bende normalde kumralım canım renkli gözlüyüm,o ise kumral ela gözlü kahve-ela
Ben kumral kahverengi gözlü, eşim ela gözlü kızıl, açık kumral arası. İlişkimiz için bakarsan sevinirim.
Jadaloz cum , sana ozel mesaj atmak istedim ama mesaj kutun doluydu , bir bakar misin sekerim :) baska bir topic te bana fal bakmistin onunla ilgili bir seyler soylemek istiyorum mesaj kutunu birazcik bosaltiver :)
ikinizin de zamana ihtiyacı var. ama zaman kavramı ikiniz için de farklı işliyor. birinize kısa gelen zaman diğerinize uzun geliyor. eşin seni seviyor beden kartlarınız birlikte çıkmış. senni fiziksel olarak da özlüyor. kalp kartlarınız ayrı düşmüş. esmer bir bayan var arada, evliliğinize tehdit oluşturan.
Canım yanıt verirsen sevinirim. eşim aynı şartlar altında eve dön dedin. Aramızdaki kişi ise ennesi siyah saçlı ama beyaz tenli. Kızkardeşleri de esmer. Benim için en hayırlısı hangisi. ailesiyle görüşmüyorum. Onlarla barıştıracakmış ve böylece herşey düzelecekmiş ama ne ben olanları affedebiliyorum ne de onların iyi niyetli olabileceğine inanıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Yoksa boşanacağız. Mahkeme sürecimiz başladı. Bu rada fincan resimleri de yükledim yeni konu açarak. Ona bakıp bana bir yorum da bulunursan sevinirim. Birleşirsem mutlu olur muyuz yoksa....?
evlilik ve aile kartların çıktı kart kesiminde. ailen senden daha mı çok istiyor evliliğinizi.
nişanlını çok sevmiyor musun, bu kartlarda çıkmadı ama öyle bi his çöktü içime.
çok zorlandım sana yorum yapmakta. kartlara göre yorum yapamıyorum nedense.
senin birtakım sorunların var, bunlar ilişkinle alakalı sorunlar. nişanlının sevgisine layık olmaya çalışıyorsun yürekten sevmeye çalışıyorsun veya gerçekten seviyorsun. ama açık tenli bir erkek var kartların içinde. unutamadığın, hala hayalini kurduğun veya zorla unutturulmaya çalışılan biri olabilir. hala seviyorsun bu kişiyi ve seviliyorsun bu kişi tarafından. evlilik kartın çıkmış yine ama arada çıkmış, nişanlının yanında değil ama uzakta da değil.
yazdıklarım kafanı karıştırmasın olur mu? hisleri çok kuvvetli olan biri değilim. ama üzüldüğüm şeyler oldu falını açtığımda, nedensiz. hepsini silip daha sonra bakayım sana demek de geliyor içimden şu an ama sonraki açtığımda da aynı hislere kapılmayacağımı bilemiyorum. fırsatım olursa bi daha bakarım sana sonra