Sadece cocuk bakıyormusum..!

Hamileyken Cok iyiydik ütümden temizliğimize kadar yapardı hakkını yiyemem ama nasıl buraya geldik evlat onunda evladı gözüyle görüyor sonucta Cok zor boşanalım dese daha az zoruma giderdi

Siz sadece eş değil eşinize annelikte yapmışsınız bu sevgiden ötürüdür fakat evlilikte dinamiği diri tutmak gerek. Erkekler biz kadınlar gibi kıvrak zekaya sahip değiller. Çok iyilik yapınca nankörlükle gelirler. Bırakın ayağını sürmeyin birşey.en azından şu dönemde yapmayın. Kendinizle ilgilenin biraz eşinizi görmezden gelin.

Hep sımartmaktan işte.16 yillik evliyim her gece o masaj yapar ayagima? Hatta masaj yaparken uyuyakalıyor:d acımayin ciddiyim...
Hemen tüyolari ver bacım. Ilki acımak yok. Bunun sırlarını bizle paylaş

şu saat oldu çıldırmanın eşiğinde bebeğimi sallıyorum hala ayağımda. hem de dakikalardır. üstelik hastayım bütün vücudumu kesiyolar sanki. bu da yetmezmiş gibi kızım öyle mızmız öyle anneci ki çişimi yapmaya zor gidiyorum. öyle ütü mütü hak getire.

kocanız fazla şımarmış. zaten sinirliyim yemin ederim yanımda olsa bi tokatla allahına kavuştururum.

ayağına krem sürmek ne ya elini kiraya mı verdi? ütüsünü kendi yapsın yemek hazırlasın yapmıyo mu 7/24 bebeğe baksın da görsün gününü paşa.

uzulmeyin halledersiniz bebek dogunca bir cok cift essekten dusmuse donuyor.
ama yukaridaki yorumlara kulak verin kesinlikle fazla fedakarsiniz.

Unutursa ayağına krem sürmeye kadar bende yapıyorum. Karşılığında bende aynı ilgiyi gördüğüm içindir belki. Fedakarlık bilene yapılır bilmeyecek cinstense arşa çıkarmanın manası yok. Eşimden bir an nankörlük görürsem asla yapmam gerekenden fazlasını yapmam. Bence sınırlayın.

Hamileyken Cok iyiydik ütümden temizliğimize kadar yapardı hakkını yiyemem ama nasıl buraya geldik evlat onunda evladı gözüyle görüyor sonucta Cok zor boşanalım dese daha az zoruma giderdi

Ben de eşiniz ev işi yapmadigindan zorlugun farkinda degil sandim. Hem calisip hem evin çogu işini eşiniz yaptiysa bir bıkkınlık ve patlama yaşamasi aşiri normal geldi bana. Doguma kadar ev işlerini adam yapmiş yapmiş, dogumdan sonra da cocuk var yapamiyorum muhabbeti yaptiysaniz bana da bir gelirlerdi dogrusu.

Bunun cozumu bir yardimci almak size de zor ama calisan insana da zor.

İnşallah bende doğumdan sonra öyle bir laf duymam çok kırılırım yani... Şuanda ne sizin kadar iş yapıyorum ne ütüdür ne başka bir şey. Evi toparlarım temizlerim gücüm yerindeyse 2 çeşit yemek yaparım yanına salata yapılacaksa eşime yaptırıyorum önceden çalışıyordum kurbanda çıktım o zamandan beri çalışırken nasılsa öyle ilerliyor.

Hemen tüyolari ver bacım. Ilki acımak yok. Bunun sırlarını bizle paylaş
Ben ne zaman yumusak davranıyorsam yüzü asılıyor.Trip atip bozuyorsam yapisiyor ariyor soruyor mesaj atiyor hediye aliyor?
Mesela bugun botoks yaptırmak icin klinige birakacakti beni..oncesinde de cocuklarin okul masrafı vs. yüklü bu ay diye karttan degilde annem karsılıyor hediye demistim.Yolda bir olaydan canımı oyle bir sıktı ki.Buna botoks ve cilt bakımı kitledim.Parayla da alısveris yaptım..
Wp dan yazdim.Aksam istedigim cantayi alip gelmis?
Nedendir bilmiyorum iyilikten maraz doguyor benim herifte yav.

