• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

aleynaaaaaaae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
3
-2
1
24
Öncelikle merhaba, yaklaşık 1 sene önce şans oyunu oynamaya başladım bu aralar çok para kaybettim ne yapacağımı bilmiyorum kaybettiklerimi almam için çabalamalımıyım yoksa bu yolda dönmemmi lazım nasıl para biriktirebileceğimi bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık arada kazanıyorum da bu gün 20 k yaptım ve kaybettim Allah bana nasip etmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen beni yadırgamayın yaptığım yanlış ama bir kaç tavsiye bekliyorum

Öncelikle merhaba, yaklaşık 1 sene önce şans oyunu oynamaya başladım bu aralar çok para kaybettim ne yapacağımı bilmiyorum kaybettiklerimi almam için çabalamalımıyım yoksa bu yolda dönmemmi lazım nasıl para biriktirebileceğimi bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık arada kazanıyorum da bu gün 20 k yaptım ve kaybettim Allah bana nasip etmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen beni yadırgamayın yaptığım yanlış ama bir kaç tavsiye bekliyorum
Kaybettiklerini almak için girdikçe batıyorsun zaten. Bu bir bağımlılık. Tedavi olmalısın

Ay şaka mı bu konu?? Oyna oyna varını yoğunu kaybet. Belki o zaman aklın başına gelir.

Kumarda kazanan var mı da sen kazanacaksın biraz akıllı ol.

Eskiden erkekler kumar oynardı şimdi kadınlar başladı 🤦🏻‍♀️

Evet haram sonuçta yani bağımlı değilim ama o kaybetiğimi almaya çalışırsam daha mı kötü olur
Bağımlı değilim AMA yazıp tekrar oyuna girmem mantıklı mı diye soruyorsun. Bi kendine dışardan bak bakalım başladığın yerle arandaki mesafeye. O zaman anlarsın bağımlı mısın

Öncelikle merhaba, yaklaşık 1 sene önce şans oyunu oynamaya başladım bu aralar çok para kaybettim ne yapacağımı bilmiyorum kaybettiklerimi almam için çabalamalımıyım yoksa bu yolda dönmemmi lazım nasıl para biriktirebileceğimi bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık arada kazanıyorum da bu gün 20 k yaptım ve kaybettim tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen beni yadırgamayın yaptığım yanlış ama bir kaç tavsiye bekliyorum
Kumarın sonu yok.Bir süre kazanırsın tatli gelicek paralar sana.Ama sonra donuna kadar kayb ediceksin oynamayı bırakmazsan.

Evet haram sonuçta yani bağımlı değilim ama o kaybetiğimi almaya çalışırsam daha mı kötü olur

İyi ki bağımlı değilsiniz.
20 bin yapmışsınız. Niye onu tekrar harcadınız? Çünkü daha fazlasını ister bağımlılar. 1 lira da olsa 1 milyon da olsa kumarın ilk anı bile bağımlılıktır.

Kazanıp borcumu ödeyeyim derken daha çok borca batarsınız.
Çevremde genç böyle oyunlardan medet uman sizin gibi insanlar var.
Sonra borç para isteye isteye bir hal oluyorlar milletten.

bazı konular sırf linç yemek için açılıyor gibi.
hep de yeni üyeler.
yani zaten yanlış olduğunu siz de biliyosunuz, burada ne duymayı bekliyorsunuz ki? kumar tüyoları mı, yoksa bhis için banko tahminler mi? tabii ki herkes bırak diyecek.
ee biz bırak yazınca bırakacak mısınız?

Back