sade yaşam

Gecen yıl magnetleri bende çöpe atmıştım.
düğün yada bebek mevlütlerinden gelenleri baktım biri boşandı, birinin eşi kaza geçirdi baktıkça üzülüyorum.
bir arkadaşımlada görüşmüyorum artık kızının magneti var gördükçe yaptıkları aklıma geliyor attım bende hepsini.
Bende beni uzen kiran birinim hediyesini tutmuyorum evde ihtiyacim olan kullandigim bisey olsa bile elden cikaririm
Moralim bozuluyo uzuluyorum gordukce
Negatif duygulari kendimize cekecegimize boylesi daha iyi

Zeki dürüst insanlar ve kadınlar daha fazla mobbinge uğruyormuş
Ben sosyal paylaşım sitelerini kapattım harika hissediyorum
Ben de aç olmayı cok seviyorum
Mide aç kalınca kalp huzır doluyor
Salonu iyice sadeleştirdim ne örtü ne de süs eşyası kaldı
Resmini paylaşayım
Eki Görüntüle 1710372 Eki Görüntüle 1710373
Tebrikler
Burdan bakinca bile o masayla dolabin uzerine bi ortu bi obje bisey koyasim geldi
Ben bu kadarini yapamam sanirim

@çiçekli canım ne güzel yazmışsın.bence de yeni evlilere 1+1 yeter ama çocuk olup 4-5 yaşına gelene kadar.Açıkçası merak ettim evini.Eminim güzellestirmissindir sen.magnetler ya da ufak hacimli olan bütün süsler benim için çöptür gerçekten.İnsan,enerjisini aşagı çekecek olan herşeyi evinden hayatından uzaklaştırmalı diye düşünüyorum.
@sümeyra güle güle kullan canım halını markası ne kaç m2 bende salona almak istiyorum belki yaza.
philosophy philosophy ben kapalıyım o yüzden makyaj yapmıyorum cok nadir bayanlar arasında o da bir kalem bir ruj dolayısıyla kozmetik masrafım yok.:KK71:levis ın malı kaliteli kesimide güzeldir niye soğudun?
@ papatya canımsın yaa.işyerinde yaşadığın mobbing şu an hala devam ediyomu?Sen yükseldin de ekip aynı mı ?Yoksa statün değiştiği için ağızlar kapandımı merak ettim.bebe yağı çok güzel bir güneş koruyucudur biliyomusun yazın kullanabilirsin .
Ben o evde kizim 6 yasina gelene kadar oturdum
Oyleki en son yil komidinleri gardropun icine koymus, iki karis yere de iki gunluk utu yapip asar olmustum.
Sartlar zorlasmisti ama bu beni aman aman da mutsuz etmiyodu nedense
2+ 1 75 80 metrekare biyer bana yeter derken cok daha buyuk bi eve ciktik
Simdi de seviyorum evimi
Ben zaten evi hep seviyorum
Annene gelirsen gel bize evimde agirlamak isterim seni

_sekerpare_ _sekerpare_ eskisi kadar şiddetli olmasa da hala var. ama ben eski ben olmadığım için hiç takmıyorum. sallamıyorum..
geçen işyerimden birisi dedi ki dışarıdan o kadar güçlü duruyorsun ki onları da zaten bu delirtti dedi.
ben odamda saatlerce ağlar, makyajımı tazeler, yan odaya gider. kahkahalarla çay içebilen biri idim.

söylediğim ürünleri atmadım. kendim kullanacağım.

Geztapo
Hali alacaksan sanat halinin deluks koleksiyonuna bi bak derim
Suyesili vizon sacakli yuvarlak oval modeli vardi. Ben onu cok begenmistim.
Benim yatak odama cok uygun oldugunu dusundugumden o kadar begenmistim gerci.

