- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 41
- Konu Sahibi OznurEylul
-
demin temmuz annelerinin konularına bakmak istedim bi bak istersen nestle ve aptalim 2 için bişeler yazıo,,,mama verceksen bunları tercih etme istersen nebilim yazılanlardan sonra...
Öznur aslında kızın güniçinde o kadar çiş yapıyorsa doyuyor demektir.Doktor bana güniçinde 3-5 defa çiş yapıyorsa bebeğiniz doyuyordur,endişe etmeyin demişti.Ama annelik işte anlıyorum seni sanki içimizden hep onların aç olduğunduğunu doymadıklarını düşünüyoruz.Koruma içgüdüsü anne olduğumuz ilk gün hediyemiz oluyor bize...
bkızlar selam çişler ne alemde:))dün dr.umuzla konuştum öznurcum biraz durumundan bahsettim(kafama takıldı çünkü)eğer gram alımı zayıfsa mama takviyeeli devam etsin ama emmeye devam etsin yinede diyor çiş kaka falan tamamen değişkendir dedi muukaise edip moral bozmayın dedi:
cekocum çok sağol ilgin için. :1hug::1hug: bende bugünden itibaren mama takviyesine başladım. napim cnm sen biliyorsun kaç gün oldu Eylül hala aynı yazık boşuna kilosu geri kalıyor bekledikçe.bakalım gelişmeleri haberdar ederim :a015::a015: ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?