• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bir anlık zevkmiydi ??? :((

mrb aranıza yeni katılanlardanım. öyle bir derdim varki :( bana yardımcı olun kızlar ben işin içinden çıkamadım. siyaset biliminde yüksek lisans yapmaktayım. tez konum dolasıyla siyasetle uğrasan birinin yakınını twitterde ekledim. oda kabul edip hemen beni ekledi derken ben bir kanser rahatsızlığı geçirmiştim ve twitterıma ileti olarak bugun doktora gidecem insallah nüksetmemiştir yazdım oda hemen rahatsızlığınız ne merak ettim falan yazmıs neyse mesajlastık twitterdan 3 4 saat sonra merak ettim doktor nededi diye mesaj atmıs buarada bu cocuk çok zengin ve nette falan haberleri çıkıyo neyse muhabbet ilerledi telefonlarımızı aldık görüşürüz diye ama tamamen siyasi konusuyoruz ve çok mesafeliyiz ben tabi çok etkilendim çocuktan cok yakısıklı oda benden etkilenmiş olacak ki 2 gun sonra hemen bnuluştuk güya 2 saat oturacaktık ama muhabbet okadar güzeldi ki bi yere oturduk ankara da içmeye basladık 7de oturduk akşam 12ye kadar içtik hersey güzeldi ordan bi gece klubune gectik gece 3e 4e kadar orda dans ettik oradada içtik ( ah içmeseydim okadar ) sonra onlara gittik biseyler yasadık sabahta evime geldim. 2 3 saat sonra mesaj attım çok güzel bi gundu tesekkür ederim diye oda cevap vermiş benim içinde öyleydi yanlışımız varsa affola die sonra ben hiç aramadım 2 gun sonra mesaj atmıs yasıyomusun sen diye mesajlastık tekrar görüselim dedi tamam dedim gayet istekli bir sekilde sonra 2ser 3er gun arayla mesajlaştık hep görüselim diyoruz havada kalıyor en son doğum gunumde aradı gayet sıcak konustu sonra aramadı benim attığım mesajlarada kısa ve soğuk cevaplar veriyor en son 4 once insan bi özledim diye mesaj atmaz mı yazmıstım cevap vermedi bile bana.. o bulustuğumuz gunden bu yana tam 3 hafta gecti hala bulusamadık ve son 10 gundur hç konusmıuyoruz inanamıyorum bi anlık zevkmiydi onla okadar güzel muhabbetimiz vardıki üstelik kendi aradı kendi çağırdı madem bi anlık zevkti sonrasında neden aradı doğumgunumde aradı yada simdi neden sallamıyor ve mesajıma cevap vermedi. 26 yasındayım hayatımda ilk kez böyle bisey basıma geliyor resmen tek gecelik ilişki yasamıs olduk kendime okadar kızdımki bidaha tanımadığım kimseyle içmemeye karar verdim. buarad tam beraber olmadık bakireyim ve bunu ona söyledim. ben bidaha aramayacm asla telini sildim zaten sadece sonu aklımda o mesaj atarsa soğukmu cevap vereyim hiçmi cevap vermyim buarada içim yanıyor ondan okadar hoslandımki beni sadece tek gecelik görmüş olmasına dayanamıyorum :(

Erkekler avcı ruhludur ve doğa kuralları gereği
siz kaçacaksınız o kovalayacak. Tersi olmayacak!

Bir kitapta okumuştum hatırladığım kadarıyla şunları yazyordu.

1 kural: Bir erkekle buluştuğunuzda 2 saatten fazla oturmayacak sohbetin en tatlı
yerinde kibar bir şekilde vedalaşıp ayrılacaksınız, ki sohbetin tadı damağında kalsın ve sizi
tekrar görmek istesin.
2 kural: İlk buluşmada o konuşacak siz dinleyeceksiniz ve hayat hikayenizi anlatmayacak,
gizemli davranacaksınız. Bırakın merak etsin, sizi tanımaya çalışsın. Günler çuvala girmedi ya!
3 kural: İki defa aramasını bekleyip ancak üçüncü aramasında açacaksınız ve telefonda on dakikadan fazla
konuşmama kuralını benimseyeceksiniz. En önemlisi telefonu ilk kapatan siz olacaksınız.
4 kural: Buluşalım dediğinde hemen atlamayacak yoğun olduğunuzu söyleceksiniz,
buluşma teklif ettiği günden en erken iki gün sonraya randevu vereceksiniz, ki 'bu kız bana ölüyo
ooolum havalarına' girmesin. Kafasında bu kızın bir hayatı var, prensibleri var diye düşünsün. Saygısı artsın!
5. Gece 24 den önce evde olacak ve sizi eve bırakmak istediğinde kabul etmeyeceksiniz.
6. Kısaca işini asla kolaylaştırmayacak, aramadığında umursamıyor gibi görünecek üzerine düşmeyeceksiniz
ve asla ama asla onun yanında içmeyeceksiniz.

