- Konu Sahibi OznurEylul
-
aç değil ise verme anne sütn yetiosa maşallah dielim verme sen,,şurda katı bişiler yemesine başlıcak 2-3 ay sonra,sabret ,,geçecek tabe bi süre sonra ,,büyüdüçe daha hareketli olcaklar yorulcaklar uykuya ihtiyaçalrı olcak vs.değişeceevt canım nazar değdirdim oğluma ne güzel gece uykusu var diyordum.10 da bi uruyodu kafayı 4 e kadar hiç uyanmıodu sonra 6 da bi kalkar sonra 9 a kadar uyurdu şimdi yok.aç olduunu düşünmüyorum gündüz uyutmuyorum ki gündüz uyuyo desem egenin kendi dr.u brezilyada bu hafta ulaşamadım kendiisine başka bi dr.a gittim biraz da burnu tıkalı gibiydi hem dedim durumunu anlatayım akşamları pirinç unu maması yap az ver dedi ayın 10 undan sonra(4 aylık oluo)gündüz çok emdiinden gece sütler azalır onun i.çin tam uyuyamaz dedi ben aç olduğunu düşünmüyoyrum 20 günde 420 gram almış mamayı dr.uma srup vercem siz ne diosunuz versem mi hiç anne sütünden dışarı çıkmamıştım
:))süre olarak soruosan tam söyleyemesemde sabak 9 da kalktık bugün bi süre sonra yaptı yarım gibi anneme gittim yaptı şimdi bi yarım saat evvel değiştirdim ama öznurcum sakın mukaise etme hayatım bu açlıkla alakasıı yoktur ama sen yinede bir dr.a danış kilo alımı nasıl beim arakdaşımın kızıda yapamıodu o kabız olduunu düşündü sağıp veeriyordu sütünü ama doğduğundan beri hep aynı ölçü biberonla dr.u aç bu çocuk ondan yapamıo kakasını dedi biberonu büyütmelisin dedi.az önce diğer klonuda yazdıklarını okudum bu ara memeyle arası yok heralde ondan da kaynaklanıyor olabilir.
ya benimki günde 1 yapıyo ama tam yapıyo az az değil içini boşaltıo resmen
sizin bebekler 3-4 aylık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?