- 16 Aralık 2015
- 177
- 32
- 37
- Konu Sahibi philosophy
- #1.781
akşamları çok yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk kitaplardan başlığın dedimgerekirse kendimi atarım da kitaplarıma dokundurmam
ben de düşündüm onu daha önce.Bende ilk kitaplardan başlığın dedim
Satisa usenmedim koydum bu fikre en fazla iki saat dayanabildim sanki evladimi satiyomusum gibi geldi
17-19 derecede ben direkt hasta oluyorum yaaa denedim ama yok .... aslında hava kaitesiyle de alâkalı biraz galiba ama buralardaki havanın kalitesi pek yokCnm ev 17–19 derece olması normalmiş aslında
Artık kalın giyineceğiz
takmam mı ama araları o kadar açık ki kapatmıyor ben de naylon torbaları birbirinne ekelyip iki üç kat halinde yorgan igbi arayatıkıştırmayı denedim geçen sene de öyle yapmıştım bildiğin pimapenler kapanmıyor yani araya parmağım giriyor düşün artık bugün biraz daha takviye yaptım şimdi daha iyi gibi bakalım...Geçen hafta pimapenlere şu süngerimsi yapışkanlı şeylerden taktık. Hani içeriye soğuk sızmasın diye. Onlardan taktın mı?
haaa C CallanPinckney cnm kalın giyineceğiz dedin ya onu da düşündüm ve bugün kendime kütür kütür bir kazak almak için çarşıya indim olanları tahmin edebiliyorsunuzdur herlade herkesle aynı şeyler çook sıkıldım sonra vazgeçtim kalın kazak almaktan....Cnm ev 17–19 derece olması normalmiş aslında
Artık kalın giyineceğiz
benim eşim çok meraklı tencere tava olayına annem de sürekli tencere tava alınıyor eve.b ir kere alacaksan bayıl parayı adam gibi 2 tane şey al... ha için acıyor mu hem de nasıl ama çok uzun süre dayansızn istiyorsan yok nasılsa seramikmiş rengi de çok güzelmiş falan diye 20 25 tl lik bir şeyler alma çelikler hep aynı ama diğerleri hayır. Bana evlilik hediyesi de çok geldi... 3 aydan sonra yağın içinde yüzen omlet o tavalara nasıl yapıştı ben de anlamadım... tavsiyem karacanın seramik tavaları şimdiye kadar en iyi onlar dayandılar haaa alırken çok canın yanıyor çünkü tnaesi 89 99 110 falan... ama en dayanıklısı ol oldu .... döküm tava sanırım hediye gelecek bana ama o da çoook ağır kesinlikle bulaşık mainesinin üst rafında yıkayamazsın, günlük kullanamazsın gidince görürsün zaten 5-10 yıl garantiyi kim veriyorsa ondan al velhasıl az tüket kaliteli yaşa ...Bugün sabah erkenden yatak odası çekmecelerimi düzenledim ohh bu topik sayesinde bi sürü ıvır zıvır, takı kutuları, gereksiz kağıtlar, tarihi geçmiş makyaj malzemeleri vb hooop çöpe:) meğer ne çok para vermişim kozmetiğe, çoğu şeyi de kullanmamışım, parama acıdım, nasıl hafifledim anlatamam iyiki varsınız
Mutfaktaki kullanmadığım kapları, teflon tavaları attım gerçekten artık kullanılmıcak durumdaydılar birine veremezdim
Tavaya ihtiyacım var teflon istemiyorum nasıl bir TAVA SETİ ÖNERİRSİNİZ HANIMLAR, GRANİT Mİ, SERAMİK Mİ, DÖKÜM MÜ? MARKA?
Evdeki gereksiz şeyleri dönem dönem zaten atardım ama bu hafta bu işle epey ilgilendim ohh ruhuma çok iyi geldi
Çok eşyayı, karmaşayı, kalabalığı seven biri hiç olmadım zaten,bu özelliğimden ötürü bu topik sardı beni, herşey sade güzel:)
Tv de izlemiyorum sayılır, haftada bikaç saat belki..
