• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece anlamaya çalışıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ?

Söylediğine göre anne ve dedesi çok zengin ama buna koklatmıyorlar belli. Başı sıkıştığında hep benim yanımda bana ağlar bana konuşur.. Kimseye söyleyemediklerini bana söyler.
Kendisi de üst düzey bir işte çalışıyor 3 veriyorsa 4 kendine kalıyor. Bir de dedesinin miras işi varmış. Zaten bunun affedersin götünü hep dedesi kurtarmış.
Baba da vefat etmiş 2 yıl önce.
Babası düğününe gitmemiş.
Aslında bana hep ciddi yaklaştı. Yapmadı hiç. Amacı cinsellik değil. Çok çok bağlıydı benim evimi kendi evinin yakınına taşıdı o derece. Ama sanki annesi yeni bir ilişki istemiyor ben beni ailesine çıtlattığını düşünüyorum.
Benden de vazgeçemiyor. Öyle işte ne yapacağım bilmiyorum.
Annesini de bu kadar karıştırmasın canım kaç yaşında adam. Bilmiyorum ama yeni boşanmış ve çocuklu birini iki kez düşün. Çocuk işi gerçekten sıkıntı. Çok sabırlı olman lazım o apayrı bir konu. Eğer devam edeceksen evliliği sende uzun bir süre düşünme bence

Annesini de bu kadar karıştırmasın canım kaç yaşında adam. Bilmiyorum ama yeni boşanmış ve çocuklu birini iki kez düşün. Çocuk işi gerçekten sıkıntı. Çok sabırlı olman lazım o apayrı bir konu. Eğer devam edeceksen evliliği sende uzun bir süre düşünme bence
Aynen bende öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumun için 🙏🏻

Yeni üye olarak tabiki ilk isin doga külübüne üye olmak oldu. Cok cok önemli, haklisin tabiki.

Üst düzey isi var dedin, halbuki ilk sayfada memur o demistin. Ve böyle birçok yalanin var takip etmek isteyen. 10 bin lirami aliyor da 3 kadina veriyor, 4 kendinde kaliyor? Adamda memur olarak ne maas varmista, kadin 3bin sadece nafaka aliyor. :işsiz:

Neyse, umarim eglenirsin. Biraz daha entrika olsun bence. Mesela yarin kadin sana mesaj atsin ve olaylar gelissin.
Tabii canımmm alkolik bürokrat, geceleri içiyor sabahları meclise gidiyor 😂

Yeni üye olarak tabiki ilk isin doga külübüne üye olmak oldu. Cok cok önemli, haklisin tabiki.

Üst düzey isi var dedin, halbuki ilk sayfada memur o demistin. Ve böyle birçok yalanin var takip etmek isteyen. 10 bin lirami aliyor da 3 kadina veriyor, 4 kendinde kaliyor? Adamda memur olarak ne maas varmista, kadin 3bin sadece nafaka aliyor. :işsiz:

Neyse, umarim eglenirsin. Biraz daha entrika olsun bence. Mesela yarin kadin sana mesaj atsin ve olaylar gelissin.
Üst düzey memur zaten neyin sorgusu bu anlamadım ? 10 bin almıyor aynı maaş 7 bin alıyoruz 👍🏻 Oda bende memurum zaten. Gerçekten çok tuhafsınız 🤦🏻‍♀️

İnanmamak sana kalmış kanıtlamak zorunda değilim 😊 açık açık buraya mesleğimizi yazmamam herhalde. Kendi evi de kirada hatta söyleyeyim 2 binide evi kirada oradan geliyor 👍🏻 Ne kadar cahilsiniz ya 🤦🏻‍♀️
Çok etkilendim ya , 2 bin de oradan geliyor he . valla bayılıcam heyecandan 😂 anam ne büyük paralar 😛

