- 28 Ocak 2024
- 3
- -2
- 1
- 24
- Konu Sahibi aleynaaaaaaae
-
Kaybettiklerini almak için girdikçe batıyorsun zaten. Bu bir bağımlılık. Tedavi olmalısınÖncelikle merhaba, yaklaşık 1 sene önce şans oyunu oynamaya başladım bu aralar çok para kaybettim ne yapacağımı bilmiyorum kaybettiklerimi almam için çabalamalımıyım yoksa bu yolda dönmemmi lazım nasıl para biriktirebileceğimi bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık arada kazanıyorum da bu gün 20 k yaptım ve kaybettim Allah bana nasip etmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen beni yadırgamayın yaptığım yanlış ama bir kaç tavsiye bekliyorum
Evet haram sonuçta yani bağımlı değilim ama o kaybetiğimi almaya çalışırsam daha mı kötü olurAllah kumar parasını mı nasip etmiyor
Bağımlı değilim AMA yazıp tekrar oyuna girmem mantıklı mı diye soruyorsun. Bi kendine dışardan bak bakalım başladığın yerle arandaki mesafeye. O zaman anlarsın bağımlı mısınEvet haram sonuçta yani bağımlı değilim ama o kaybetiğimi almaya çalışırsam daha mı kötü olur
Kumarın sonu yok.Bir süre kazanırsın tatli gelicek paralar sana.Ama sonra donuna kadar kayb ediceksin oynamayı bırakmazsan.Öncelikle merhaba, yaklaşık 1 sene önce şans oyunu oynamaya başladım bu aralar çok para kaybettim ne yapacağımı bilmiyorum kaybettiklerimi almam için çabalamalımıyım yoksa bu yolda dönmemmi lazım nasıl para biriktirebileceğimi bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık arada kazanıyorum da bu gün 20 k yaptım ve kaybettim tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen beni yadırgamayın yaptığım yanlış ama bir kaç tavsiye bekliyorum
Evet mantıklı değilBağımlı değilim AMA yazıp tekrar oyuna girmem mantıklı mı diye soruyorsun. Bi kendine dışardan bak bakalım başladığın yerle arandaki mesafeye. O zaman anlarsın bağımlı mısın
Haram olduğunu düşünüyorsan neden günaha giriyorsun o zaman?Evet haram sonuçta yani bağımlı değilim ama o kaybetiğimi almaya çalışırsam daha mı kötü olur
Bagımlı olursunuz.Kım kumarda kazandıgını aldı ki siz alacaksınız.bU ÇARPIK DÜŞÜNCE TÜM BAĞIMLILARDA VAR. Bir tane bir iki değilHaram olduğunu düşünüyorsan neden günaha giriyorsun o zaman?
Evet haram sonuçta yani bağımlı değilim ama o kaybetiğimi almaya çalışırsam daha mı kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?