İnsanın ailesinin böyle bir şeyle suçlanması çok ağır ve bedeli olan bir şey maalesef,bunu açıklamak istedim.Okurken çok üzüldüm ama yazdıklarınız içime hiç sinmedi umarım da doğru değildir yazdıklarınız ne demeliyim bilmiyorum ..
Cümlelerinize mi takılayım yazdıklarınıza mı olaya mı
Kara leke bu demenize mi …
İsteklerinizi genelde annenize zorlar mısınız olsun da olsun olsun da olsun diye … ya da tam olarak emin misiniz ? Gerçekten ne denir bilmiyorumİnsanın ailesinin böyle bir şeyle suçlanmasının çok ağır ve bedeli olan bir şey maalesef,bunu açıklamak istedim.
Neden ihtimal var dediniz ? İş yeri nasıl kanıtlamış ?Merhaba ,annem işten çıkarıldı.Çıkarılma sebebi ise maalesef hırsızlık.20 yıldır çalıştığı kurum ve annemin paraya ihtiyacı yok.İki tane evi,arabası vs var.
Ben de çalışıyorum.Kazancım da iyi sayılır,kardeşlerim de…
Annemin kesin olarak yapıp yapmadığına emin değilim ama yapma ihtimali var.
Ve maalesef bir annenin kızına ağlayarak ,ben yapmadım demesi kadar acı verici bir durum yok.
Canım o kadar yanıyor ki anlatamam.
Annem yoğun bir şekilde gelecek kaygısı olan ,sürekli biriktiren(eşya,para,erzak..) bir insan.Ailesinden de çekmiş,çalıştırılmış,kullanılmış,parası elinden alınmış…Bunların hiç birisi annemi haklı çıkarmaz Suç suçtur ve arkasında değilim.Mağdur kişinin mağduriyetini fazlasıyla gidereceğiz.
Annemin bunu yapabilme ihtimali,yüksek bir ihtimalle yapmış olması canımı çok yakıyor.
Geçen hafta ameliyat oldum,ameliyattan önce üç binlik bir mont beğendim.Sonra alırım ,maaş yatsın da dedim.O hafta bana o montu aldı.Eğer bir şey olursa içimde kalır ,dedi ve kaybolan para da üç bin …
Çok üzgünüm…Çok yanlış…Doğru değil.Ah annecim…
Yani aynı zamanda kara bir leke bu.Burda bir itibarımız varken yaşadığımız bu durum çok acı..Anneme mi yanayım,hakkımızda söylenenlere mi?
Çok üzgünüm,çok…
Bir de kazancım iyi annemin iki evi arabası var kardeşimin maddi durumu iyi diyorsunuz 3 bin için neden 20 yıllık işyerinden para çalsın ?İnsanın ailesinin böyle bir şeyle suçlanması çok ağır ve bedeli olan bir şey maalesef,bunu açıklamak istedim.
Kesinlikle hayır.İsteklerinizi genelde annenize zorlar mısınız olsun da olsun olsun da olsun diye … ya da tam olarak emin misiniz ? Gerçekten ne denir bilmiyorum
Detay vermiyor,konuşmuyor.Neden ihtimal var dediniz ? İş yeri nasıl kanıtlamış ?
Neden anneniz bir anne böyle bir duruma yeltendi ki yani illa ki bir sebebi olabilirKesinlikle hayır.
Emin değilim ama annemin en güvendiği ve sevdiği aynı zamanda sa sevildiği insanlar (20 yıllık) teyit etmişler ve çok üzgünler.
Evet,bunu sorguluyorum ben de…Bir de kazancım iyi annemin iki evi arabası var kardeşimin maddi durumu iyi diyorsunuz 3 bin için neden 20 yıllık işyerinden para çalsın ?
Hastalık olabilir mi?Bilmiyorum..Neden anneniz bir anne böyle bir duruma yeltendi ki yani illa ki bir sebebi olabilir
Kesinleştiyse de zor bir durum
Ne gibi sebebi olabilir ki ?
Annenizin 3 bin lira limitli bir kredi kartı yokmuydu ? Hastalık olabilir bu ? Çünkü sizin söylediğiniz gibiyse muhtaclikktan değil yaptığı hareket. Bir psikolog randevusu alsaniza. Benim aklıma annem hırsız demek gelmezdi , anneniz hırsızlık yapabilecek biri mi ? Yapsa 3 bin mi yapar 20 yıl mi bekler ?Detay vermiyor,konuşmuyor.
Anneniz daha önce hırsızlık yapmadiysa hastalık bu tabi ki. Hırsızlık yapsam 3 bin mi çalarım ?Hastalık olabilir mi?Bilmiyorum..
Hep mi yapıyordu ? İlk defa mı yakalandı ? Kafada bir sürü soruHastalık olabilir mi?Bilmiyorum..
Asla böyle bir şey demiyorum.Bu bir suçlama ve kesinleşmedi.Annenizin 3 bin lira limitli bir kredi kartı yokmuydu ? Hastalık olabilir bu ? Çünkü sizin söylediğiniz gibiyse muhtaclikktan değil yaptığı hareket. Bir psikolog randevusu alsaniza. Benim aklıma annem hırsız demek gelmezdi , anneniz hırsızlık yapabilecek biri mi ? Yapsa 3 bin mi yapar 20 yıl mi bekler ?
Hayır,olmuyordu ama çocukken süpermarketteki her şeyi bedava sanıp yerdim.Annem de bir şey demezdi.Bir gün güvenlik geldi.Annemle tartıştılar.Hep mi yapıyordu ? İlk defa mı yakalandı ? Kafada bir sürü soruEvinize maaşınızın dışında fazla gelen şeyler oluyor muydu yani ne bileyim hani belli bir bütçesi vardır herkesin , şaşırdığın başka şeyler oldu mu hiç
Allah yardım etsin umarım böyle alışkanlıklar olmamıştır
Kesinlikle,kimse görüşüp mağduriyetini gidereceğiz.Eğer ihtimali var diyorsanız bildiğiniz birşey var demektir ya daha öncede yaptı yada potansiyelini biliyorsunuz.Bu durumda bununla ilgili bir destek almalısınız .İhtiyacı yoksa neden yaptığıyla ilgili.Bu durum gecistirilecek birşey değil insanların kimbilir ne bedeller ödeyerek yaptığı birikimlerinin pervasızca çalınması küçümsenecek birşey değil ve anneniz cezasını çekmeli.