36 ayCanım biraz sabır inanki zaman geçiyor bir bakmışsın son 1 -2 yılınız kalmış.Krediler kaç yıllık acaba?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sadece dertleşmek içimi dökmek ...
- Konu Sahibi alpha999
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?herey maddiyat gibi anlaşılmış ama bir cevaba yazmıştım ne bir hayırlı olsun ne birseye ihtiyacınız varmı denmedi. ha deselerdi bana para gonder sunu bunu mu al diycektim hayır . düşünmeniz yeter diycektim yahu taşındıktan 1 hatfa sonra sordular ne yaptınız taşındınız mı diye yani ne bileyim cok ilgisizler
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
merhaba arkadaşlar ... belki birçoğunuz için dert değil ama içimi dökmek istedim. eşimle 1.5 yıllık evliyiz.evlenme sürecinde tahmin edececeğiniz gibi erkek tarafından bir çöp bile görmedik... eşimle memuruz .bu süreçte hiç bir seyde aşırıya kaçmadım pahalısını bilmem nesini isterim demedim. düğünü falan ailem yaptı.bekarken biriktirdiğim bir miktar para vardı bunuda kattım 1.5 yılda hem ev aldık hemde araba ve ev eşlarımız.ama itiraf etmeliyim ki cok bunaldım . 1.5 yıldır ne bir tatile gittim ne balayına oyle ev eşyası dediğim temel eşyalar ne bir avize ne doğru düzgün perde halı almadım... su anda bazı seylerin ezikliğini cok hissediyorum özellikle balayı gibi tümüyle kurulmuş bir eve girmek gibi ( eşyalarıda parça parça aldık) çevremdeki insanların herşeyi tam evlenip benim yarım yamalak olması gibi.krediler ödenince elimize 1000 lira kalıyor eşimle tabii elektrik su vs bu paradan gidiyor. şimdi diyceksinizki arkadaşım ne diye girdin bu kadar sıkıntıya. açıkçası bakttım eşimin ailesinden falan destek yok hayatımızı garanti altına alalım dedim .bilemiyorum birçok şey için çok kırgın ve üzgün hissediyorum.herşeye benim ailem koştu maddi destek verdi . bu insanlar bize ne bir seye ihtiyacınız varmı ,yardıma gelelimmi bile demediler nezaketen bile . hatta kp hala bir hayırlı olsun bile demedi ev için .bazen pişmanlık hissediyorum böyle bir aileye girdiğim için . çocuğum olsa bu aileye mi olucak diyorum ...
Madem herşeyinizi kendiniz aldınız o zaman almasaydınız. Ev döşemekle ev almak bir değil ki... Evinizi az biraz dizerdiniz, tatilinizi yapardınız sonra ev kredisine girerdiniz. Benim eşimin ailesi de tek kuruş yardımları olmadığı gibi birde ev eşyalarına laf ettiler. Neymiş önce ev alınırmış eşya sonra... Napim yani ev alacak maddiyatımız yok, eşyadamı almayayım. Karınca kararınca aldık eşyalarımızı, benim ailem üstüne düşeni hep aldı, diğerlerini eşim kredi çekti, şimdi kredi ödüyoruz. Balayına da gittim bu yaz tatilime de gittim. Eşime en başında söyledim, gençliğimde gözüm kalacaksa, ilerde yaş kemale erince bilmem kaç tane evim olmuş arsam olmuş umrumda olmaz en heycanlı zamanlarım dedim, oda götürdü sağolsun. Sizin artık iş işten geçmiş. Öncelikle eşinizin ailesini karıştırmayın, kararlarınızı kendiniz vermişsiniz çünkü. Bu sene erken rezervasyonla uygun bir tatil ayarlayıp taksitle alabilirsiniz. Biraz rahatlarsınız belki, içinizde kalmış çünkü...
- 16 Eylül 2014
- 463
- 768
- 303
bıraz gec olsa da yazmak ıstedm yenı okudum yazını...canım bende ewlenelı 14 15 ay oldu.esımle gorucu usulu ewlendık bole nasıpmıs dedım.aslında bır meslek sahıbı olana kadar dusunmuordum da neyse nasıpmıs oldu.kayınvalıdemlerle alt ust oturuouz benım ıstegım ıle.en azından kendı ewımız olsun dedım bu mantıkla kabul ettım.esım bekarken arabasını da almıs.ben ve aılem de yapabldıgımız kadar herseyı yaptık esımın aılesı de takıdır esyadır hersey ew araba var zaten...cok kısının gıpta ettıgı sey.lakın ben 9 10 ayımı ewımde zındanmıs gıbı yasadım.esımle anlasamıyorduk ıkı gun ıyıysek 5 gun kotuyduk.yıne bı tartısmamızda cektı gıttı oturma odasındayım etrafıma baktım dedıgım tek sey keske su esyalar olmasaydı da esımle ıyı olaydım.esya demek ewlılık demek deılmıs dedım..tartısmalarımızın yarısı da kayınvalıdemlerle alakalıydı yarısı da esımle kısılık catısması.sımdı esımle ıyıyım ama o 9 ayımı hıc unutamam...sukurler olsun kı esınle ıyıymıssın maddıyatsızlıkta zor bılırım ınsanı bunaltıo ama en azından saglıklısın ve calısabılıosun para kazanıosun 3 yıl 5 yıl gecer kardesım sen esınle ıyı olmana bak rabbım de mutlulugunuzu huzunurunuzu daım etsın..rabbım yasatmasın ama esınle ne zaman uzun surelı tartısma yasarsın o zaman eskı halıne hamd eder halıne gelırsın ama rabbım yasatmasın bole bısıyı.merhaba arkadaşlar ... belki birçoğunuz için dert değil ama içimi dökmek istedim. eşimle 1.5 yıllık evliyiz.evlenme sürecinde tahmin edececeğiniz gibi erkek tarafından bir çöp bile görmedik... eşimle memuruz .bu süreçte hiç bir seyde aşırıya kaçmadım pahalısını bilmem nesini isterim demedim. düğünü falan ailem yaptı.bekarken biriktirdiğim bir miktar para vardı bunuda kattım 1.5 yılda hem ev aldık hemde araba ve ev eşlarımız.ama itiraf etmeliyim ki cok bunaldım . 1.5 yıldır ne bir tatile gittim ne balayına oyle ev eşyası dediğim temel eşyalar ne bir avize ne doğru düzgün perde halı almadım... su anda bazı seylerin ezikliğini cok hissediyorum özellikle balayı gibi tümüyle kurulmuş bir eve girmek gibi ( eşyalarıda parça parça aldık) çevremdeki insanların herşeyi tam evlenip benim yarım yamalak olması gibi.krediler ödenince elimize 1000 lira kalıyor eşimle tabii elektrik su vs bu paradan gidiyor. şimdi diyceksinizki arkadaşım ne diye girdin bu kadar sıkıntıya. açıkçası bakttım eşimin ailesinden falan destek yok hayatımızı garanti altına alalım dedim .bilemiyorum birçok şey için çok kırgın ve üzgün hissediyorum.herşeye benim ailem koştu maddi destek verdi . bu insanlar bize ne bir seye ihtiyacınız varmı ,yardıma gelelimmi bile demediler nezaketen bile . hatta kp hala bir hayırlı olsun bile demedi ev için .bazen pişmanlık hissediyorum böyle bir aileye girdiğim için . çocuğum olsa bu aileye mi olucak diyorum ...