• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bir anlık zevkmiydi ??? :((

ooo güzelim sen hala böyle diyosan işin zor sen önce kadınlıgını hanımlıgını bilceksin öyle davrancaksın herkes erkeklerin yada başkalarının zihniyetine göre hareket ederse ne olur toplumun hali bilemiyorum ehil diosunda evet ben gerikafalıyım sen ve senin gibiler cagdaş insanlarsınız umarım abkireligini kocana kadar saklayabilirsin

Aramıyor çünkü, ilk görüşmenizde sana hemen ulaşabilmiş.. Böyle birşeyin iğrençliği tartışılmaz ama, erkeklerin kısa zamanda tanıştığı insanlarla birşeyler yaşaması onları özel kılmamasına sebep oluyor kendilerince. Sadece 1-2 saatlik muhabbet edip sonlansaydı o gün, böyle bir problem olmazdı gibime geliyor.. Üzgünüm canım hanzo ve uçkur düşkünü birisi ile karşılaşmışsın.. Daldan dala konan bir tip anladığım kadarıyla.. Tabi ki de msjlarına cevap vermeyeceksin.. Madem zoruna gitti aramaması, bir daha aynı duruma düşmeyeceksin.. Erkekler böyledir.. Zor ulaştığında kalır aklı, gözü vs. Hani kaçan kovalanır hesabı... Sen hemen yakalatmışsın kendini o da başkalarını kovalamaya gitmiş

evet türk erkeklerinin bir kısmı kadınları eğlenilecek, evlenilecek diye ayırır.Beraber vakit geçirmekten hoşlandıkları,sosyal kızları eğlenilecek,evde tutabildikleri kendi sözlerinden çıkmayacağını düşündükleri ve ayrıca kendilerinin hizmetçisi yapabileceklerini de evlenilecek diye ayırırlar.Doğrudur.İşte kadınlar da bu sözü bir lütuf gibi algılarlar maalesef.

tez diyince aklıma amanede geliyo :1:

aylin, burada birçok üyenin yadırgayacağı bi konu açmışsın. hatta konun ilerleyen saatlerde ya da günlerde kapanacak sanırım. bu tarz konularda kkda bir recm uygulaması başlıyor :1:

hehehehehhehhehe keşke olsada konu açsa:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bi üye vardı, sedef die eltisi vardı hanii nasıl bilmezsin :1: sonra balataları sıyırdı, tez yazıyorum ben aslında diyip kk kadınlarına hakaret etmişti aklınca.

komik kızdı vesselam :1:

Bu konu da biraz Feriha'dan cikmis gibi geldi. Yinede gunahini almayayim. Bu tez hangi konuya yapilir ki? Erkekler ne kadar duygusuz mu? Kime yarari olur ki bunun zaten biliyoruz erkeklerin ne mal oldugunu.

Bu arada kendi yaşayışına uymuyor diye ötekileştirme başladı, tu -kaka nidaları yükseliyor.
Arkadaş "Ararsa ne yapayım?" diye sormuş.
"Böyle bir şey yaşadım sizce doğru mu?" dememiş.
Üsluba katılmasam da tepkisini haklı buluyorum.
Hemen mahkeme kurulmasın bir konuda da...

26 yaşındasın ve erkeklerle öle her yere gıdılıpte içki içilmeyecegını ve sonunun ne olacagını öğrenememişsinzz..

bilmiyorum şu yasadıklarınızı öyle rahatlıkla anlatıyorsunuzkii

ben burda hayretler içinde okudumm

bana çok ters şeyler bunlarr

ömrü hayatımda ne içki içtim,ne sigara..nede gece kulübümü nedir anlamıyorum cafe bıle bılemm ben

iyikide bilmemişimm

.......

kimseye değerinden fazla değer verme
3 kuruşluk adam günü gelir seni bir kuruşa satarr

bu sözü cok severım kımseye guvenmıceksın bu devırde ustelık çocukta degılsın ve bakıreymıssın helal olsun sna nasıl gıttın o eve ıyı cesarett

ben tırsardım valla ne olursa olsun isterse padişah torunu olsun asla cesaret edemezdım haberlrde neler duyuyoruzz..

ALLAH koruusn
ucuz atlatmışsın ebnce artık aklını basına al ugrasma bılee
bır dahakınden kaçamazsın ...

Son düzenleme:
Yeni tanıştığınız bir erkekle saatlerce içmeniz ve ondan hiç bir zarar gelmez diye düşünmeniz talihsizlik olmuş.....Keşke daha temkinli olsaydınız....
Bundan sonra hiç arayıp,sormayın,yüz vermeyin bile...Sizi fazla ciddiye almadığı aşikar.....

içinde kalmışların carlamaları başlamış yıne

ne tesadüf

ilk taşı günahsız olanınız atsın hanımlar...

Bu arada kendi yaşayışına uymuyor diye ötekileştirme başladı, tu -kaka nidaları yükseliyor.
Arkadaş "Ararsa ne yapayım?" diye sormuş.
"Böyle bir şey yaşadım sizce doğru mu?" dememiş.
Üsluba katılmasam da tepkisini haklı buluyorum.
Hemen mahkeme kurulmasın bir konuda da...

Konu gercekse , icmis bir kere hata yapmis. Ikinci kere hata yapmayi dusunuyor. Ararsa ne yapayim diye sorulur mu. Yuzune kapatacak bu kadar basit.

nihali adlı üye ben hafif kadınlar gibi göstermissem oda hafif erkekler gibi gösterdi tek basıma yapmadım bisey yaptıysam beraber yasadık kadınlar bile böyle cinsiyetçi bakıyorsa erkekler tabiki herseyi yapar gercekten tepkiler çok ilginç !!! sanırım bir tezde eril zihniyetli kadınlar üzerine yazmam gerecek!!!

Ne gibi cevaplar yazmamızı istersin söylede ona göre yazalım bide
Al işte sana bizlerden bol bol tez :47:
Bu arada aklıma kaktüssuyu muydu neydi o üye geldi bi anda
Ünlü biri falan filan :37:

o herif eğer alkollü bir kadına iradesinin olmadığı birşeyi yapsaydı adı tecavüz olurdu. o yüzden şu zengin p..ni takdir etmeyi ve konu sahibini taşlamayı kesin

başkasını bulmuştur....
sen bi anlık boş anına geldin heralde...

Son düzenleme:
Back