Sadece "bugün" isteyen herkese fal açıyorum

Ay inanmıyoruum Aslında yakınlarda falan evlilik yok ama o deli gibi istiyor..

Uzaklıklar girmişti 2 ay şimdi yakınız ama 2 haftada bir görüyoruz..

Görüşmek istiyor ama ben nazlanıyorum

Çok özledik evet

Canım yüreğine emeğine sağlık çok teşekkürler.. Bir de beraber bir geleceğimiz olacakmı öğrenmem mümkün mü?

Okuyunca merak ettim ben de...
Bakamazsanız da canınız sağolsun...

İkimiz de esmeriz, sevgilim daha koyu esmer.

merhaba ben koyu esmerim o da açık esmer, falıma bakarsanız sevinirim :)

Ben açık esmerim. O ise sarıya yakın kumral diyeyim :)) Teşekkürler şimdiden

sarıya yakın dediğin için sarışın aldım. daha koyu kumrallara diğer kartı seçiyorum :)
ilişkinizde hemen hemen her şey istediğin gibi. tam aradığım adam diyenlerdensin sanırım. ilişkinin merkezine seni koymuş. genelde bir dediğini iki etmeyen bir tavrı var. tabi bazen kendine de bir şeyler istemiyor değil :) duygusal bir insan sanırım sevgilin. hani bazıları önce fiziğe değer verir ya öyle biri değil. bedenin değil onun için öncelikli olan.

banada bakablirmisin ? ben beyazım ama o daha beyaz sarışınz ayrıca

Son düzenleme:
yaa bende istiyorum lütfeeennnnn,
hemen yazıyorum..
kumral ve kumral ten renklerimiz aynı yani..eşimin ten rengi biraz daha açık...
diyiver bişeyler hadi :)

kart kesiminde de açılımda da mesafe ve sevgi kartlarınız çıktı. aranızda sorun varsa bununla alakalı çıkmış olabilir. senden yana yakınlaşma isteği görünüyor. fiziksel bir yakınlaşma ihtiyacı hissediyorsun. seninle çok ilgilenemiyor sanırım. şu sıralar düşündüğü başka biri var. kumral tenli bir erkek. akrabası kardeşi falan olabilir. onunla ilgili olaylara kafa yoruyor.

ikimizde esmer sayılırız ama o benden daha açık tenli.

bakabilir misin acaba merak ettim

ikinizden yana da mesafe kartı çıktı beraber misiniz bilemiyorum ama şu an birbirinize kırgınsınız sanırım. bu mesafe erkekte daha yoğun. sen ondan bir adım bekliyorsun. kalpleriniz arasında başka bir erkek çıkmış. açık tenli bir erkek. bu kişiyle bir görüşmeniz var. ortak bir arkadaşınız olabilirr bu kişi.

e bunları bende biliyorum o aramızda sorun olan erkekle ne olacak birleşecek miyiz ? :26:

aa tüh akşam üzeri bir kırgınlık yaşadık onunla ilgili çıkmış sanırım..

jadaloozz...ben ben ben istiyoruummm acep teklifin hala geçerli mii???
benim ten rengim buğday erkek arkadaşım esmer
vaktini ayrırısan çooook seviniriimm .....<3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…