• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece bir soru

Merhaba arkadaslar,

ben yurtdisinda yasiyorum ve belki türkcem cok yeterli olmadigi icin tam olarak anlayamiyo olabilirim o yüzden size sormak istedim. Hayatini tesbih yapmis, salliyor musun türküsünde tam olarak ne anlatilmak isteniyo? Yani hayati tesbih yapip sallamak ne demektir? Gercekten cok merak ediyorum. Aydinlatin beni lütfen :KK36:
Aaa sendemi yurtdisindansin.. Neredensin zipzip? Bende seni forumda nezamn gorsem yasini merak etmisimdir kac yasindasin cidden :)

kesin zipzipin sevmedigi kadin bu sarkiyi paylasti sevdigi adam da begendi, simdi altinda anlam ariyor.

Hayat benim elimde, kafama göre takılıyorum, hayatı sallıyorum/takmıyorum vs.. vs..

sürekli aynı soruları sormanızı kelime haznenizin zayıflığına bağlıyordum ben dolayısıyla yaş en çok 7 dir demiştim. Yanılmışım :-)

Bak naparsam yapayim burdan inandiramam büyük ihtimalle ama aslinda kelime hazinemi bilsen, sasarsin öyle diyeyim. 4 dil barindiriyorum cünkü.

zipzipi gördükçe gözümün önüne hep özlem özden geliyor nedense
bu-tarz-benim-ozlem-caps-635x635.jpg

Back