- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa sendemi yurtdisindansin.. Neredensin zipzip? Bende seni forumda nezamn gorsem yasini merak etmisimdir kac yasindasin cidden :)Merhaba arkadaslar,
ben yurtdisinda yasiyorum ve belki türkcem cok yeterli olmadigi icin tam olarak anlayamiyo olabilirim o yüzden size sormak istedim. Hayatini tesbih yapmis, salliyor musun türküsünde tam olarak ne anlatilmak isteniyo? Yani hayati tesbih yapip sallamak ne demektir? Gercekten cok merak ediyorum. Aydinlatin beni lütfen![]()
yaş kaçtan başka kelime kullanmayan biri için harikulade bir cevap ayakta alkışlıyorum seni tatlımtesbihin imamesi yaşı aradaki boncuklar burçları temsil ediyor
Aaa sendemi yurtdisindansin.. Neredensin zipzip? Bende seni forumda nezamn gorsem yasini merak etmisimdir kac yasindasin cidden :)
yaş kaç diye sorsam kızarmısın
sonuçta yaşın çok küçükse farklı şekilde anlatmak lazım
kafasına göre YAŞıyo yani bu adam hayatını![]()
sürekli aynı soruları sormanızı kelime haznenizin zayıflığına bağlıyordum ben dolayısıyla yaş en çok 7 dir demiştim. Yanılmışım27, sen?
sürekli aynı soruları sormanızı kelime haznenizin zayıflığına bağlıyordum ben dolayısıyla yaş en çok 7 dir demiştim. Yanılmışım![]()
kızarmı hiç en sevdiği muhabbet yaş muhabbeti