Sonuç itibariyle üzülerek ifade edeyim bir anlık flörtmüş ve geçmiş.
Üzülmeyin ve bir daha aynı hataya düşmemeye çalışın.
Ve de mümkünse fast foodcu zengin çocuklarından uzak durun.

Kişiler birbirlerinden neyin hıncını ya da kinini alıyor anlamıyorum. Basit kadın,basit davranışlar diye yafta yapıştırmaya neden bu kadar meraklıyız.

Kimse başkasının hoş olmayan davranışı ile yücelmez
kimse bir diğerine kötü dediğin de iyi olmaz
eleştirinin bir sınırı vardır ama bir kadın ağzına yakışmayacak yorumlar okuyorum ve üzülüyorum. "Kendini kocana saklaya bilirsin umarım " bu nasıl bir cevaptır neyin hıncıdır
ya da hınç değilse nedir.Kadın kadına neden bu kadar düşman kesile bilir.

Senin doğruna uymayan bir hareket varsa ortada bunu karşı tarafı rencide etmeden söylemeli insan.
Bu yorumları yaparken ne tür bir zevk alınıyor merak bile etmiyorum sadece kişilerin kendi egolarını tatmin etmek adına yaptığını düşünüyorum.

Basit bir soru sadece bilmem demenizi kestirip atmak olarak yorunluyorum. Birde empati kurun erkeğin gözünden bakın ne düşünür böyle bir kadın ile ?

Bilmem dememin sebebini yazmıştım aslında, kestirip atmak olarak yorumlamanıza gerek yoktu.
Ben eşimle içkili bir ortamda tanıştım.
Düşüncelerden ziyade kişilerdir aslolan.

nihali adlı üye ben hafif kadınlar gibi göstermissem oda hafif erkekler gibi gösterdi tek basıma yapmadım bisey yaptıysam beraber yasadık kadınlar bile böyle cinsiyetçi bakıyorsa erkekler tabiki herseyi yapar gercekten tepkiler çok ilginç !!! sanırım bir tezde eril zihniyetli kadınlar üzerine yazmam gerecek!!!

Devamlı tez yazdığınızdan söz ediyorsunuz.
Yüksek lisans yapmanız veya tez yazmanız kimseye hava atma hakkını size vermez. :ssz:

sewen erkek kıskanır öyle alkollü ne olduğu belli olmayan yerlere götürmez tabiki bu benim düşüncem hem farkındaysanız konu sahibi sabahtan 12ye kadar içmişler we gece 4e kadar eğlenmişler sonrası malum zaten....sewen erkek sewdiğini gözünden sakınırr kaldıki ne olduğu bilinmeyen mekanlarda sabahlara kadar eğlenmek..hiçte hoş değil

ya her ikisi de alkol alıyorsa, ' ben kadınımı öyle içki mezesi yapmam ' gibi bir düşünceye sahip olmayacaktır. içkili mekanlarda herkes birbirini götürmüyo zaten. bütün erkekleri aynı şekilde genellemeniz yanlış....

allah allah ,iyi de herkesin bir yaşam tarzı var takıldığı ortamlar var.Yani çok saçma bir düşünce erkek sevmediği kadını bara götürür ,sevmediğine alkol içirir falan.Sanki ağzına dayayıp zorla mı içiriyor?Nereye gidelim şurada şöyle güzel bir yer var demişler gitmişlerdir, belki kız demiştir şuraya gidelim diye.Yani tüm kadınlar illa pasif mi olmalı.Zaten arkadaşın problemi de eve gidip cinsellik yaşaması değil ki.Sonradan aramaması.Etkilenmiş adamdan adam da bundan etkilenmiş.Kızı eve atmış kandırmış falan değil yani.Ama arkası gelmemiş belki başka bir sevgilisi vardı adamın.Konu sahibinin artık onu düşünmemesi ve tekrar yüz vermemesi gerekiyor.Konu sahibinin derdi de cinsellik değil ama tabi namus bekçileri iş başında.

