Sadece bir soru

Ankara şarkılarında mantık arama :)) Onlar eğlenmeye yönelik şarkı yaparlar, o şarkıda ironi yapılmış, hayatın sillesini yemiş, yıkılmamış ayakta kalmış, yaşamaya devam ediyor.

zipzip konuyu bir bütün olarak ele alalım
hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum adını duydukça ağlıyormuşum deli diyorlarmış benim halime söylesene söyyleee inanayım mı yani bu demek oluyor ki
bir derdim var kısmında paylaştığın derde bak
kusura bakma canısı
ben k.k da görevli olsam bir gün banlardım seni
ay bide açıklayanlar olmuş yapmayın kıslar

Ya Allah askina o kadar dert olmayan soru soranlar var burda, ben sorunca mi gözüne batti?

Sen şimdi şarkıyı söyleyenin yaşınada bakmışsındır vikipediden zip zip çok tatlısın sen ya Kız dinlicek başka şarkımı yok o iğrenç şarkıyı taktın kafana tesbihi sallarsın ya elinde mesela orda benzetme yapmış,hayatıda tesbih gibi sallıyorum,kafama takmıyorum anlamında..

Bak naparsam yapayim burdan inandiramam büyük ihtimalle ama aslinda kelime hazinemi bilsen, sasarsin öyle diyeyim. 4 dil barindiriyorum cünkü.
mutlaka biliyorsunuzdur neden inanmayayım ama insanların her derdini yaşa ve burcuna bağlayan birinin yabancı dillerini geliştirirken birazda kendini geliştirmesini beklerdim. Canının yandığından bahseden birine alakasız bir şekilde yaşını sormak hangi DİLDE!!! mantıklı bir hareket olarak açıklanır bilemedim

Yani bunu söyleyen vurdumduymaz, hayati takmayan ve sorumsuz biri oluyor bu durumda dimi?

Bu arada bu sarki asla tarzim degil, tesadüfen denk gelip merak ettim. Yoksa hayatta acip dinleyecegim bi sarki degil asla

Ya Allah askina o kadar dert olmayan soru soranlar var burda, ben sorunca mi gözüne batti?
sen dalga geçiyosun resmen
hayatı tesbih yapmak ne demekmiş yurt dışında yaşıyomuş
hee zipzip cim tesbih yapmak demek çile çekmiş demek
sorunun cevabını aldın artık söyleyelimde kapatsınlar konuyu
rant alamazsın daha fazla

Yani bunu söyleyen vurdumduymaz, hayati takmayan ve sorumsuz biri oluyor bu durumda dimi?

Bu arada bu sarki asla tarzim degil, tesadüfen denk gelip merak ettim. Yoksa hayatta acip dinleyecegim bi sarki degil asla
Aynen canım öyle oluyor..Umursamaz hayatı ti ye alıyor anlamında..

Bu sarkiyi birisi paylasmis ve iste benim hayat felsefem demis altina. Bu da demek oluyor ki sorumsuz,hayatini ciddiye almayan ve bos bos yasayan biri dimi?

Demek ki önemli olan bir insanın kaç dil bildiği değil ne söylediğiymiş..

bak ben anlatayım aahahaha
şimdi şeyyy
amaaan salla
önemseme hop boşver filan modu var ya
tespih de sallar ya bu krolar böööyle
sallıyorum hayatı ben böyle tespihi salladığım gibi diyor işte
ciddi ciddi açıkladım bak yane böyle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…