- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.576
- Konu Sahibi falwlessone1
Şaka yapıyosunKonuların mantıksız olabilir
Biz hiç sevgili olamadık ki onu doğru dürüst tanımıyorum bile.ayni siniftaydik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yapıyosunKonuların mantıksız olabilir
Bacım hayal dünyasından çık istersen adamın senin varlığından bile haberi yokKonuların mantıksız olabilir
Ben elendim. Daha fazla devam edemeyeceğimKonuların mantıksız olabilir
Hayir çocuğa açıldım fakat olumlu cevap vermediBacım hayal dünyasından çık istersen adamın senin varlığından bile haberi yok
Doğmamış çocuğa don biçiyosun şu an
Ben de istemezdim herhalde böyle olmasını karşılıklı bir şeyler yaşamak isterdim.Kız sen iyi misin? Platoniklik bile bir yere kadar. Çocuğun suratını bile gördüğün yok. Sevgili bile olmadığın,yüzünü bile görmediğin biri için sanki he desen sevgili olabilecekmişcesin konu açman normal mi sence?
Ortada fok yook yumurta yook
Bu durumun tedavisi mümkün mü acaba?Kız sen iyi misin? Platoniklik bile bir yere kadar. Çocuğun suratını bile gördüğün yok. Sevgili bile olmadığın,yüzünü bile görmediğin biri için sanki he desen sevgili olabilecekmişcesine konu açman normal mi sence?
Ortada fok yook yumurta yook
İstediğin zaten belli de çocuk zaten seni istememiş. Ama sen sanki çocuk senle sevgili olmuşta bu ilişki yürür mü yürümez mi diye düşünüp,gelip buraya konu açıyorsun.Ben de istemezdim herhalde böyle olmasını karşılıklı bir şeyler yaşamak isterdim.
Vardır elbet bir çözümü. Sen bir doktora git,bir görün bakalım önce. Gitmeden bilemezsin.Bu durumun tedavisi mümkün mü acaba?
Ben 4.seansimdaydim dün psikiyatristte bir profa gidiyorum.Cocugun zamanında bana ilgisi olduğunu çıkardığım şeyleri anlattım ona.Vardır elbet bir çözümü. Sen bir doktora git,bir görün bakalım önce. Gitmeden bilemezsin.
Hayır hiçte alakası yok. İlaç verdi mi doktorun?Ben 4.seansimdaydim dün psikiyatristte bir profa gidiyorum.Cocugun zamanında bana ilgisi olduğunu çıkardığım şeyleri anlattım ona.
Ergenlikte erkekler bir kızı sevse bile eğer başka efendi olmayan bir kız varsa etrafında ona gidebiliyor benim anladığım.
Ee çocuk istemiyor işte ne yapsan boşHayir çocuğa açıldım fakat olumlu cevap vermedi
E sana göre nasıl peki?Hayır hiçte alakası yok. İlaç verdi mi doktorun?
Belanızı bulunca. Bu sevdadan vazgeçin. Yetişkin oldukça duygularınız da değişir hormonlar etkisiyle. Efendi adam aramaya başlarsınız.E nasılsın akıllanmam ben o zaman?Nasıl vazgeçicem bu çocuktan?
Ya benim elimde de belirtiler vardı amaEe çocuk istemiyor işte ne yapsan boş
Sevmiyor kabullen bunu
Tegretol,aripa ve lithurilHayır hiçte alakası yok. İlaç verdi mi doktorun?
Bir erkek bir kızı seviyorsa gelir sevgili olur bu kadar basit. Efendi kız olup olmamakla ne alakası var? Efendi olmayan kız nasıl bir kavram onu anlayamadım zaten.E sana göre nasıl peki?
3 cesit ilaç attım bu akşam.
BipolarBir erkek bir kızı seviyorsa gelir sevgili olur bu kadar basit. Efendi kız olup olmamakla ne alakası var? Efendi olmayan kız nasıl bir kavram onu anlayamadım zaten.
Doktor herhangi bir teşhis koydu mu peki?