Gençlikte cıvıl cıvıl olsun ne de olsa yaşlanınca dikkat çekmeyecek şekilde olur! ya da evlendikten sonra kapanmak... Ben bu bakış açılarını anlayabilmiş değilim. Başörtüsü takmayan bayan, böyle istemiştir tamam, hiç kimse tek bir kelime dahi edemez... Ama şu ''evlendikten sonra'' kapanmak nosyonu yok mu? Hangi mantık yatıyor bu düşüncenin altında. Ne acı ki bir çok müslüman daha dininin gerektirdiklerini tam bilmiyor, İslam evlendikten sonra mı kapanın diyor, eğer inanıyorsan ve bu yola baş koyduysan evlenmeyi beklemeye ne gerek var? ''Gençlikte cıvıl cıvıl olsun'' ya hu örtünmenin amacını Allah rızası için bir okuyun sağlam kaynaklardan, bir alime sorun... cıvıl cıvıl örtündükten sonra (bu bahsi geçen şahıslar, cıvıl cıvıl örtünen, makyajlı, dar kıyafetli, emin olun bir çok saçı açık bayandan çok ÇOK çok daha fazla dikkat çekiyor.) nerde kaldı örtünmenin adabı.
Tek bir şey diyorum... Ya başörtüsü takmayın, ya da takacaksanız adabına, amacına ,ağırlığına uygun olarak taşıyın, zira öteki türlü başörtüsü aksesuardan öteye geçemez, suratta bir ton makyaj, daracık giyinmiş, rengarenk kıyafet, bu kişi kalkıp da ben ÖRTÜLÜYÜM demesin... Bu ara moda o yüzden ben de bu tarz takılıyorum desin... Allah rızası için örtünmüş olan bayanlar zaten amacına uygun giyiniyordur, Allah onlardan razı olsun, saçı açık bayanlar da, başörtüsünün ağırlığını zedelemedini için Allah onlardan da razı olsun... Başörtüsünü, kafasına süs diye takanlara da Allah hidayet eylesin, bu insanlar yüzünden insanlar İslamı yanlış tanıyor, ve soğuyor çünkü!!!
sen ve senin gibi arkadaşlarının derdi ne?kısknaçlıkmı yoksa?eşim nefret edilecek değil sonuna kadar sevmeyi hakeden bir insandır.hiç kimsenin olmadığı gibi oda dört dörtlük bir insan değil tabiki.ben onun çocuksu ve çılgın yönünü seviyorum.özelimede mesaj atmışsın.senin gibiler beni çıldırtıyor.benim uzun yazmam seni niye rahatsız ettiki.sende uzun yaz .elinden alan yok.sen beni bırak git,kendini tanımaya çalış.ben insanlara sataşarak ne yapmaya çalışıyorum,neyi ispatlamaya çalışıyorum diye.
senin gibiler her zaman karşıma çıkıyor.ama sanal alemde,belli kurallar dışına çıkmamak adına kendimi zorluyorum.
"ben kavak ağacı değilimki"senin gibiler taş atmasın.meyve veren ağaç mutlaka taşlanır.dikkat et o taş senin kafana düşmesin.süprizzzzz
kuzu senin Allah belanı vermesin
sen yolla ben içine badi giyerim tayt giyerim, amaç sana rahatsızlık vermek değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?