sadece bir anlık zevkmiydi ??? :((

o herif eğer alkollü bir kadına iradesinin olmadığı birşeyi yapsaydı adı tecavüz olurdu. o yüzden şu zengin p..ni takdir etmeyi ve konu sahibini taşlamayı kesin

kimseyi takdir etmiyoruz kimseyi taşlamıyoruz. yaşanmış bitmiş. pişman olduysa olmuş konu sahibi. şimdi yapması gereken gayet basit. aramayacak ve ararsa (ki aramayacağı belli ama) aramalarına cevap vermeyecek.

Son düzenleme:
Konu gercekse , icmis bir kere hata yapmis. Ikinci kere hata yapmayi dusunuyor. Ararsa ne yapayim diye sorulur mu. Yuzune kapatacak bu kadar basit.

Size göre sorulmaz ama sormuş.
Bunu sormuş olması kendisine hafif kadın etiketi yapıştırılması, bekaretini kime saklayacağına değinilmesi, parmak sallayarak "Aboo bir de o saate kadar içtin tanımadığın adamla, daha ne bekliyordun?" minvalinde yorumlar yapılması hakkını vermez ki...

böyle harbi güzel cevap yazanlara bayılıyorummm

içinde kalmışların carlamaları başlamış yıne

ne tesadüf

ilk taşı günahsız olanınız atsın hanımlar...

Yeni üye, ilk konu.
Burayi takip ediyor olmali ki böyle bir konu acsin.
Ve yine buraya böyle bir konu acip, sadece bir anlik zevkmiydi diye sorup, sonrada ararsa ne yapmaliyim diye sorarsa,
26 yasindaki bir bayanin pek fazla normal cevap almayi beklememesi lazim diye düsünùyorum.

Bu yaptıkları kendi seçimi kendi hayatı tamam ama normalmiş gibi aramasını beklemesi saçma değil mi ? Yaşıda 26 neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyordur eminim bu yaşta. Yaptıklarını hangi kadınlar yapar sizce ?

ayrıca burdakı erkegın sadece bır hareketıne puan verıyorum oda bakıre kızı bozmaması aferın ona delıkanlıymıs bu konuda

canım, şu kelimeleri bi bayandan duyunca çok garipsiyorum. abaza erkek muhabbetinin lafları bunlar. evlenen bayanları kocaları bozmuş mu oluyor. biz bayanlar kullanmasak en azından böyle çirkin kelimeleri...

Ben hafif kadin demedim. Bak bakalim demis miyim. Su tez konusu kafami karistirdi. Bekareti kendisini ilgilendirir beni degil. Insan bu hata yapar, icki icmis verdigi sarhoslukla birseyler yasamis. Ben bunu asla kinamadim ama hala onu dusunmesi ararsa ne yapayim demesi "ayik kafayla" iste bu sacma geldi. Bu tur adamlarin niyeti belli zaten, istedigini alamayinca toz olmus. Istedigini alsaydi da toz olurdu. Kimse erkekleri sutten cikmis ak kasik sanmasin.

ewt tek gecelik bir zevkmiş......erkek istediğini aldıktan sonra arkasını döner çeker gider.....ha sewmiş olsaydı sana değil dokunmak o gecekulüplerine bile götürmezdi.....kafalarınız güzelmiş o güzelliği yaşamışsınız we tekgecelik....bakireymişsin hala bence artık uzak durman gerek ders almışsın zaten...hakkında hayırlısı olsun cnm

kusura bakmayın ama bu soyledıgınıze sız ınanıyormusunuz allah askına?
hafıf erkek gıbı gostermıs adam zaten sıze kendını agır gostermek gıbı bı cabaya gırmemıs.
eger cınsıyet ayrımı denen bısey yoksa o adama gıdıp bakırelıgınızı soyleme geregı duymazdınız.
kesınlıkle namus bekcıniz felanda degılım.
evet boyle bısey yasandı ve bıttı. aramamasının sebebı aşikar zaten.

kendı adıma amacım burda 'İcimde kalmıslıgımla ustunuze saldırmak degıl' nıyetım.
uslubunuz hıc ama hıc hos degıl.
cok tez yazma meraklısıysanız eril zihniyetlı ınsanları haklı cıkarma öyküm diye yazarsınız...

