Aslında bi bakıma iyi, olan olur, dert etmem yaşar geçerim diyo..Yani iyi yapmiyo aslinda degil mi? Bence öyle
zipzip konuyu bir bütün olarak ele alalım
hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum adını duydukça ağlıyormuşum deli diyorlarmış benim halime söylesene söyyleee inanayım mı yani bu demek oluyor ki
bir derdim var kısmında paylaştığın derde bak
kusura bakma canısı
ben k.k da görevli olsam bir gün banlardım seni
ay bide açıklayanlar olmuş yapmayın kıslar
mutlaka biliyorsunuzdur neden inanmayayım ama insanların her derdini yaşa ve burcuna bağlayan birinin yabancı dillerini geliştirirken birazda kendini geliştirmesini beklerdim. Canının yandığından bahseden birine alakasız bir şekilde yaşını sormak hangi DİLDE!!! mantıklı bir hareket olarak açıklanır bilemedimBak naparsam yapayim burdan inandiramam büyük ihtimalle ama aslinda kelime hazinemi bilsen, sasarsin öyle diyeyim. 4 dil barindiriyorum cünkü.
Sen şimdi şarkıyı söyleyenin yaşınada bakmışsındır vikipedidenzip zip çok tatlısın sen ya Kız dinlicek başka şarkımı yok o iğrenç şarkıyı taktın kafana tesbihi sallarsın ya elinde mesela orda benzetme yapmış,hayatıda tesbih gibi sallıyorum,kafama takmıyorum anlamında..
sen dalga geçiyosun resmenYa Allah askina o kadar dert olmayan soru soranlar var burda, ben sorunca mi gözüne batti?
Aynen canım öyle oluyor..Umursamaz hayatı ti ye alıyor anlamında..Yani bunu söyleyen vurdumduymaz, hayati takmayan ve sorumsuz biri oluyor bu durumda dimi?
Bu arada bu sarki asla tarzim degil, tesadüfen denk gelip merak ettim. Yoksa hayatta acip dinleyecegim bi sarki degil asla
mutlaka biliyorsunuzdur neden inanmayayım ama insanların her derdini yaşa ve burcuna bağlayan birinin yabancı dillerini geliştirirken birazda kendini geliştirmesini beklerdim. Canının yandığından bahseden birine alakasız bir şekilde yaşını sormak hangi DİLDE!!! mantıklı bir hareket olarak açıklanır bilemedim
25 hangi ulkedesin?27, sen?
Ben söyledim ama bakmamışsın bile cevabımaBu sarkiyi birisi paylasmis ve iste benim hayat felsefem demis altina. Bu da demek oluyor ki sorumsuz,hayatini ciddiye almayan ve bos bos yasayan biri dimi?
tesbihin imamesi yaşı aradaki boncuklar burçları temsil ediyor
Ben söyledim ama bakmamışsın bile cevabıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?