- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Efendi kız hovarda erkek evliliği ya da ilişkisi gördünüz mü hiç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani efendi kızlar efendi erkeklerle mi evlenir?
EvetYani efendi kızlar efendi erkeklerle mi evlenir?
Sadece evet ya da hayır demenize attım o emojiyi olumlu manada yani.
Peki evlilik miydi ilişki mi?
Evlilik devam ediyor hemde, ama kızın gidecek bir yeri olmadığı için. Yada çok seviyor her şeye rağmen bilemiyorum.Peki evlilik miydi ilişki mi?
Başarılı oldu mu?
Çocuğun sana karşı en ufak bir ilgisi yok, takıntıyı aşmış saplantılı haldesin. Tedavi olmuyosun psikolojik rahatsızlıklarına. Git toparla kendini artıkEfendi kız hovarda erkek evliliği ya da ilişkisi gördünüz mü hiç?
E sadece evet ya da hayır diyin yazmışsınız bu soruya nasıl sadece evet ya da hayırla cevap verilebilirPeki evlilik miydi ilişki mi?
Başarılı oldu mu?
Ben hovarda erkeklerin arkasindan konuşmayın gibisinden öyle yazmıştım.E sadece evet ya da hayır diyin yazmışsınız bu soruya nasıl sadece evet ya da hayırla cevap verilebilir
Hovarda erkeklerin arkasından neden konuşalım? Ya da konuşsak ne olur ki yani anlayamadım?Ben hovarda erkeklerin arkasindan konuşmayın gibisinden öyle yazmıştım.
Bu soruya cevap verebilirsiniz.
Neden konuşmayalım? Sen, hovarda erkekleri yaşatma ve kalkındırma derneği başkanı mısınBen hovarda erkeklerin arkasindan konuşmayın gibisinden öyle yazmıştım.
Bu soruya cevap verebilirsiniz.