Neden ailenizi ikna etmek zorunda olasınız? Neden eski eş kavgalarını çekmek zorunda olasınız? Neden bütün farklılıkları göğüslemek zorunda kalasınız? Neden kötü aile ilişkilerinin bir parçası olasınız?

neden, neden dertsiz başınızı, bir sürü sorunla yorasınız?

bir ilişki insanı rahatlatıyorsa, yormuyorsa, ailesiyle sorun yaşatmıyorsa güzeldir. Ama İnsan aklına geldikçe daralıyorsa, o iş olmamalı. Başta güzeldir her şey, sorunlar sonra Çıkar. Siz daha evlenemeden, size ait olmayan sorunların içinde kalmışsınız.

bence sizi bağlayan tek şey yaşanmışlıklar ve sevgi. İçten içe bütün yaşanmaşlıklar silinse ve temiz bir sayfa açsam diyorsunuz bence. Bu benim tahminim tabi.

İlk olması, beraber yaşamış olmanız, sizi çok kuvvetli bir şekilde bağlıyor ona. Başka bir ihtimal düşünemiyorsunuz kendiniz için.

ama zorunda değilsiniz. Hiçbirini çekmek zorunda değilsiniz. ilişkide aşkın tek kriter olmasını doğru bulmuyorum. Belli bir uyum ve denklik olmalı. 3 sene, 5 sene bir şey anlaşılmaz ama zaman içinde o farklılıklar uçuruma dönüşüyor. Artık sevmek de yetmiyor, çünkü çok yoruluyor bütün duygular.

bence işin sevgi kısmını bir yana bırakın, onu hiç karıştırmayın. Mantıklı bir şekilde sıralayın, bu adamla evlendiğimde benim için iyi olan ne olacak? Benim için Olumsuzluklar ne olacak?

eğer eksiler ağır basıyorsa, çok da zorlamayın. Ayrılmayı düşünürseniz, kesinlikle görüşmeyin, telefonlaşmayın ya da mesajlaşmayın. Çünkü kesinlikle mantıklı davranamazsınız o durumda.

şahsi düşüncem, yalnızca aşksız mantık evliliklerinin yürümeyeceği gibi, Yalnızca mantıksız aşk evliliklerinin de yürümeyeceği. İkisinden de çokça örnekler var etrafımda.

Belli bir denklik ve aile uyumu gerekiyor bence. Bu kadar zorlamanın ve daha evlenmeden bile bu kadar yorucu olan bir ilişkinin mutluluk getireceğini düşünmüyorum.

daha Önce düğün olmadan bitirebilmişsiniz. Karşınızdaki insana zorunlu olmadığınızı biliyorsunuz. Biraz bu taraftan da değerlendirin bence.

Mahkeme kararıyla görüyor. 1 ay aldı kızı anne ve dedesinin yanına götürdü. Zaten bi kavga dövüşte avukatın orda yaşamışlar. Sevgilimin annesi eski eşine saldırmış filan.

En son işte çocukları geçici görmek olayında da annesi dayanamamış saldırmış kadına çirkeflik yapmış.

Sevgilimin annesi de sana öyle bir acı yaşatacağım ki.. kıskançlıktan gebereceksin demiş.
Herhalde annesi kız bakmaya başladı oğluna :KK31:

:KK57: İyi düşünün kendiniz icin en dogru seye karar verin diyorum

Üst düzey memur zaten neyin sorgusu bu anlamadım ? 10 bin almıyor aynı maaş 7 bin alıyoruz 👍🏻 Oda bende memurum zaten. Gerçekten çok tuhafsınız 🤦🏻‍♀️
7 bin maaşı hangi düz memur alıyor kız? adam pavyondan çıkmıyor hem de üst düzey? valla ben oraya kitlendim şu anda?