Cok duydum böyle konular ve dikkat ettimde aslında herşeyi yapan kadınlara bu söyleniyor .yapmayın diyicegim ama siz kendini psikolojik olarak yetersiz hissedeceksiniz herzamankinden daha çok yapacaksınız oyuzden birşey demiyorum

Eşinin ayağına krem sürmek de ilk defa duyuyorum.

Işte ne kadar feda ederseniz o kadar feda edilirsiniz. Fazla fedakarlık daima fazla vefasızlık getirir.

Evliliğimin 5.senesi içindeyim. Çocuk yok.

Eşimin ayağına krem sürmedim hiç. Aklıma bile gelmezdi.

Ütüsünü yapmadım hiç. Rica etseydi yapardım belki ama . Hep kendi yapmıştır.

Kahvaltıları hep o hazırlar. Akşam yemeklerini ben

Ve çıkıp da bir gün olsun "ne yapıyorsun bu evde" demez. Diyemez. Çünkü bugünden fazlasinı görmedi hiç.

Ona göre en fazla bu kadarını yapar kadınlar zaten.

Bu sebeple benim fazlaca yorulduğumu zannediyor.

Evinizi her gün pırıl pırıl temizleyin. Çorba,ara sicak. Ana yemek. Pilav. Salata
Meze. Tatli ayran yapın. Sonra meyve verin. Çay ikram edin.

Bunu her gün yapin.

Birgün hastalanın. Sadece corba yapın .

Ve sonrasını izleyin. Neden yapmadığınız derhal sorgulanır. Çünkü bir insanı ne kadar tepeye çıkarırsanız düşüşü o kadar sert olur.

Bu sebeple yukarı çıkarmamak lazım. Hep sabit bir ayarda tutmak lazim.

Ben daha saçını süpürge eden bir kadinin kocası tarafından çok kıymetinin bilindiğini çok saygı duyulduğunu görmedim.

Erkekler gün sonunda "yapmasaydın" derler

Benim eşim dünyanın en iyi insanıdır. Ama ben yine de vefasızlik yaparsa canım çok yanmasın diye fedakarlik yapmakta isteksiz duruyorum.

Fedakarlıklar evlilik içinde daima dengeli olmalıdır. Biri daima verici olursa, alıcı taraf azıtır.

Ne kadar çok verilirse o kadar cok istenir.

Bu sebeple bırakın kremini kendisini sürsün.

Böylece "ne yaptın ki" sorusuna muhatap olmazsınız. Çünkü adam ayağına bir insan evladının krem sureceginden zaten habersizdi. Buna onu siz alıştırdınız.

Sanki sizin anneliğinizi ,ilginizi onun üzerinden çekmenizi kıskanmış gibi.

Gözüm açıldı tartışmadan sonra öyle yapacağım..

Peki bacım evde mesela konu sahibinin yaptığı işleri siz nasıl yapiyorsunuz?

Ben sizi takdir ettim. Rica ediyorum ara ara bu bilgileri paylaşın.

Kötü davransak normalde surat asar adam. Yahut zerre hediye görmemiş bayanlar muhakkak vardir saçını süpürge edip.

Hem botoks hem cilt bakımı hem alisveris hem hayallerdeki çanta... Hem her gece ayak masaji... Allahim rüya gibi

Hayır tabii ki hepsini doguma kadar yapmadı hafta sonu yardım ederdi 9.aya kadar evimi kendim sildim süpürdüm burada anlatmak istediğim ben sitem etmedim ona tartışmamız Cok Baska konuydu iyiydi aramız noldu böyle oldu anlayamadım kıyamazdık birbirimize son 3 aydır iş buraya geldi

Kendi atomu parçalıyordur eminim dünya için über önemli bir iş yapıyordur

Konuya geleyim bu erkeklerin hepsi şükürsüz, ayağına krem bile süren bir kadın var, çocuğun da var ne güzel yuvan var beyefendi gibi otur kıymetini bil işte. Yok, illahi popoları kalkacak. Bilemedim tavsiyem yok aynı dertten ben de muzdaribim.

Her şey dediğiniz gibiyse eşiniz neyin tantanasını yapıyor ? Burda biten sizsiniz bitmiş olan kocanız ..

İlahi adalet tecelli etti Cok geçmeden burnu için solüsyon hazırlanmasında yardımcı oluyordum her gece bu gece elimi bile sürmedim fazla yapmıs ölçüleri beyninde yüksek basıncla acile gitti ben cocugumu emzirmeye devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…