- Konu Sahibi aylincik25
-
o herif eğer alkollü bir kadına iradesinin olmadığı birşeyi yapsaydı adı tecavüz olurdu. o yüzden şu zengin p..ni takdir etmeyi ve konu sahibini taşlamayı kesin
Konu gercekse , icmis bir kere hata yapmis. Ikinci kere hata yapmayi dusunuyor. Ararsa ne yapayim diye sorulur mu. Yuzune kapatacak bu kadar basit.
Adamda suç yok ki kendini hafif kadınlar gibi göstermişsin ve hala bakireysen adama helal olsun derim bu devirde ? Sana ders olsun buluştuğun gibi çoşma o adam gibi affetmez bir daha ki seni. Sen ne düşündün ki tamam sabaha nikahı kıyar mı ?
içinde kalmışların carlamaları başlamış yıne
ne tesadüf
ilk taşı günahsız olanınız atsın hanımlar...
Size göre sorulmaz ama sormuş.
Bunu sormuş olması kendisine hafif kadın etiketi yapıştırılması, bekaretini kime saklayacağına değinilmesi, parmak sallayarak "Aboo bir de o saate kadar içtin tanımadığın adamla, daha ne bekliyordun?" minvalinde yorumlar yapılması hakkını vermez ki...
ayrıca burdakı erkegın sadece bır hareketıne puan verıyorum oda bakıre kızı bozmaması aferın ona delıkanlıymıs bu konuda
Size göre sorulmaz ama sormuş.
Bunu sormuş olması kendisine hafif kadın etiketi yapıştırılması, bekaretini kime saklayacağına değinilmesi, parmak sallayarak "Aboo bir de o saate kadar içtin tanımadığın adamla, daha ne bekliyordun?" minvalinde yorumlar yapılması hakkını vermez ki...
nihali adlı üye ben hafif kadınlar gibi göstermissem oda hafif erkekler gibi gösterdi tek basıma yapmadım bisey yaptıysam beraber yasadık kadınlar bile böyle cinsiyetçi bakıyorsa erkekler tabiki herseyi yapar gercekten tepkiler çok ilginç !!! sanırım bir tezde eril zihniyetli kadınlar üzerine yazmam gerecek!!!
Bu yaptıkları kendi seçimi kendi hayatı tamam ama normalmiş gibi aramasını beklemesi saçma değil mi ? Yaşıda 26 neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyordur eminim bu yaşta. Yaptıklarını hangi kadınlar yapar sizce ?
ewt tek gecelik bir zevkmiş......erkek istediğini aldıktan sonra arkasını döner çeker gider.....ha sewmiş olsaydı sana değil dokunmak o gecekulüplerine bile götürmezdi.....kafalarınız güzelmiş o güzelliği yaşamışsınız we tekgecelik....bakireymişsin hala bence artık uzak durman gerek ders almışsın zaten...hakkında hayırlısı olsun cnm
Toplam 49 kullanıcı konuyu okuyor. (36 üye ve 13 ziyaretçi)
kk olarak seviyoruz bu konuları.cevap gelmiyor konu sahibinden acaba tezi için not mu alıyor:44::44::44:
kimsenin yargılama hakkı yok elbette ama tarafsız yorum yapmak çok zor.
Kim yapar bilemem.
Sınıflandırmak bana düşmez.
Ben yorumların, yargılama ve yaftalamaya dönüşmesinden rahatsız oluyorum.
Etkilenmiş ve aramasını beklemiş. Bunda tuhaflık yok bence.
Ben hafif kadin demedim. Bak bakalim demis miyim. Su tez konusu kafami karistirdi. Bekareti kendisini ilgilendirir beni degil. Insan bu hata yapar, icki icmis verdigi sarhoslukla birseyler yasamis. Ben bunu asla kinamadim ama hala onu dusunmesi ararsa ne yapayim demesi "ayik kafayla" iste bu sacma geldi. Bu tur adamlarin niyeti belli zaten, istedigini alamayinca toz olmus. Istedigini alsaydi da toz olurdu. Kimse erkekleri sutten cikmis ak kasik sanmasin.
O yorumum geneldi aslında.
Siz benden alıntı yapınca açıklamak için yazdım.
insan sevdiğiyle gece kulübüne gitmez mi yani ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?