Biz yaptikArkadaşlar kardeşimi istemeye gelecekler ama malum koronadan dolayi bizim tarafımızdan kimse gelmeye yanaşmıyor gelmek isteyenleri de kardeşim istemiyor. Biz bize olacagiz yani anne baba karfesler seklinde boyle aile arasinda isteme nişan olurmu daha evvel yapan var mi fikirlerinize ihtiyacımız var
Ben istemeyi bu şekilde yaptım çok da güzel oldu.Arkadaşlar kardeşimi istemeye gelecekler ama malum koronadan dolayi bizim tarafımızdan kimse gelmeye yanaşmıyor gelmek isteyenleri de kardeşim istemiyor. Biz bize olacagiz yani anne baba karfesler seklinde boyle aile arasinda isteme nişan olurmu daha evvel yapan var mi fikirlerinize ihtiyacımız var
Kimler geldi sizden .Amca dayi vs?Ben eylülde yaptım durumlar bu kdar kötü değilken sadece 14 kişiydik isteme söz nişan herşey bir arada oldu en güzelide bu zaten. Ki ben yer falan tutup davetiyeleri bile ayarlamıştım ama iyiki evde yapmışız diyorum. Fakat şuan ki durumu düşününce adım başı korona olan var yapılmamasını tavsiye ediyorum birde yasak değil mi zaten misafilik bile , biri zaten sizi şikayet etse ne yapacaksınız bunu bir düşünün ilk başta :)
Biz toplum olarak genis kalabaliklarda yapıyoruz cogu seyi karsi tarafa mahcup olmak istemiyoruz.siz de kimler geldi?Ben istemeyi bu şekilde yaptım çok da güzel oldu.
Bizde sadece yakın bir aile dostumuz da vardı.
Zaten neden olmasın ki? İnsanlar başkaları için evlenmiyor. Gelseler ne gelmeseler ne.
Bence kardeşiniz istemekte haklı.
Bizde nişanda bi tek birkaç akraba geldi.
Pandeminin ne zaman biteceği belli değil.
Bu yıllar da sürebilir.
Siz ne zaman yaptınız nişanı. Pandemiden dolayi mi sakin gecti sizin de?Biz yaptiksadece anne babalar ve esimle ben. O zamanlar virus vs de yoktu. Biz boyle olmasini istedik, cunku nasilsa dugunumuzde sevdiklerimiz olacakti. Isteme ve nisanda bizbize olalim istedik ve cok huzurlu cok sade cok guzeldi
Bi kac aya kadar yasak kalkar diye düşünüyoruzBen eylülde yaptım durumlar bu kdar kötü değilken sadece 14 kişiydik isteme söz nişan herşey bir arada oldu en güzelide bu zaten. Ki ben yer falan tutup davetiyeleri bile ayarlamıştım ama iyiki evde yapmışız diyorum. Fakat şuan ki durumu düşününce adım başı korona olan var yapılmamasını tavsiye ediyorum birde yasak değil mi zaten misafilik bile , biri zaten sizi şikayet etse ne yapacaksınız bunu bir düşünün ilk başta :)
Ben öyle yaptım.esimin ailesi kalabalık geldi ama .Arkadaşlar kardeşimi istemeye gelecekler ama malum koronadan dolayi bizim tarafımızdan kimse gelmeye yanaşmıyor gelmek isteyenleri de kardeşim istemiyor. Biz bize olacagiz yani anne baba karfesler seklinde boyle aile arasinda isteme nişan olurmu daha evvel yapan var mi fikirlerinize ihtiyacımız var
Sizin akrabalarinizdan kimse yokmuyduBen öyle yaptım.esimin ailesi kalabalık geldi ama .
Evde istedim evde yaptım çok özelde giyinmedim filan.
Yok yok luzumsuzlari istemedim yinede sonlara doğru koştur koştur dayım teyzem filan geldi sanki çok lazımmış gibi .Sizin akrabalarinizdan kimse yokmuydu
Karsi taraftan kimler geldi kalabalikmiydiEşimin kardeşinin nişanı oldu geçen ay. Nişan ve isteme bi arada. Anne baba kardeşler toplam 10 kişi. Nişan olmadan 1 hafta önce de herkes 1 hafta kendi evinde izinli kaldı. 10 kişi olmasına rağmen bahçede 1-2 saatlik bişey oldu.
Karşı tarafa neden mahcup olasınız ki? Bu iki kişinin günü. Geri kalan ne düşünüyor bence önemsiz.Biz toplum olarak genis kalabaliklarda yapıyoruz cogu seyi karsi tarafa mahcup olmak istemiyoruz.siz de kimler geldi?
3 sene onceSiz ne zaman yaptınız nişanı. Pandemiden dolayi mi sakin gecti sizin de?
Benim kendi akrabam yaşadığım yerde olmadığı için sadece annem babam ve kardeşlerim vardı, karşı taraftanda toplam 14 kişi sadece ailenin yanında amcalar bir kaç büyük çocuğu geldi 3 tanede arkadaşımı çağırmıştım sanırım en fazla 23 kişiydikKimler geldi sizden .Amca dayi vs?