25 hangi ulkedesin?
Özelden yazdim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 hangi ulkedesin?
Neden bu kadar tepki verdiniz ki? Konuyu yetkililer inceler,uygun buldukları başka bir yere taşırlar..Size mi düştü kapattırmak? Zipzip'ta anksiyete var..Sürekli yaş sorup bu şekilde kafaya takması o yüzden..O kadar fake konu açılıyor burda,insanlarla dalga geçiyorlar,hakaret ediyorlar..Kız merak etmiş bir soru sormuş,hepimizide güldürdü yani kötü bir amacı yok..sen dalga geçiyosun resmen
hayatı tesbih yapmak ne demekmiş yurt dışında yaşıyomuş
hee zipzip cim tesbih yapmak demek çile çekmiş demek
sorunun cevabını aldın artık söyleyelimde kapatsınlar konuyu
rant alamazsın daha fazla
hayatı sallamıyorum dertler bana vız geliiirYani bu sarki beni hayat felsefem diyen bi adam ise yaramaz biridir degil mi?
haddimin ne olup olmadığını gayet iyi biliyorumNeden bu kadar tepki verdiniz ki? Konuyu yetkililer inceler,uygun buldukları başka bir yere taşırlar..Size mi düştü kapattırmak? Zipzip'ta anksiyete var..Sürekli yaş sorup bu şekilde kafaya takması o yüzden..O kadar fake konu açılıyor burda,insanlarla dalga geçiyorlar,hakaret ediyorlar..Kız merak etmiş bir soru sormuş,hepimizide güldürdü yani kötü bir amacı yok..
adamın kaç yaşında oldugu ve hangi burç oldugu önemli tabiiYani bu sarki beni hayat felsefem diyen bi adam ise yaramaz biridir degil mi?
Siz bence yazdığınızı okuyamamışsınız söyleyeyimde konuyu kapatsınlar ne demek? Sizin yazınız bu dikkatli okuyun...haddimin ne olup olmadığını gayet iyi biliyorum
okuduğunu anlamıyorsun heralde yetkililer konuyu kapatsın demedim
yetkili olsam seni bir günlüğüne banlardım dedim
bende bu konuyu iyi niyetli bulmadım 3. bi kişi olarak size mi düştü peki muhalefet olmak?
neyi nasıl anlayacağım konusunda senden mi izin alacağım??
zipzip ya :)) hayatı takmıyorum kafaya demek :)
bu benim yazımzipzip konuyu bir bütün olarak ele alalım
hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum adını duydukça ağlıyormuşum deli diyorlarmış benim halime söylesene söyyleee inanayım mı yani bu demek oluyor ki
bir derdim var kısmında paylaştığın derde bak
kusura bakma canısı
ben k.k da görevli olsam bir gün banlardım seni
ay bide açıklayanlar olmuş yapmayın kıslar
Siz bence yazdığınızı okuyamamışsınız söyleyeyimde konuyu kapatsınlar ne demek? Sizin yazınız bu dikkatli okuyun...
yani kısmen.evet :))Yani ben ise yaramaz, hayati ciddiye almayan, bos bos yasayan biriyim demek istiyo bu sarki benim hayat felsefemi anlatiyo diyen biri dimi?
Siz okuyun buyrun aşağıda...bu benim yazım
oku canım bi daha,söyleyim de konuyu kapatsınlar nerde hani,oku hecele sonra konuşalım.
Siz okuyun buyrun aşağıda...
Sen dalga geçiyosun resmen
hayatı tesbih yapmak ne demekmiş yurt dışında yaşıyomuş
hee zipzip cim tesbih yapmak demek çile çekmiş demek
sorunun cevabını aldın artık söyleyelimde kapatsınlar konuyu
rant alamazsın daha fazla
Yani bu sarki beni hayat felsefem diyen bi adam ise yaramaz biridir degil mi?
Canım çünkü anksiyete hastası..O yüzden okuduğundan bile emin olamıyor bazen..Biz defalarca yazsakta burdan o yine gidip başka bir yerdende araştırır..Gerçekten çok zor bir hastalık tanıdığım bir arkadaşımda var,o yüzden bu kadar tepki verdim zaten..Çünkü herkes zipzip a çok tepki veriyor bu yüzden..Vermeyelim çünkü hasta..Allah şifa versin inşallah..Ben üzülüyorum ona bu şekilde davranıldığı zaman..Bende ilk başlarda ona tepki verdim kendiside biliyor zaten..Ama sonra konularını okudum,hasta olduğunu öğrendim..Emin ol bilerek,yada dalga geçmek için yapmıyor..Idare edelim onu olur mu...o kadar ciddiye almamışım meseleyi haklısın
biraz önce tüm forum yöneticilerini aradım haber verdim zaten
benim söylememle hemen kapatırlar
hayır bir tek bensem böyle düşünen tamam haklısınız ben zipzipi tanımıyorum
özür de dilerim burda
ama gerçekten meraktan sorulur mu böyle bi soru
birde teyit ettirmiş defalarda takmıyo yani
düşünmüyo yani diye harbiden bir tek ben bu düşüncedeysem efendi gibi özür dilerim.
peki bende kendi tavrım adına özür dilerim senden sert çıktım ama birde teyit etmesi falan dalga geçer gibi geldiCanım çünkü anksiyete hastası..O yüzden okuduğundan bile emin olamıyor bazen..Biz defalarca yazsakta burdan o yine gidip başka bir yerdende araştırır..Gerçekten çok zor bir hastalık tanıdığım bir arkadaşımda var,o yüzden bu kadar tepki verdim zaten..Çünkü herkes zipzip a çok tepki veriyor bu yüzden..Vermeyelim çünkü hasta..Allah şifa versin inşallah..Ben üzülüyorum ona bu şekilde davranıldığı zaman..Bende ilk başlarda ona tepki verdim kendiside biliyor zaten..Ama sonra konularını okudum,hasta olduğunu öğrendim..Emin ol bilerek,yada dalga geçmek için yapmıyor..Idare edelim onu olur mu...
konu sence bdvlikmi zipzip.Merhaba arkadaslar,
ben yurtdisinda yasiyorum ve belki türkcem cok yeterli olmadigi icin tam olarak anlayamiyo olabilirim o yüzden size sormak istedim. Hayatini tesbih yapmis, salliyor musun türküsünde tam olarak ne anlatilmak isteniyo? Yani hayati tesbih yapip sallamak ne demektir? Gercekten cok merak ediyorum. Aydinlatin beni lütfen
Ekleme: Daha iyi anlatmak icin neden sordugumu bunu da ekleyeyim. Birisi bu sarkiyi paylasmis ve iste tam benim hayata bakisim, tam benim hayat felsefem demis. Bu durumda bu benim hayat felsefem diyen kisi, hayati takmayan, bos bos yasayan, ise yaramaz ve sorumsuzun teki oluyor degil mi?