no
Olanlara da şaşıyorum , erkenden oluyo demek ki
Günüm bi iki gün geçince öğrenmiştim
İlk zamanlar ağzımın içi yara oldu ve diş etlerim kanadı

Uyku, göğüs uçlarım çok çıkıyor, cildim hemen bozuluyor, sürekli lavaboya gidiyorum 2 yudum su içsem hemen tuvalete 😊. O kadar belli ediyor ki özellikle uyku nasıl uyuduğumu anlamıyordum, adetime 4 gün kala öğrenmiştim şüphelenip😊

Ama bence erken öğrenmek hiç iyi bir şey değil. Kese görünce mi bebek görüncek mi kalp atışı duyulacak mı geç öğrenince strese girmiyorsun 7. Hafta öğreneceksin aslında gidip her şeyini aynı anda görüp içini rahatlatacaksın

Goguslerimde hasssasiyet( adet oncesi hep oldugu gibi)
Zaman zaman kramp gibi sanki adet oldum olcakmis gibi agrilar girip cikiyodu..
Midem sis gibi boyle su dolu veya kaziniyo gibi surekli o rahatsizligi bastirmak icin bisey yemek istiyodum.. ( ama bu bende adet oncesi de olurdu)
Mantar oldum ilk defa (iste o zamanlar yeni hamile kalmisim)
Idrarimda kopuk kabarcik gibi seyler farkettim mantar bitiminden sonra onun etkisi diye dusundum fakat hala devam ediyo. Sanirim hcg ile alaki bseyde olabilir bu..
Ogrenmeden 3 4 gun once gece birden uyandim gozumun onunde bi yesil erik duruyodu sanki keske olsa tuzlayip yesem deyip geri uyudum😂 ( ilk o zaman bende esimde suphelenmisti) ama surekli adet gecikmesi yasadigim ve her ay belierti aradigim icin umursamadim
-Ogrenmeden 2 3 gun once mide sikayetlerim artti ve ogrendigim sabah resmen bulanti kusma yasadim. Ama adetim 10 gun olmustu geceli bu oldugunda

Benimde yumurtlamadan sonra kuru gunlerim oldu sonra az az uzayan akintim olmaya başladı sabah uyanınca gerilme bilekrimde sizlama sol bacak diz agrisi olmusti bende suan 5 haftalik hamileyim adetime 8 gun kala kan da ogrendim 5 gun kala testte

Tek belirtim kasık ağrısı oldu.
Yumurtalıklarım sızlıyordu resmen . Öksürmek , hapşırmak işkence gibiydi..

Belirtileri yazmak çok heyecanlıymış🥰
Reglden 4 gün önce başlayan ve uzun süren göğüs ağrısı.
Tahminimden daha sık idrara çıkma(gecede en az üç kez ) regl olmam gereken günlerde,
Tabiki regl olmamak😅

Gogsum çok sızlıyordu ve süt geldi o zaman anladım.ilk başlarda yorgunluk halsizlik ve sürekli uyuma isteği vardı demir eksikliğim var heralde ondan böyle oluyor diye düşünmüştüm meğer hamileymişim.ama öyle bir yorgunluk ki iş yaparken yoruluyordum ama bi düğüne gitmiştik birden enerji gelmişti öyle bir yorgunluk yani sevdiğiniz ortamlara göre değişen 😊birde bir gün sabah uyandım ve çok su içtim normalde hiç aklıma su gelmez bende bi anormallik var dedim 😀

Zamanında bende çok aradım böyle birşey ama bulamamistim yeni doğum yaptım ama belirtilerimi paylaşmak istedim 😁şöyle ki
Ilk olarak kasiklarimda acayip bir uyuşukluk hissi dikkat edin ağrı demiyorum hafif uyusukluk
2 migde ağrısı özellikle gece
3 adet oldum ağrısı ama olmama ama olmuş gibi hissetme
4 halsizlik aşırı derece de uyumak istemek
5 gece yarısı açlık krizleri
6 baş dönmesi
Benim hamileliğim bu şekilde basladi umarım yardımcı olur 🤗🤗

