Sadece bir iç döküş…

Şimdi müge anlı gibi olacak ama ;

ben hırsızlık yapsam 3 bin almam. Kocamın intikamı için bir şey yapsam yine 3 bin almam gider velilere öğretmenler derse girmiyor derim kaos cikaririm. Hırsızlık yapsam ağlayarak ben yapmadım demem çünkü panik olurum ya da yüzüm gozum degisir saldirganlasip hedef sasirtirim. Ha her şey olabilir mi olabilir neler duyuyoruz aklıma en son gelen şey kara leke olurdu cunku ortada 20 yıllık bir emek var 3 bin için hırsızlık yaptıysa annem kendimi de suclarim nasıl bu hale geldi de görmedim diye.

Bu bir hastaliksa bir günde ortaya çıkmaz. anneniz kimsenin fark etmediği şeyleri almıştır ya da önemsiz şeyleri. Bir etrafa bakınin size ait olmayan ama önemsiz olan bir şeyler var mı ?

Annemde acıma,zavallı olma psikolojisi çok yoğun ve terapiye ikna olmuyor.

Evet yanlış çok kötü bir yanlış. Çok üzüldüm sizin adınıza. Böyle durumlarda çocuklar herkes lekeleniyor ne yazık ki. İş yeri sahipleri de 20 yıl çalışıp emek veren elemanlarını 3 bin tl için bu kadar reklam yapmamalıydı. İşine son vermişsin zaten. Tam içeriğini de bilmiyorum anlattığınız kadarıyla konuşuyorum. Annenizden neden şüpheniz var

İftira davasını istemedi,hakkını aramak istemedi.

Neler dönüyor bir bilseniz,keşke annem ispatlayabilse

Annenizden emin değilsiniz, çalmış olabilir diyorsunuz. Tanıyorsunuz onu. Çaldıysa suçlu. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.

Ben bu olaydan çok küçükken marketteki herşeyi bedava sanıp yemenize şaşırdım. Demekki annenizin o zamanlarından beri gelen bir sağlık sorunu söz konusu. İhtiyacı olmasina gerek yok hastalık bence Ben şuan kendi cocuklarımı düşünüyorum asla öyle bişey yapmamaları gerektiğini ücreti ödemesi gerektiğini bilirler. Demekki o zamandan bu rahatlığı vermiş size ne kötü.

Maalesef ama çocukluğumdan beri annemin yaptığını yapmadım.Hep yanlış olduğunu bildim.Erdemli olmak böyle bir şey belki de…

Şu an kimsenin yüzüme bakamıyorum,o kadar utanıyorum ki…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…