Aranızda fake diyenler olmuş yok kızlar gözünüzü açın vs. Fake isem niye platforma gelip konuma yazıyorsun hanfendi ?
Neyse dün hepsini okuttu bana tarafların ifadeleri vs.
Kadına göre bana bakmıyor, istediklerimi karşılamıyor orda burda pavyonda paraları yiyor. Şiddetli geçimsizlik. Kadınla uyumaması kızına düşkün olup kadını ihmal etmesi. Bir ev bir araba aylık 3000 tl nafaka. (Bu arada kız vardı ama şimdi piyasaya oğlan çıktı.) o ara kadın 2. Ye hamileymiş. (Boşanma aşamasında)
Erkeğin ifadesi ise bu suçlamaları kabul etmediği, banka dekontları mevcut olan kadının ailesine para gönderdiği, kadının evliyken kendisini aldattığını sürekli evde huzursuzluk çıkardığı, Boşanma aşamasında kadından soğuduğu için son 1 yıl ilişkiye girmemiş, çocuğun kendisinden olmadığı (karnındakinin) DNA testi istediği, Kadının ailesinin sürekli ev içlerine karışması.
Bu arada kadın Kayseriliymiş.
Baktım darp rapor yok. Herhangi bir şiddet yok.
DNA testi daha sonuçlanmamış Eylülde yeniden bu mal mülk şeyleri kesinleşecekmiş.

Ama net boşanmışlar.
Durum bu.

Kayserili diye ozellikle belirtme sebebiniz nedir?
Hic zor degil tahmin etmek, kadin paragozmus demek istiyorsunuz, oyle inanmak istiyorsunuz.
Kadin bunca nafakayi alabiliyorsa af edersiniz salak degil ki bosansin, oturur parasini yer madem paragozse.
Ama kadin gururlu onurlu bir insan olarak bosanmayi tercih etmis, cunku cok yuksek ihtimal adamin da annesinin de (geline su sisesi firlatan kadindan bahsediyoruz) cirkefliklerine katlanamamis.
Gozunuzu acin ya hu, bu kadar aleni isaretlere bile olur oyle seyler gozuyle bakan bir insan ilk defa goruyorum.

Söylediğine göre anne ve dedesi çok zengin ama buna koklatmıyorlar belli. Başı sıkıştığında hep benim yanımda bana ağlar bana konuşur.. Kimseye söyleyemediklerini bana söyler.
Kendisi de üst düzey bir işte çalışıyor 3 veriyorsa 4 kendine kalıyor. Bir de dedesinin miras işi varmış. Zaten bunun affedersin götünü hep dedesi kurtarmış.
Baba da vefat etmiş 2 yıl önce.
Babası düğününe gitmemiş.
Aslında bana hep ciddi yaklaştı. Yapmadı hiç. Amacı cinsellik değil. Çok çok bağlıydı benim evimi kendi evinin yakınına taşıdı o derece. Ama sanki annesi yeni bir ilişki istemiyor ben beni ailesine çıtlattığını düşünüyorum.
Benden de vazgeçemiyor. Öyle işte ne yapacağım bilmiyorum.
Bu adam bildiğiniz belalı. Başınız ağrıdan kurtulmayacak devam ettiğiniz süre sizin de.

7 bin maaşı hangi düz memur alıyor kız? adam pavyondan çıkmıyor hem de üst düzey? valla ben oraya kitlendim şu anda?
Müdür yaaa üst duzey baska ne olabilir!
Memur olduguna göre bir kurumda ya şube müdürü ya ilçe/il müdürü. O da cok üst düzey degil ayrıca.
29 yaşında bir kamu kurumunda müdür olmak için küçük bir yerde yasayip siyasi bir baginin da olmasi lazim. Bilmiyorum.ben 7 bin maasi görünce aklıma bu geldi.