Canım bende yazayım adete 4 gün kala başım donmeye başladı özellıkle akşamları gözüm karariyordu adete kadar surdu beyaz losyin gibi akinti vardi adet gunumde kuru olurdum busefer devam etti buakinti gogsum dolgunlasmisti adet olucakmis gibi karnim agriyordu ama biturlu olmuyordu istahim acilmisti birde cok susuyordum o ara ilkdefa feci sivilcelendim benimkilerde bu sekilde

doguma kadar tek bir kere aserdim onda da hamile oldugumu bilmiyodum. asla elma yemem, gece yarisi uykudan uyandim ki eksi elma diye kuduruyorum. yuzumde yastik izi tek goz kapali mutfaga gittim ki dolapta son bir tane elma! gece korunde onu soydum yedim sansima da eksi cikti allahimmnasil mutluyum. ikk gun once test yapmistim halbuki negatif cikmisti. sabah anneme telefon actim, dun gece bildigin elma aserdim test yaomamis olsam hamileyim kesin derdim dedim, o senin pisbogazliligindir dedi😂 2 gun sonra tekrar test yaptim ki hamileymisim😂 ustelik adet tarihim bile gelmemisti gerci orasi karisik biraz duzensizdir filan. cok yeniydi, yani iliskinin uzerinden 10 gun ya gecmis ya gecmemisti...

o kadar erken aserme baslar mi normalde bilmiyorum. ama resmen asermistim. 9 ay boyunca baska hicbiseyi asermedim oyle.

bunun disinda sari sari cok yogun akintim oldu, sogan kuru yapmistim o ay sogan kurunden oldu sandim ben. sanirim o da hamileliktenmis

bu arada ilk hamileligimde gogus ucu hassasiyeti ve uyku hali vardi yogun olarak. o kadar cok gogus ucu hassasiyeim vardi ki biri bana sarilip opecek diye aklim cikihoyodu.

o gebeligim ne yazikki bebegimin kalbi durmasi sonucu kurtajla sonlandi.

Merhaba ben hamile oldugumu daha dün öğrendim. Belirtiler herkeste farklı oluyormuş gerçekten. Benim regl günümden 1hafta önce aniden mide bulantısı ve gaz sancısı gibi bir karın agrısı oldu sıcak su torbası koydum geçmedi ama gaz sancısı gibi üşütme gibi bir durumdu. Sanırım ertesigündü tuvalete girdiğimde peçeteye sürüntü gibi koyu kahve rengi leke geldi regl günlerim düzensiz oldugu için erken regl oluyorım sanırım dedim birdaha gelmedi. Regl günümdem 2güm önce aşırı göğüs agrısı özellikle gögüs ucları dimdik ve sütyen bile acıtıyordu. Yan taraflarda agrı daha yogun (regl zamankinden cokcok siddetli) şişlik var ama damarlanma vs olmadı.Aynı gün annem ve eşimle tiyatroya gitmiştik bana ani sıcak basmaları oluyordu onlarda icerisi okadar sıcak degil hasta mı olacaksın filan dediler. Aniden sıcak basması ve gereksiz üşüme oluyordu kısa süreli bunlar geçiyor hemen.sıcak basınca kollarımı sıvayıp oturunca geçiyor. baska karın agrısı mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım. Dün regl 4gün gecikmişti gebelik testi yaptım akşamüzeri hamileyim 2tane almıstım aksam esime söyledikten sonra diğerini de kullandım yine hemen çiftçizgiyi gördüm. Onun dısında başka birşey im yok inşallah hep böyle gider. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin güzel birşey.

Hamileliğimin 3-4.haftası - Sadece kasık ağrısı yaşadım.

5.haftası - kasık ağrısı + göğüslerde hassasiyet

6.haftası - artık kasık ağrım yok denecek kadar azdı. İnanılmaz uyku hali başladı.

Back