- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Dini açıdan demiştim benNeden konuşmayalım? Sen, hovarda erkekleri yaşatma ve kalkındırma derneği başkanı mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dini açıdan demiştim benNeden konuşmayalım? Sen, hovarda erkekleri yaşatma ve kalkındırma derneği başkanı mısın
Heee taaabi tabiiiDini açıdan demiştim ben
Mantıklı dusunurse bir insan öyle ama...Ya şaka bir yana dertsiz başına dert aramıyosan işin olmasın hovarda erkekle. Ne gerek var?
E o zaman mantıklı düşün?Mantıklı dusunurse bir insan öyle ama...
Döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööört sene önce.Şu an yok eskiden vardı.
Daha makul şeyler iste lütfenE o zaman mantıklı düşün?
Neden öyle dedin?Daha makul şeyler iste lütfen
Konu sahibi mantıklı düşünse şu soruyu sorup evet diyene muhteşem atar mı?Neden öyle dedin?
E nasılsın akıllanmam ben o zaman?Nasıl vazgeçicem bu çocuktan?Konu sahibi mantıklı düşünse şu soruyu sorup evet diyene muhteşem atar mı?
Mantıklı olsa böyle bir konu da açmaz zaten de bu üyenin eski konularından falan dolayı mı böyle yazdın anlamında sormuştumKonu sahibi mantıklı düşünse şu soruyu sorup evet diyene muhteşem atar mı?
4 sene mi oldu biteli gerçekten?E nasılsın akıllanmam ben o zaman?Nasıl vazgeçicem bu çocuktan?
Eski konularını bilmiyorum ama şurada max üç cümlede ne olduğu anlaşılıyorMantıklı olsa böyle bir konu da açmaz zaten de bu üyenin eski konularından falan dolayı mı böyle yazdın anlamında sormuştum
En az 1 yıldır onu sadece İnternet'e görüyorum öyle soyleyeyim4 sene mi oldu biteli gerçekten?
Benim sorumun cevabı bu değil ki. Ne zaman aydıldınız tam olarak?En az 1 yıldır onu sadece İnternet'e görüyorum öyle soyleyeyim
Konuların mantıksız olabilirEski konularını bilmiyorum ama şurada max üç cümlede ne olduğu anlaşılıyor
Biz hiç sevgili olamadık ki onu doğru dürüst tanımıyorum bile.ayni siniftaydikBenim sorumun cevabı bu değil ki. Ne zaman aydıldınız tam olarak?