evlilik düşünceniz mi var? evlilik kartınız çıktı. ayrı yerlerde misiniz birbirinizden ayrı düşmüşsünüz ama bu gönül bağı olarak ayrılık değil uzaklıklar girmiş sanki aranıza. öyle özlemişsiniz ki birbirinizi. erkek seninle görüşmek istiyor ve bu konuda elinden geleni yapıyor
Ben açık esmerim. O ise sarıya yakın kumral diyeyim :)) Teşekkürler şimdiden
yaa bende istiyorum lütfeeennnnn,
hemen yazıyorum..
kumral ve kumral ten renklerimiz aynı yani..eşimin ten rengi biraz daha açık...
diyiver bişeyler hadi :)
ikimizde esmer sayılırız ama o benden daha açık tenli.
bakabilir misin acaba merak ettim
ikinizle de alakalı sorun kartları çıktı. bu sorunlar yüzünden aranız biraz açılmış gibi. sevginiz hala var ama düşüncelisiniz de aynı zamanda. senin yanında açık tenli bir erkek çıktı. yanında başka kart yok o yüzden hakkında yorum yapamıyorum. seninle ilgilenen biri olabilir veya ailenden biri olabilir.... olasılıkları arttırabiliriz :)
ikinizden yana da mesafe kartı çıktı beraber misiniz bilemiyorum ama şu an birbirinize kırgınsınız sanırım. bu mesafe erkekte daha yoğun. sen ondan bir adım bekliyorsun. kalpleriniz arasında başka bir erkek çıkmış. açık tenli bir erkek. bu kişiyle bir görüşmeniz var. ortak bir arkadaşınız olabilirr bu kişi.
Başlıkta da söylediğim gibi bu sadece bugüne özel. Normalde diğer topiğimde kahve falıma yorum yapanlara fal açıyordum, gelenler bilirler.
Bugün yeterince vaktim var bu yüzden isteyen herkese fal açıcam ama lütfen birden fazla istemesin gelen arkadaşlarım.
İskambil aşk falı açıyorum, herhangi bir soru sormanıza gerek yok. Genel olarak bakabilir misin diyenler oluyor sadece aşk için açmayı biliyorum. Sonuçları, tutarlılığı hakkında iddialı değilim, tutmayadabilir falım. Genelde çıktığını söylüyorlar ama hiçbir şey tutmadı diyenler de oluyor.
Fal bakımı için
kendi ten renginiz (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)
baktırmak istediğiniz kişinin ten rengi (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)
eğer ikinizin ten rengi de aynı ise hanginizin daha açık olduğunu yazmanız yeterli.