Allah var kızıma çok iyi bakıyor ona bir şey diyemem. Dedi.
Dedim aldattın demi ? Kızının üzerine yemin etti aldatmamış.
Kadın sürekli bir şeyler istiyormuş evliykende. Onu al bunu al kendine alma bunu ben istiyorum.
Sürekli para para para. Muhabbet hep buymuş.
kızına hediyeler alıyormuş pahalı alma pahalı diyormuş.
Annesi babası için kredi çekmiş. Her şeylerini bu Ödemiş. Kadın bunun ailesine de çok harcıyor diyormuş parayı tutmuyor diyormuş. Ama kendi ailesine gelince cebinde varmı yok mu umrunda değil aldırıyormuş her şeyi.
İnandinmi buna net kısa öz soruyorum

Konu sahibi arkadaşım,
Kadin sanırım ikinci kez doğum yapmış yani bu adam 1 degil 2 cocuk sahibi de olabilir (Dna sonucuna gore).
Hala daha mahkemelikler. Bosanma.olsa da daha hukuki süreçler bitmemis, adam zaten baba olarak üstüne düşeni yapmak zorunda ama bağları tam.olarak kopmamış
Belli ki bosanma sürecindeyken beraber oldular ve kadin hamile kaldi. Adam da şimdi kadını nereden vursam da karalasam ve nafakadan yirtsam diye düşünüyor
Ben adamin cirkef oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadari inan ki fazla
Annesi zaten evlere şenlik
Sorun yasadiginda arkasini dede kurtariyor
Yine söylüyorum: adam SORUMSUZ!
Bir işinin olması, cocuguna iyi babalik yapmasi falan sorumlu oldugunu göstermez sadece çocuğunu seviyordur ki kendisi de anne tarafından sevgiyle.ilgili sıkıntılar yaşıyor kizina bagli olmasi normal (karsi cinste bir evlat sonucta ve kendisinin ilk aşkı oldugu küçük bir kiz cocugu var bu her erkegin hosuna gider).
Is konusunda da "sorumluluk sahibi " gorunmesi onun belki de kendini ispat ettiği tek alandir. Çünkü is hayatı hırs gerektirir, mantik gerektirir o da bu yönlerini işle.tatmin ediyor olabilir. Zaten kamuda özeldeki kadar cok çaba göstermeye gerek yok.
Bu adam psikolojik olarak sorunlu.
Ve konu sahibi arkadasim, siz bu adamin annesi degilsiniz onun annesiyle.kuramadigi bağı sizinle.tatmin etme çabasına ortak olmak zorunda degilsiniz.
Karisi degilsiniz zira üzerinizde bir sorumluluğu yok, evinizi o gecindirmiyor, size o bakmiyor. Zaten kendi kendine yetebilen bir kadinsiniz o da cinsel ve duygusal ihtiyaçlarını sizinle karşılıyor hepsi bu. Bunun için sorumluluk.almiyor zaten, sizden bekliyor onun yapmadiklarini yapmanızı ve iliskinin de gidişatı ile.ilgili sorumluluklari sizin omuzlariniza yüklüyor.
Ailenizi ikna etmek olsun, onun sorunlarını idare etmek olsun, cocuguyla.iyi gecinmek olsun.
Insan sevdigi insana destek olur, sorunlarina ortak da olur. Ama bu kişi sizden onun yüklerini hafifletmenizi ve sadece onun isteklerini duygusal, fiziksel ve ruhsal olarak karsilamanizi istiyor. Hem annelik hem kadınlık hem psikologluk yapmanizi bekliyor.
Ama maddi beklentiniz de olmamali yani ücretsiz ful.otomatik hizmetci!
Üzgünüm ama baska türlü aciklayamiyorum.durumu
Ve burada yazilanlar kaba degil simdi siz bunu da kaba bulursunuz. Burada kimse size hakaret etmedi benim.okudugum.kadariyla.
Siz olaya duygusal yaklastiginiz icin alingan davranıyorsunuz. Çünkü icten ice soylenenlerin doğru olduğunu biliyorsunuz ve bu sizi kırıyor.
Lütfen gözünüzü açın, bu adamdan kurtulun. Yasadiginiz güzel zamanlari da tatlı anilar.olarak düşünüp kendinizi kurtarin.

Back