- 19 Mayıs 2020
- 46.578
- 208.719
- 548
- Konu Sahibi falwlessone1
-
Ben 4.seansimdaydim dün psikiyatristte bir profa gidiyorum.Cocugun zamanında bana ilgisi olduğunu çıkardığım şeyleri anlattım ona.
Ergenlikte erkekler bir kızı sevse bile eğer başka efendi olmayan bir kız varsa etrafında ona gidebiliyor benim anladığım.
Haklı olabilir de ben nasıl vazgecicem?
Başka biri aklınıza girince zaten ergen pij odak noktanız olmaktan çıkar.Haklı olabilir de ben nasıl vazgecicem?
E peki doktora çocuğun bende hoşlandığını gösteren belirtiler vardı dediğinde bir şey dedi mi?Bipolar
Hoşlanan erkek hoşlanıyorum derYa benim elimde de belirtiler vardı ama
Yani sen bilirsin istersen vazgeçme çocuk senin varlığını unutmuştur çoktan 1 senedir yüzünü bile görmedim diyosun. Açıldım ama istemedi diyosun. Seni sevmeyen biri için yıllarını heba mı edeceksin?Haklı olabilir de ben nasıl vazgecicem?
Kesin senden hoslankyor demedi fakat sen yanlış anlamışsın diye bir cümle de kurmadı hatırladığım kadarıyla.E peki doktora çocuğun bende hoşlandığını gösteren belirtiler vardı dediğinde bir şey dedi mi?
Doğru fakat bu şey her neyse bitmiyor.Yani sen bilirsin istersen vazgeçme çocuk senin varlığını unutmuştur çoktan 1 senedir yüzünü bil görmedim diyosun. Açıldım ama istemedi diyosun. Seni sevmeyen biri için yıllarını heba mı edeceksin?
Tamam şöyle düşün o zaman sen bu çocuktan hoşlanıyorsun gelip sana açılsa kabul edersin dimi? Çünkü çocuktan hoşlanıyorsun.Kesin senden hoslankyor demedi fakat sen yanlış anlamışsın diye bir cümle de kurmadı hatırladığım kadarıyla.
Nasıl bitmeyebilir? İnsanlar sevdiklerini kaybediyor ona rağmen yaşamaya devam ediyor. Evlenip boşanıyorlar sonra yeniden evleniyorlar.Doğru fakat bu şey her neyse bitmiyor.
Şu an aklımda biri var aslında dinine bağlı birine de benziyor fakat doktorumu dinleyip yazmadım.Tamam şöyle düşün o zaman sen bu çocuktan hoşlanıyorsun gelip sana açılsa kabul edersin dimi? Çünkü çocuktan hoşlanıyorsun.
Eğer o da senden hoşlansa sen açıldığında kabul etmez miydi? Seven insan neden kendini durdursun? Geri çeksin? Ondan sana gelen bir şey yok. Üstünden onca zaman geçmiş zaten. Yok mu okulun,işin bir şeyin,etrafında başka bir insan?
Bu çocuğa harcayacağın enerjiyi yeni birilerini tanımaya harcasan şimdiye unutmuştun bile
Daha yeni başlamışsın zaten tedaviye biraz daha bekle,doktorun ne diyorsa onu yap. Bekle dediyse bekle.Q
Şu an aklımda biri var aslında dinine bağlı birine de benziyor fakat doktorumu dinleyip yazmadım.
Sence benim duygularımla oynanmadi mi ya bi anlatsam.Daha yeni başlamışsın zaten tedaviye biraz daha bekle,doktorun ne diyorsa onu yap. Bekle dediyse bekle.
Bunlar benim algilarıma göre:9.siniftaydik.Bana ic cekerek duygusal bir bakışı vardı,bana bakarak azdım demişti,bana acilacakti fakat acilamamisti acilamayinca uzulmustu,tahtaya nurcan hocam sizi çok seviyorum diye bir yazı yazmıştı benim için yazdığını anlamıştım,en yakın arkadaşı onun hırkasını benim üstüme atmaya çalışmıştı.Sence benim duygularımla oynanmadi mi ya bi anlatsam.
9.sınıftaydık diyosun üstünden kim bilir kaç sene geçti. Sana bakarak azdım demesi de hoşlandığının değil olsa olsa hormonlarının etkisinde bir ergen olduğunu gösterir. Tahtaya yazı yazmış yok arkadaşı hırkasını atmış falan filan bunlar boş şeyler. Duygularınla oynandığı falan da yok. Sen çok anlam yüklemişsin sadece. Tedavine devam et,ilaçlarını kullan,doktorun ne diyorsa onu yap.Bunlar benim algilarıma göre:9.siniftaydik.Bana ic cekerek duygusal bir bakışı vardı,bana bakarak azdım demişti,bana acilacakti fakat acilamamisti acilamayinca uzulmustu,tahtaya nurcan hocam sizi çok seviyorum diye bir yazı yazmıştı benim için yazdığını anlamıştım,en yakın arkadaşı onun hırkasını benim üstüme atmaya çalışmıştı.
Peki o tarif ettiğim bakışı???9.sınıftaydık diyosun üstünden kim bilir kaç sene geçti. Sana bakarak azdım demesi de hoşlandığının değil olsa olsa hormonlarının etkisinde bir ergen olduğunu gösterir. Tahtaya yazı yazmış yok arkadaşı hırkasını atmış falan filan bunlar boş şeyler. Duygularınla oynandığı falan da yok. Sen çok anlam yüklemişsin sadece. Tedavine devam et,ilaçlarını kullan,doktorun ne diyorsa onu yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?