Sadece bir soru

Ben de sizinle aynı fikirdeyim... Buraya konu açabilen bir insan internetde daha kolay ögrenirdi çok merak ettiği sorunun cevabını.... Bunun Türkçe bilmemekle alakası yok cümle kalıplarına bakıldıgında pek öyle Türkçe bilmeyen birisi oldugu sonucuna varamıyorum nedense.... Gayet açık anlaşılan bir söz bundan kavram ,anlam çıkarmak zor olmasa gerek... Bende tekrar tekrar yani bumu, şu demek mi ,anlamı bu mu tarzındaki ifadelerinde başka amaçlar sezdim... Bu nacizane benim görüşümdür katılan katılır katılmayana saygı duyarım....

Bunu söyleyen kişinin rahat bir insan olduğunu gösterir bence.Ayrıca müzik zevkinin çooook kötü olduğunu da gösterir.

valla bu konu beni aştı ne diyeyim zipzip diyince durup bi düşünücem artık

Tamam canım önemli değil benim için,sende öğrendin şimdi sorun yok anlaştık.

Son düzenleme:
Yani bu sarki beni hayat felsefem diyen bi adam ise yaramaz biridir degil mi?

Cevabi 30 kere yazilmis hala soruyorsun ard arda.B12 ,demir eksikligi falan mi var sende ? Baska aciklamasi olamaz da cunku bu kadar algida zayifligin.

Türkce biliyorum tabii ki kendi capimda, ailemden gördügüm ve kendi kendime türkce kitaplar okuyarak ögrendigim kadariyla. Türkcem mükemmel degil derkenki kastim, ben hic bi zaman türk bi okulda okumadim, türkce dersi görmedim. Mesela baska dillerde felsefi textler okuyup analiz ettim, ama türkce bu tarz seyler hic görmedigim icin, acaba felsefi derin baska benim göremedigim bir anlami olabilir mi diye bi de türkiyede yasayanlara sormak istedim. Cünkü benim bi zamanlar deger verdigim biri paylasmis bu sarkiyi, bu yüzden son ayrintisina kadar dogru anlamak istedim

Cevabi 30 kere yazilmis hala soruyorsun ard arda.B12 ,demir eksikligi falan mi var sende ? Baska aciklamasi olamaz da cunku bu kadar algida zayifligin.

Demir eksikligi var gercekten. Ama bu teyit etme olayini iki senedir neredeyse herseyde yapiyorum maalesef anksiyeteden dolayi

türkçede fena değil. kendine haksızlık etme

Canım hayatı takmadığını anlatıyor ama çok acılar çekmiş dikkat edersen
Hayatı tespih yapMIŞIM sallıyorMUŞUM diyoo yani acı çeke çeke birde baktım takmamaya başlamışım diyoo... :) benimde tarzım değil ama çalıştığım yerde çok ankaralı var gecen sene sürekli dinliyorkardı biara bende bu ne sacma sarkı diyerekten üzerinde düşünmek zırunda kslmıştım

Nasıl bir "Türkçe'nin iyi olmama hali"dir bu yahu. :)

Ne bu şiddet bu celal..
Kız ne yapmadıki ne sıorduki ban yiyor hoslnmıyorsanız konudan cıkın...

demistim kesin zipzipin takintili oldugu adamla ilgili diye

ablacım biraz önce edebimle özür diledim kusura bakmayın dedim biz konuyu hallettik
sen hayırdır ya
Ablacım mı?
Hee okey o zaman ben görmedim orayı ..
cok kotu yorumlar gelmiş zipzipe ne yapıyorki soru soruyor isteyen cvb verir istemeyen konudan cıkar ...
allah aşkına sinirlere hakim olalım azcıkın yaa..konularda o kadar gereksiz şeyler yazıp sadece begeni toplamaya calışanlar cokki...
konuyu saptıralanlar var onlara bu kadar tepki uagmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…