- 11 Şubat 2023
- 7.801
- 14.728
Şimdi müge anlı gibi olacak ama ;Asla böyle bir şey demiyorum.Bu bir suçlama ve kesinleşmedi.
Travmatik olabilir.Babamla aynı yerde çalışıyorlar.Babam yaşlandığı için bahanelerle çıkarmaya çalıştılar.Babam ayrılmak istemedi.Son zamanlarda çok canı sıkılıyordu.
Annem anasınıfında görevli ve annem hep sınıflara kendisinin girdiğini ve öğretmenlerin kahvaltı ve çay saatlerinden dersw girmediğini ve buna karşı çıktığını söyledi.Maydonozlarını bile kurutup getirmediği için anneme içerlemişler.
Genellikle çocukların çıkış saatinde sınıfa girerlermiş,şikayet edenler de bu insanlar.
Bu şikayete ortak olan iyi niyetli öğretmenlerin imzası bizi şaşırttı.
.Hakkıyla çalışan öğretmenlerle sorunu yoktu.
Annem hakkını arardı ama sorun yaşadığı öğretmenler için,onlara bir şey olmaZ,kimse bana inanmaz,derdi.
Veliler annemi genel anlamda sever.Bir kaç tanesi idareye gitmek istemiş .
Annemde acıma,zavallı olma psikolojisi çok yoğun ve terapiye ikna olmuyor.Şimdi müge anlı gibi olacak ama ;
ben hırsızlık yapsam 3 bin almam. Kocamın intikamı için bir şey yapsam yine 3 bin almam gider velilere öğretmenler derse girmiyor derim kaos cikaririm. Hırsızlık yapsam ağlayarak ben yapmadım demem çünkü panik olurum ya da yüzüm gozum degisir saldirganlasip hedef sasirtirim. Ha her şey olabilir mi olabilir neler duyuyoruz aklıma en son gelen şey kara leke olurdu cunku ortada 20 yıllık bir emek var 3 bin için hırsızlık yaptıysa annem kendimi de suclarim nasıl bu hale geldi de görmedim diye.
Bu bir hastaliksa bir günde ortaya çıkmaz. anneniz kimsenin fark etmediği şeyleri almıştır ya da önemsiz şeyleri. Bir etrafa bakınin size ait olmayan ama önemsiz olan bir şeyler var mı ?
Evet yanlış çok kötü bir yanlış. Çok üzüldüm sizin adınıza. Böyle durumlarda çocuklar herkes lekeleniyor ne yazık ki. İş yeri sahipleri de 20 yıl çalışıp emek veren elemanlarını 3 bin tl için bu kadar reklam yapmamalıydı. İşine son vermişsin zaten. Tam içeriğini de bilmiyorum anlattığınız kadarıyla konuşuyorum. Annenizden neden şüpheniz varMerhaba ,annem işten çıkarıldı.Çıkarılma sebebi ise maalesef hırsızlık.20 yıldır çalıştığı kurum ve annemin paraya ihtiyacı yok.İki tane evi,arabası vs var.
Ben de çalışıyorum.Kazancım da iyi sayılır,kardeşlerim de…
Annemin kesin olarak yapıp yapmadığına emin değilim ama yapma ihtimali var.
Ve maalesef bir annenin kızına ağlayarak ,ben yapmadım demesi kadar acı verici bir durum yok.
Canım o kadar yanıyor ki anlatamam.
Annem yoğun bir şekilde gelecek kaygısı olan ,sürekli biriktiren(eşya,para,erzak..) bir insan.Ailesinden de çekmiş,çalıştırılmış,kullanılmış,parası elinden alınmış…Bunların hiç birisi annemi haklı çıkarmaz Suç suçtur ve arkasında değilim.Mağdur kişinin mağduriyetini fazlasıyla gidereceğiz.
Annemin bunu yapabilme ihtimali,yüksek bir ihtimalle yapmış olması canımı çok yakıyor.
Geçen hafta ameliyat oldum,ameliyattan önce üç binlik bir mont beğendim.Sonra alırım ,maaş yatsın da dedim.O hafta bana o montu aldı.Eğer bir şey olursa içimde kalır ,dedi ve kaybolan para da üç bin …
Çok üzgünüm…Çok yanlış…Doğru değil.Ah annecim…
Yani aynı zamanda kara bir leke bu.Burda bir itibarımız varken yaşadığımız bu durum çok acı..Anneme mi yanayım,hakkımızda söylenenlere mi?
Çok üzgünüm,çok…
İftira davasını istemedi,hakkını aramak istemedi.Evet yanlış çok kötü bir yanlış. Çok üzüldüm sizin adınıza. Böyle durumlarda çocuklar herkes lekeleniyor ne yazık ki. İş yeri sahipleri de 20 yıl çalışıp emek veren elemanlarını 3 bin tl için bu kadar reklam yapmamalıydı. İşine son vermişsin zaten. Tam içeriğini de bilmiyorum anlattığınız kadarıyla konuşuyorum. Annenizden neden şüpheniz var
Neler dönüyor bir bilseniz,keşke annem ispatlayabilseEvet yanlış çok kötü bir yanlış. Çok üzüldüm sizin adınıza. Böyle durumlarda çocuklar herkes lekeleniyor ne yazık ki. İş yeri sahipleri de 20 yıl çalışıp emek veren elemanlarını 3 bin tl için bu kadar reklam yapmamalıydı. İşine son vermişsin zaten. Tam içeriğini de bilmiyorum anlattığınız kadarıyla konuşuyorum. Annenizden neden şüpheniz var
O zaman annene diyeceksin ya mapushane ya da tedavi.Annemde acıma,zavallı olma psikolojisi çok yoğun ve terapiye ikna olmuyor.
İnşallah ispatlayabilirNeler dönüyor bir bilseniz,keşke annem ispatlayabilse
Maalesef ama çocukluğumdan beri annemin yaptığını yapmadım.Hep yanlış olduğunu bildim.Erdemli olmak böyle bir şey belki de…Ben bu olaydan çok küçükken marketteki herşeyi bedava sanıp yemenize şaşırdım. Demekki annenizin o zamanlarından beri gelen bir sağlık sorunu söz konusu. İhtiyacı olmasina gerek yok hastalık benceBen şuan kendi cocuklarımı düşünüyorum asla öyle bişey yapmamaları gerektiğini ücreti ödemesi gerektiğini bilirler. Demekki o zamandan bu rahatlığı vermiş size ne kötü.