Kim yapar bilemem.
Sınıflandırmak bana düşmez.
Ben yorumların, yargılama ve yaftalamaya dönüşmesinden rahatsız oluyorum.
Etkilenmiş ve aramasını beklemiş. Bunda tuhaflık yok bence.

malesef konu baslıgında kı gıbı durum ; bır anlık zevktı .

yani kusura bakmayın ama ,26 yasın da olgun bır bayan olarak

neyın dogru neyın yanlıs oldugunu bılecek yetıskınlık de olan bır birey olarak

sız resmen ,saf lıselı ergen tıpler gıbı davranmıssınız .

ılk bulustugnuz gun evıne gıdıp bırseyler yasamayı bırak

herseyden once ılk bulusma da alkol almanız bıle cok yanlıs .

ılk bulusmalar da bı kahve cay en fazla yemek yenır

alkol almak aten baslı basına hata olmus .ordan gece kulubune gecmek de ne demek !

adamın ekmegıne resmen yag surmussun .17-18 yasında kı kız yapsa sunu

aklı ermıyor saf cahıl kanıyor ınanıyor derım de,26 yasında kı bır bayanın bu kadar

cahılce davranmasına ınanamıyorum gercekten .uzgunum adam ıcın bır anlık zevkmıs

zaten bır anlık zevk oldugu ılk bulustugunuz andan bellı ,kotu nıyetlı olmasa alkol yerıne

kahve ıcırırdı .o gecenın hemen ardından pat dıye de elını ayagını cekemezdı

suclanmamak ıcın ,yavas yavas cekmıs elını ayagını ıste .

uzulmeyın olan olmus bundan sonra daha dıkkatlı adımlar atın .

duygularınızı kontrol etmeyı ogrenın .

insan sevdiğiyle gece kulübüne gitmez mi yani ya....

Toplam 49 kullanıcı konuyu okuyor. (36 üye ve 13 ziyaretçi)
kk olarak seviyoruz bu konuları.cevap gelmiyor konu sahibinden acaba tezi için not mu alıyor:44::44::44:
kimsenin yargılama hakkı yok elbette ama tarafsız yorum yapmak çok zor.

Son düzenleme:

Kim yapar bilemem.
Sınıflandırmak bana düşmez.
Ben yorumların, yargılama ve yaftalamaya dönüşmesinden rahatsız oluyorum.
Etkilenmiş ve aramasını beklemiş. Bunda tuhaflık yok bence.

Basit bir soru sadece bilmem demenizi kestirip atmak olarak yorunluyorum. Birde empati kurun erkeğin gözünden bakın ne düşünür böyle bir kadın ile ?

merak ettim ben; neden herhangi bir siyasetçinin kendisini değil de yakınını ekledin? yani twitter kullanan siyasilerde var..

O yorumum geneldi aslında.
Siz benden alıntı yapınca açıklamak için yazdım.

O yorumum geneldi aslında.
Siz benden alıntı yapınca açıklamak için yazdım.

Ben zaten icki icmesini de, gece klubune de gitmesini kinamiyorum, kinamam da. 26 yasindaymis gidecek tabi sanki 17 yasinda. O embesilinde o sekil davranacagini dusunmemis olabilir ama artik ayik olsun. Boyle tiplere prim vermesin.

insan sevdiğiyle gece kulübüne gitmez mi yani ya....

sewen erkek kıskanır öyle alkollü ne olduğu belli olmayan yerlere götürmez tabiki bu benim düşüncem hem farkındaysanız konu sahibi sabahtan 12ye kadar içmişler we gece 4e kadar eğlenmişler sonrası malum zaten....sewen erkek sewdiğini gözünden sakınırr kaldıki ne olduğu bilinmeyen mekanlarda sabahlara kadar eğlenmek..hiçte hoş değil

sabaha kadar icmissiniz... yasadiklarinizin hepsini hatirliyormusunuz, hani bakireyim demissiniz ya ondan... bu bakirelige neden degindiniz konunuzda ben tam anlamadim... birde öyle bir insanla ciddi bir birlikteliginiz olacagini pek düsünemiyorum ben, belki bana göre ters oldugundandir böyle düsünmem ama yinede ... ya ne diyecegimide bilmiyorum... yani bu isten pek hayir gelmez bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…