Kız İsteme Sadece aile arasinda isteme nişan

Edo111

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
88
28
33
Arkadaşlar kardeşimi istemeye gelecekler ama malum koronadan dolayi bizim tarafımızdan kimse gelmeye yanaşmıyor gelmek isteyenleri de kardeşim istemiyor. Biz bize olacagiz yani anne baba karfesler seklinde boyle aile arasinda isteme nişan olurmu daha evvel yapan var mi fikirlerinize ihtiyacımız var

Ben eylülde yaptım durumlar bu kdar kötü değilken sadece 14 kişiydik isteme söz nişan herşey bir arada oldu en güzelide bu zaten. Ki ben yer falan tutup davetiyeleri bile ayarlamıştım ama iyiki evde yapmışız diyorum. Fakat şuan ki durumu düşününce adım başı korona olan var yapılmamasını tavsiye ediyorum birde yasak değil mi zaten misafilik bile , biri zaten sizi şikayet etse ne yapacaksınız bunu bir düşünün ilk başta :)

Bence şu dönemde yapılması çok yanlış ve bir defa olan bir şey bahara doğru vakalar da azalır mis gibi arkadaşlarını sevdiklerini çağırır ne aceleleri var ki?

Pandemi de illa olsun diyorsanız aynen böyle olur. Aksi halde katılanların arkasından bir rahmet istedi diye dua edersiniz.

Biz yaptik sadece anne babalar ve esimle ben. O zamanlar virus vs de yoktu. Biz boyle olmasini istedik, cunku nasilsa dugunumuzde sevdiklerimiz olacakti. Isteme ve nisanda bizbize olalim istedik ve cok huzurlu cok sade cok guzeldi

Kardeşimin olacak isteme ve nişan beraber. Biz sizinki gibi olmasından yanaydık. Kardeşim aile dostlarımıza ve arkadaşlarına haber vermiş. Salonumuz çok geniş değil ve malum pandemi var. Annemle şaşırdık kaldık bilmiyoruz ne olacak...

Ben istemeyi bu şekilde yaptım çok da güzel oldu.
Bizde sadece yakın bir aile dostumuz da vardı.
Zaten neden olmasın ki? İnsanlar başkaları için evlenmiyor. Gelseler ne gelmeseler ne.
Bence kardeşiniz istemekte haklı.
Bizde nişanda bi tek birkaç akraba geldi.
Pandeminin ne zaman biteceği belli değil.
Bu yıllar da sürebilir.

Kimler geldi sizden .Amca dayi vs?

Biz toplum olarak genis kalabaliklarda yapıyoruz cogu seyi karsi tarafa mahcup olmak istemiyoruz.siz de kimler geldi?

Biz yaptik sadece anne babalar ve esimle ben. O zamanlar virus vs de yoktu. Biz boyle olmasini istedik, cunku nasilsa dugunumuzde sevdiklerimiz olacakti. Isteme ve nisanda bizbize olalim istedik ve cok huzurlu cok sade cok guzeldi
Siz ne zaman yaptınız nişanı. Pandemiden dolayi mi sakin gecti sizin de?

Bi kac aya kadar yasak kalkar diye düşünüyoruz

Eşimin kardeşinin nişanı oldu geçen ay. Nişan ve isteme bi arada. Anne baba kardeşler toplam 10 kişi. Nişan olmadan 1 hafta önce de herkes 1 hafta kendi evinde izinli kaldı. 10 kişi olmasına rağmen bahçede 1-2 saatlik bişey oldu.

Ben öyle yaptım.esimin ailesi kalabalık geldi ama .

Evde istedim evde yaptım çok özelde giyinmedim filan.

Sizin akrabalarinizdan kimse yokmuydu
Yok yok luzumsuzlari istemedim yinede sonlara doğru koştur koştur dayım teyzem filan geldi sanki çok lazımmış gibi .

Ablalarim vardı annem babam büyükbabam ninem vardı bizbizeydik

Karsi taraftan kimler geldi kalabalikmiydi

Biz toplum olarak genis kalabaliklarda yapıyoruz cogu seyi karsi tarafa mahcup olmak istemiyoruz.siz de kimler geldi?
Karşı tarafa neden mahcup olasınız ki? Bu iki kişinin günü. Geri kalan ne düşünüyor bence önemsiz.
Ben sadece teyzem ve çekirdek ailesini ek olarak bir aile dostumuzu çağırdım.
Çok güzel bir ortam ve masa hazırladım
Abartısız bir abiye giydim başımı yaptırdım.
(Fotoğraflarda güzel çıkması için.)
Benim eşimin sülalesinde nişanlar kınalar düğünler hep çok abartılı olurmuş.
Ben istemedim. Saçma bir masraf. Millet eğlensin diye para harcamak benim mantığım değil.
Çok şaşırmakla birlikte saygı duydular isteğime. Çok güzel bir mekanda sade bir nikah ve yakın çevrelere yemek verildi.
En yakınlarla eğlenmeye gidildi.
Dış çekim yaptık
Ve bitti.
Yadırgayanlar olmadı mı? Oldu
Yeni gelin kuzenlere ve akrabalara göre bana çok yazıktı
Ama ben çok modern ve şık bir evlilik yapmayı gürültüye tercih ettim.
Ayrıca evimin bütün eşyaları borçsuz ve istediğim şekilde alındı

Kimler geldi sizden .Amca dayi vs?
Benim kendi akrabam yaşadığım yerde olmadığı için sadece annem babam ve kardeşlerim vardı, karşı taraftanda toplam 14 kişi sadece ailenin yanında amcalar bir kaç büyük çocuğu geldi 3 tanede arkadaşımı çağırmıştım sanırım en fazla 23 kişiydik

Kiz ben anama gitmiyorum ikimizde evden cikmamamiza rağmen. Eşim çalışıyor babam çalışıyor belli mi olur. Hem özel bir gün insan herşey tam olsun istiyor hem yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…