- Konu Sahibi OznurEylul
-
ne zaman canı emmek isterse o zaman genelde her uyandığınd a yani 2 saatte bir ortalama...
genelde 1 veya 2 saatte 3 saat çok nadir oluyo gündüzleri...
gecelri 1 kere emziriyorumsadece sabaha karşımirmirmirmir
e uyanmıyomu acıkmıyomuuuuuuuuuu ?
benimki geceleri çok uyanıyoo azcık emip uyuyo mmemedee nerdeyse her saat başıı .......gece emmelerimiz uyku sersemiyle böyleee
emme süresi hımmmmm sürüyor bi 6-7 dk kesin ama durmadan hiç kafayı kaldırısa emerken bu süre 15 dk ya çıkıyor tabiiii.Zaten o süre dolunca da kendiliğinden diliyle ittiriyor dalarsa fazla emerse de bunu tekrar kusuyorr:))
25 dk bana uzun geldi canım benimki 10 bazen 15 dk falan emiyo..bide kusması var emip emip kusuyo
cnm ilk 10 dakika hızlı bi şekilde emiyor. sonra mıy mıy emiyor :jeyyar::jeyyar:
benimki de 2-3 saat ara ile emiyor ve 10 dk civarı sürüyo sonra bırakıyo.okuduguma göre ilk 5 dk. süt ihtiyacının %90 nını karşılıyorlarmış
ay ne guzel masallah bebişlere en az benimki kızlar canı istediiğinde 5dk en fazla 10 dk oda 4 saat arayla ancak uyudugunda emiyor yada cok cok acıkacak ozaman hemen alıyor yoksa hep kavgayla verıyorum offf cok kotu boyle sutum var ama emmiyor sasrdım artık
bak bak oyunda yaparmışş..10 dk karnını doyuruyo sonrada oynuyokaydirigubbakcemile3
bazen benimkide öle yapıyo ısırıyıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?