Ben de sizinle aynı fikirdeyim... Buraya konu açabilen bir insan internetde daha kolay ögrenirdi çok merak ettiği sorunun cevabını.... Bunun Türkçe bilmemekle alakası yok cümle kalıplarına bakıldıgında pek öyle Türkçe bilmeyen birisi oldugu sonucuna varamıyorum nedense.... Gayet açık anlaşılan bir söz bundan kavram ,anlam çıkarmak zor olmasa gerek... Bende tekrar tekrar yani bumu, şu demek mi ,anlamı bu mu tarzındaki ifadelerinde başka amaçlar sezdim... Bu nacizane benim görüşümdür katılan katılır katılmayana saygı duyarım....o kadar ciddiye almamışım meseleyi haklısın
biraz önce tüm forum yöneticilerini aradım haber verdim zaten
benim söylememle hemen kapatırlar
hayır bir tek bensem böyle düşünen tamam haklısınız ben zipzipi tanımıyorum
özür de dilerim burda
ama gerçekten meraktan sorulur mu böyle bi soru
birde teyit ettirmiş defalarda takmıyo yani
düşünmüyo yani diye harbiden bir tek ben bu düşüncedeysem efendi gibi özür dilerim.
valla bu konu beni aştı ne diyeyim zipzip diyince durup bi düşünücem artıkBen de sizinle aynı fikirdeyim... Buraya konu açabilen bir insan internetde daha kolay ögrenirdi çok merak ettiği sorunun cevabını.... Bunun Türkçe bilmemekle alakası yok cümle kalıplarına bakıldıgında pek öyle Türkçe bilmeyen birisi oldugu sonucuna varamıyorum nedense.... Gayet açık anlaşılan bir söz bundan kavram ,anlam çıkarmak zor olmasa gerek... Bende tekrar tekrar yani bumu, şu demek mi ,anlamı bu mu tarzındaki ifadelerinde başka amaçlar sezdim... Bu nacizane benim görüşümdür katılan katılır katılmayana saygı duyarım....
Eğer bir üyenin dediği gibiyse kusura bakmasın ama ben dışarıdan böyle hissettim...valla bu konu beni aştı ne diyeyim zipzip diyince durup bi düşünücem artık
İYİYDİ BU :))))biz de anlamıyoruz merak etme, oyna geç
vayyyyyy. bir türkçe bozuk diyorsun.Bak naparsam yapayim burdan inandiramam büyük ihtimalle ama aslinda kelime hazinemi bilsen, sasarsin öyle diyeyim. 4 dil barindiriyorum cünkü.
Yani bu sarki beni hayat felsefem diyen bi adam ise yaramaz biridir degil mi?
Ben de sizinle aynı fikirdeyim... Buraya konu açabilen bir insan internetde daha kolay ögrenirdi çok merak ettiği sorunun cevabını.... Bunun Türkçe bilmemekle alakası yok cümle kalıplarına bakıldıgında pek öyle Türkçe bilmeyen birisi oldugu sonucuna varamıyorum nedense.... Gayet açık anlaşılan bir söz bundan kavram ,anlam çıkarmak zor olmasa gerek... Bende tekrar tekrar yani bumu, şu demek mi ,anlamı bu mu tarzındaki ifadelerinde başka amaçlar sezdim... Bu nacizane benim görüşümdür katılan katılır katılmayana saygı duyarım....
vayyyyyy. bir türkçe bozuk diyorsun.
Cevabi 30 kere yazilmis hala soruyorsun ard arda.B12 ,demir eksikligi falan mi var sende ? Baska aciklamasi olamaz da cunku bu kadar algida zayifligin.
türkçede fena değil. kendine haksızlık etmeTürkce biliyorum tabii ki kendi capimda, ailemden gördügüm ve kendi kendime türkce kitaplar okuyarak ögrendigim kadariyla. Türkcem mükemmel degil derkenki kastim, ben hic bi zaman türk bi okulda okumadim, türkce dersi görmedim. Mesela baska dillerde felsefi textler okuyup analiz ettim, ama türkce bu tarz seyler hic görmedigim icin, acaba felsefi derin baska benim göremedigim bir anlami olabilir mi diye bi de türkiyede yasayanlara sormak istedim. Cünkü benim bi zamanlar deger verdigim biri paylasmis bu sarkiyi, bu yüzden son ayrintisina kadar dogru anlamak istedim
türkçede fena değil. kendine haksızlık etme
Ne bu şiddet bu celal..haddimin ne olup olmadığını gayet iyi biliyorum
okuduğunu anlamıyorsun heralde yetkililer konuyu kapatsın demedim
yetkili olsam seni bir günlüğüne banlardım dedim
bende bu konuyu iyi niyetli bulmadım 3. bi kişi olarak size mi düştü peki muhalefet olmak?
neyi nasıl anlayacağım konusunda senden mi izin alacağım??
ablacım biraz önce edebimle özür diledim kusura bakmayın dedim biz konuyu hallettikNe bu şiddet bu celal..
Kız ne yapmadıki ne sıorduki ban yiyor hoslnmıyorsanız konudan cıkın...
Ablacım mı?ablacım biraz önce edebimle özür diledim kusura bakmayın dedim biz konuyu hallettik
sen hayırdır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?