Dizi hiiiçç sevmem takip etmem
Twitter kullanmam
Sosyal medya pek umrumda değil en aktif kadınlar kulübünü kullanıyorum
Facebook var ama takip ettiğim sayfalar için var, hiç foto yok
İnstagram var ama hiç foto yok
Kafam çok rahat:)
hah bunu dediğim o kadar çok şey vardı ki benim... insan nelerden geçiyor hayatta.... ama yine de bir oda dolusu kitabım var o ayrı ama çoğunu tasviye ediyorum ben yaa aldığımı aldımtekrar kapaağını açıp açmayacağımın belli olmadıklarını 2. elciye.... onlar da alıştı bana artık ...gerekirse kendimi atarım da kitaplarıma dokundurmam
benim eşim çok meraklı tencere tava olayına annem de sürekli tencere tava alınıyor eve.b ir kere alacaksan bayıl parayı adam gibi 2 tane şey al... ha için acıyor mu hem de nasıl ama çok uzun süre dayansızn istiyorsan yok nasılsa seramikmiş rengi de çok güzelmiş falan diye 20 25 tl lik bir şeyler alma çelikler hep aynı ama diğerleri hayır. Bana evlilik hediyesi de çok geldi... 3 aydan sonra yağın içinde yüzen omlet o tavalara nasıl yapıştı ben de anlamadım... tavsiyem karacanın seramik tavaları şimdiye kadar en iyi onlar dayandılar haaa alırken çok canın yanıyor çünkü tnaesi 89 99 110 falan... ama en dayanıklısı ol oldu .... döküm tava sanırım hediye gelecek bana ama o da çoook ağır kesinlikle bulaşık mainesinin üst rafında yıkayamazsın, günlük kullanamazsın gidince görürsün zaten 5-10 yıl garantiyi kim veriyorsa ondan al velhasıl az tüket kaliteli yaşa ...
amin cümlemizden birtanem ...Çooooooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet kaliteli olsun istiyorum zaten n11den de araştırdım dediğin gibi 90 100 civarı ama olsun, bi kez alıyım bikaç yıl gitsin:) karacaya detaylı bakcam:)
yıllardır bir tanecik döküm tavamı kullanıyorum elimin altında hep sadece onunla yaparım et yemeklerini. ilk zamanlar hep elimde yıkardım özen gösterirdim artık direkt makineye atıyorum. neredeyse her gün kullandığım için elde yıkamaktan gına geliyor, ben de makinenin üst rafına, bardakların üstüne koyuyorum.Çooooooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet kaliteli olsun istiyorum zaten n11den de araştırdım dediğin gibi 90 100 civarı ama olsun, bi kez alıyım bikaç yıl gitsin:) karacaya detaylı bakcam:)
sadevehuzurlu bbende ayni seyi yazacaktim.tum tencerelerim karaca en memmun oldugumda turuncu seramikler...simdiden gule gule kullan. Ve seramikleri mutlaka tahta kasikla kullan.bir uyari daha tahta kasigi elde yikayin makinadan deterjan emmesin...
yıllardır bir tanecik döküm tavamı kullanıyorum elimin altında hep sadece onunla yaparım et yemeklerini. ilk zamanlar hep elimde yıkardım özen gösterirdim artık direkt makineye atıyorum. neredeyse her gün kullandığım için elde yıkamaktan gına geliyor, ben de makinenin üst rafına, bardakların üstüne koyuyorum.
bi şey kullandın mı ilaç vs bi takviye? Ben champixle bırakmıştım iki sene önce bir ay kadar, o zaman bu kadar zorlanmamıstım. Keske yine öyle yapsam diyorum. Cayım kahvem cok eksik, cok keyifsizim ama iradeli olmam lazım
Canım cok istediğinde bitki cayı iciyorum. Oyalanayım diye yemek pişiriyorum. Iştahım da açıldı baya Allah'tan kilo sorunum yok yoksa duba olurdum heralde.
Yarın yürüyüşe gideceğim iki saat falan. Öyle böyle geçecek iste bu gunler