Bilmem dememin sebebini yazmıştım aslında, kestirip atmak olarak yorumlamanıza gerek yoktu.
Ben eşimle içkili bir ortamda tanıştım.
Düşüncelerden ziyade kişilerdir aslolan.

Size katılıyorum bu konuda kişilerdir asıl olan ama bu konudaki bayan arkadaşımız ilk buluşması barlarda danslar ile geçiyor sabaha kadar eve gidiyor bişeyler yaşıyor ona da tamam kendi yaşam biçimi ama kendini karşıya resmen eğlencek kadın olarak lanse etmemiş mi bu durumda ve sorduğu soru çok saçma 26 yaşındaki bir bayanın. Sevgilin mi neyim bu adam senin ne bekliyordu ki bu durumda ? Evliliğinizde mutluluklar, saygılar.

Toplam 64 kullanıcı konuyu okuyor. (52 üye ve 12 ziyaretçi)
burada bu kadar kişiyiz iyi kötü yorumlarımızı yaptık ama aylincik25 hanım tenezül edip online olduğu halde cevap yazmıyor.bırakın hanımlar ya hu ben bu konuya yorum yapmayı protesto ediyorum:36::36::36:

Toplam 64 kullanıcı konuyu okuyor. (52 üye ve 12 ziyaretçi)
burada bu kadar kişiyiz iyi kötü yorumlarımızı yaptık ama aylincik25 hanım tenezül edip online olduğu halde cevap yazmıyor.bırakın hanımlar ya hu ben bu konuya yorum yapmayı protesto ediyorum:36::36::36:

Arkadaşım,şu kadar kişi okuyor diye kopyalayıp yapıştırmak yasak-mış...Zaten hepimiz görebiliyoruz aşağıda okuyanları....

Kişiler birbirlerinden neyin hıncını ya da kinini alıyor anlamıyorum. Basit kadın,basit davranışlar diye yafta yapıştırmaya neden bu kadar meraklıyız.

Kimse başkasının hoş olmayan davranışı ile yücelmez
kimse bir diğerine kötü dediğin de iyi olmaz
eleştirinin bir sınırı vardır ama bir kadın ağzına yakışmayacak yorumlar okuyorum ve üzülüyorum. "Kendini kocana saklaya bilirsin umarım " bu nasıl bir cevaptır neyin hıncıdır
ya da hınç değilse nedir.Kadın kadına neden bu kadar düşman kesile bilir.

Senin doğruna uymayan bir hareket varsa ortada bunu karşı tarafı rencide etmeden söylemeli insan.
Bu yorumları yaparken ne tür bir zevk alınıyor merak bile etmiyorum sadece kişilerin kendi egolarını tatmin etmek adına yaptığını düşünüyorum.

burda nasıl bir hınç olabilirki insanın bekaretini ilk olarak eşine vermesi kadar dogru ne olabilirki bunuda başkası için umut etmek dilemek hınçmıdır kötülük fesatlıkmıdır hala ararsa ne yapıyım diyen biri belliki tekrar aradıgında acık bi kapı var ordan alcak içeriye sormus ve insanlarda burda vakit ayırıp yorum yapıyo kimse kimseyi tanımıyor burda kimseninde kimseye düşmanlıgı yok ama herkestende sınırsız çagdaş olması beklenemez ne diyelim aferin iyi yapmısın diyip alkıslayalımmı

Bi Zengin Züppesinden Çok Şey Beklemişsin:ssz:

Seninkide Şu Zamanda Bu Derece Saflık Pess Dedirtiyor:ssz:

alttakı kalabalıga bakılırsa burda bı olay var kesın biri özetlesın ne oluuuuurrrr:84:

ablamız tez konusu hazırlamak için siyasetçinin yakınını twitterdan eklemiş. (neden siyasetçinin kendisini değil de yakınını eklediğini sordum ama kimseye cevap vermediği gibi bana da vermedi.) sonra buluşmuşlar yiyip içmişler gece kulübüne gitmişler, geceyi beraber sabah etmişler ama ablamız hala bakire. oğlan bi daha aramamış. şimdi beni neden tek gecelik olarak gördü diye soruyor.

sonra eril kadınlarla ilgili de tez yazacakmış. (ben onun yalancısıyım)

Son düzenleme:
harbiden yaaa cvp yazmıcan madem ne dıye bunca ınsanı topladınkı buraya yeterınce tezine yardımcı oldukk ..

cok kötu durumda olanlar var suan bencee..

butun kk burda :19::19::19:

Back