Sadece "bugün" isteyen herkese fal açıyorum

merhaba, fal baktırmak isteyen çok ama vaktin olursa ben de rica etsem :26:ben kumralım, eşim sarışın gibi. benden açık renk en azından. teşekkürler

ben açık esmer sevgilim bayağı koyu esmer şimdiden teşekkurler :)

sevgilin fiziksel bir yakınlaşma istiyor sanırım, sen de zaman istemişsin. kalp kartlarınız bir arada çıktı. birbirinizi seviyorsunuz ancak sen daha yoğun duygular besliyorsun. senin yanında açık esmer bir erkek çıkmış. seninle yakınlık kurmak isteyen bir erkek

bilmiyorum belki etrafımda var dediğin kişiye çok kafanı taktıysan o yansımış olabilir. yine aile ve evlilik kartların bir arada çıktı.
bu kez daha güzel çıktı falın. sevginizde bütünlük var, birbirinizi ömrünüzün diğer yarısı olarak görüyorsunuz. öyle çok özleniyorsun ki, iki saniye yanında olmasan özlüyor seni sevdiğin. sen de aynı şekilde derin duygular besliyorsun.

cnm kardeşimde çok istedi,o da kumral beyaz tenli kahverengi gözlü sevgiliside ela gözlü saçları siyah beyaz tenli

kardeşinin ve sevgilisinin ilişkileri gayet yolunda görünüyor. birbirlerinden saklıları gizlileri olmayan kişiler. duygusal yakınlıkları çok güzel. kardeşinin yanında açık tenli bir erkek çıktı. ondan hoşlanan biri olabilir. veya ailenizden biri de olabilir arkasında olan destekleyen. yanında kart yok o yüzden açık tenli erkek hakkında pek yorum yapamıycam

canım bende istiyorum eşim esmer ben bugday tenliyim cok teşekür ederim

aile içi görüşmeleriniz var. sorun içeren bir görüşme gibi görünmüyor. bayram ziyaretleri olabilir :)
hmm açınca değişti fal. bu görüşme ikinizi ilgilendiren bişey. karara bağlamanız gereken bir konu olabilir. eşin sana karşı çok korumacı belki bazen aşırıya kaçıyor olabilir.

Merhaba jadaloz. Ben buğday tenliyim saçlarım kestane. Sözlümde buğday tenli kumral saçlı.

canım cok teşekür ederim inş işle ilgilidir eşim cok da kıskanc ve sürekli benim sevgimi sorguluyor buda beni yoruyor

bende kahverengi gözlü bugday tenli eşimde kumral sarı arası mavi gözlü beyaz tenli,bişeler yazarsan çok sevinirim

çok kısa olmuş diyeceksin belki ama kart kalmadı açılımda. sadece kendi ten kartlarınız kaldı. ve kartların dizilişi öyle güzel ki iç içe geçmiş hayatlar görüyorum sadece. öyle büyük ve sağlam bir evliliğiniz var maşallah

Uzun zamandir falima bakan olmadi. Bu cevrede zaten fal bakabilen kimse yok ta. Ben bugday tenli, koyu kahve gozluyum. Esim sarisin yesil gozlu. Vaktiniz olursa bakarsaniz sevinirim. Tesekkurler

aranızda mesafe görünüyor. bu duygusal bir mesafe de olabilir ayrı şehirlerde iseniz yol olarak mesafe anlamına da gelebilir. açılımda da aynı şeyler çıktı. bedenlerinizin arasına mesafe girmiş. büyük bir mesafe değil kısa zamanda aşılacak bir mesafe. kalp kartlarınız bir arada çıkmış. sevginizle her şeyi aşabilirsiniz.

birde ben deneyeyim şansımı :)
ikimizde buğday tenliyiz
ben biraz daha koyuyum

Banada bakabilirmisin ben beyaz tenliyim saçım koyu kumral eşim buğday tenli saçı benden daha açık

Son düzenleme:

Gercekten de yarin bayram icin memlekete gidiyorum, onu burada yaklasik 10 gun kadar yalniz birakacagim. Kalp kartlarimizin beraber cikmasi da ayrica sevindirdi beni. Cok cok cok tesekkur ederim.

biliyorum diye bir iddiam yok ama umarım tutturabilirim
bir görüşmeniz var, içinde teklif saklı.
br sürü kart kaldı neresinden başlasam bilemedim. ilk kart sorun kartı. ilişkinizin başlama anında sorunlar yaşamışsınız sanırım, blki hala devam eden sorunlar. siz aşkınızı yalın yaşamaya çalışıyorsunuz ama etraftan karışan ve sizin dikkatinizi farklı yönlere çeken kişiler var. aslında sorunları daha çok başkaları yaratıyor. aile ve teklif kartları çıktı kalp kartlarınızın arasında. söz nişan düğün gibi şeyler düşünüyorsanız bunlarla ilgili bir durum olablir. ailede esmer bir bayan var hanginizin ailesi bilemiyorum. sorun odaklı olan kişi bu. birbirinizden uzakta mısınız bilemiyorum ama sevgilin seni fena halde özlemiş. yakınında olmanı istiyor.

ay bende istiyorum, ben beyaz tenli kahverengi gözlü, eşim açık esmer kahverengi gözlü şimdiden tşkrler saolun

eşin ailesine çok bağlı biri sanırım. bu bazen seni kızdırıyor. ailesi de bu durumu kullanıyor olabilir.
şu sıralar evliliğinizde yolunda gitmeyen şeyler mi var? berabersiniz ama ayrısınız gibi çıkmış kartlar. belki bi süre birbirinizi özlemek adına farklı şeyler deneme ihtiyacı hissedebilirsiniz. ne bileyim birbirinizden biraz ayrı kalma gibi. olumsuz bir yorum oldu ama kartlar öyle çıktı üzgünüm. umarım böyle bi durum söz konusu değildir

Ben kumralım, erkek arkadaşım sarışın. Zamanın olupta fal yorumlarını paylaşırsan sevinirim :) Merak ettim.

Bana da bakabilirsen cok sevinirim.

Aslinda ten renklerimiz ayni ama sanirim illa biri acik olcaksa o daha acik.

Simdiden cok tesekkürler.

bende istiyorum lütfeeeeeennn:26::26::26:
ben açık tenli kahverengi saçlıyım eşim tam esmer değil ama buğday tenli

esmer tenli bir erkek var, eşinin veya senin akraban olabilir. nedense eşinin kardeşi ya da abisi gibi hissettim. bu kişinin kaldıramadığı bazı sorunları var. sizden yardım isteyebilir. birbirinizden uzakta olmak zorunda mısınız. başka şehirlerde misiniz? birbirinizden çok çok ayrı yerlerde çıktınız ama ikinizde de yakın olma isteği hat safhada. çok özlüyorsunuz çok zorluklar çekiyorsunuz. belki yakınlaşma için bir fırsatınız olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…