- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
ben açık esmer sevgilim bayağı koyu esmer şimdiden teşekkurler :)
şaşırdımaklımın kaldıgı biri yok. ama arif ettiginiz sekle uyan ve benim etrafımda olan biri oldugu dogru. nişanlımı seviyorum her ilişkide olduğu gibi bazen bizim de sorunlarımız oluyor. ben cok kafasına takan kuruntu yapan biriyim belki bu yüzden beni öyle gördünüz. ama düsündürücü.
ben kumral tenli kumral saclıyım.nişanlım da kumral ama saç rengi siyah cok koyu siyah degil.
senden rica ediyorum tekrar bakman icin.. ama kelimelerini saklama yine şimdi oldugu gibi
cnm kardeşimde çok istedi,o da kumral beyaz tenli kahverengi gözlü sevgiliside ela gözlü saçları siyah beyaz tenli
canım bende istiyorum eşim esmer ben bugday tenliyim cok teşekür ederim
aile içi görüşmeleriniz var. sorun içeren bir görüşme gibi görünmüyor. bayram ziyaretleri olabilir :)
hmm açınca değişti fal. bu görüşme ikinizi ilgilendiren bişey. karara bağlamanız gereken bir konu olabilir. eşin sana karşı çok korumacı belki bazen aşırıya kaçıyor olabilir.
bende kahverengi gözlü bugday tenli eşimde kumral sarı arası mavi gözlü beyaz tenli,bişeler yazarsan çok sevinirim
Uzun zamandir falima bakan olmadi. Bu cevrede zaten fal bakabilen kimse yok ta. Ben bugday tenli, koyu kahve gozluyum. Esim sarisin yesil gozlu. Vaktiniz olursa bakarsaniz sevinirim. Tesekkurler
aranızda mesafe görünüyor. bu duygusal bir mesafe de olabilir ayrı şehirlerde iseniz yol olarak mesafe anlamına da gelebilir. açılımda da aynı şeyler çıktı. bedenlerinizin arasına mesafe girmiş. büyük bir mesafe değil kısa zamanda aşılacak bir mesafe. kalp kartlarınız bir arada çıkmış. sevginizle her şeyi aşabilirsiniz.
merak ettim bak şimdi benımkınıde bılırseız bravooo..
ben açıktenlıyım kahverengi saçlarım var
erkek arkadaşımında tenı buğday ve saçlarıda koyu renk.sabırsızlıkla beklıyorum yorumunuzu:)
ay bende istiyorum, ben beyaz tenli kahverengi gözlü, eşim açık esmer kahverengi gözlü şimdiden tşkrler saolun
Başlıkta da söylediğim gibi bu sadece bugüne özel. Normalde diğer topiğimde kahve falıma yorum yapanlara fal açıyordum, gelenler bilirler.
Bugün yeterince vaktim var bu yüzden isteyen herkese fal açıcam ama lütfen birden fazla istemesin gelen arkadaşlarım.
İskambil aşk falı açıyorum, herhangi bir soru sormanıza gerek yok. Genel olarak bakabilir misin diyenler oluyor sadece aşk için açmayı biliyorum. Sonuçları, tutarlılığı hakkında iddialı değilim, tutmayadabilir falım. Genelde çıktığını söylüyorlar ama hiçbir şey tutmadı diyenler de oluyor.
Fal bakımı için
kendi ten renginiz (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)
baktırmak istediğiniz kişinin ten rengi (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)
eğer ikinizin ten rengi de aynı ise hanginizin daha açık olduğunu yazmanız yeterli.
bende istiyorum lütfeeeeeennn:26::26::26:
ben açık tenli kahverengi saçlıyım eşim tam esmer değil ama buğday tenli