Günaydın kızlar ;
cumartesi günü english homedan tül aldım. Kırmızı sepet aldım anahtar koymak için.
bu pazar da halı baktık 550 tl ye indirim yaptık. Çok zor beğendim. bunuda 5 taksite böldük mecburen ama fazla fazla ödeyip kapatıcam inş.
Yine temizlikte elime gelen fazla esyaları kutuya ayırdım.
misafirlik büyük olan bardakları günlük kullanıcam kısaları misafire ayırdım.
birde çorba tenceresini vericem. Uzun zeytin tabaklarınıda kullanamıyorum.
Makyaj olarak ben sadece kalem,rimel,ruj 2 adet, kapatıcı pudra,fondöten ve 4lü far kullanıyorum farları sadece dügünlere giderken yapıyorum. geri kalanları bende vericem.

_sekerpare_ _sekerpare_ bence haklısın gezmek hayatımızı yaşamak en doğal hakkımız. Ben evlendigimde baya bir borcumuz vardı.
Ama kredi çekreken tatil parasını da ayırdık. hep sıkıntı yaşamak zorunda değildik ve tatil çok iyi gelmişti bize.
Herkez geçim sıkıntısı diyor ama mutlaka herkez birşeylere para harcıyor.
İyi gunlerde kullan aldiklarini

_sekerpare_ _sekerpare_ eskisi kadar şiddetli olmasa da hala var. ama ben eski ben olmadığım için hiç takmıyorum. sallamıyorum..
geçen işyerimden birisi dedi ki dışarıdan o kadar güçlü duruyorsun ki onları da zaten bu delirtti dedi.
ben odamda saatlerce ağlar, makyajımı tazeler, yan odaya gider. kahkahalarla çay içebilen biri idim.

Yengec burcumusun yoksa papatya

Ben o evde kizim 6 yasina gelene kadar oturdum
Oyleki en son yil komidinleri gardropun icine koymus, iki karis yere de iki gunluk utu yapip asar olmustum.
Sartlar zorlasmisti ama bu beni aman aman da mutsuz etmiyodu nedense
2+ 1 75 80 metrekare biyer bana yeter derken cok daha buyuk bi eve ciktik
Simdi de seviyorum evimi
Ben zaten evi hep seviyorum
Annene gelirsen gel bize evimde agirlamak isterim seni
Ayy canım teşekkür ederim olur inşallah incikim boncukum:KK48:

vaay bee...papatyam ben bu kadar yapamam.her duyguyu dibine kadar yaşarım.sana çektirenlerinde Allah müstehakını verir.Sabret seyret canım.

vaay bee...papatyam ben bu kadar yapamam.her duyguyu dibine kadar yaşarım.sana çektirenlerinde Allah müstehakını verir.Sabret seyret canım.
Sen çalıştığım yeri ve işimi biliyorsun. Öyle ağır şeyler yaşadım ki anlatılmaz.
Ama gerçekten hiç yılmadım. Çok ağladım çok dövündüm. Ama hiç vazgeçmedim. Onlara pabuç bırakmadım.
Çok şükür rabbğm de hep yanımda oldu.
Âmin inşallah.
Ben hep bana gülen, dedikodumu yapan, oh olsun diyen kim varsa rabbim sana havale ediyorum diyorum.
Ve gerçekten de bu aralar oturup sadece seyrediyorum.

Gecen yıl magnetleri bende çöpe atmıştım.
düğün yada bebek mevlütlerinden gelenleri baktım biri boşandı, birinin eşi kaza geçirdi baktıkça üzülüyorum.
bir arkadaşımlada görüşmüyorum artık kızının magneti var gördükçe yaptıkları aklıma geliyor attım bende hepsini.
evet bu şekilde allah sizi inandırsın toplamda belki 5 koli eşya verdim sağlam insan temizliği var hayatımda aslına bakarsanız kabuk değiştiriyorum ve bunu çok seviyorum yaşasın sade yaşam :KK55::KK73::KK73::)

evet bu şekilde allah sizi inandırsın toplamda belki 5 koli eşya verdim sağlam insan temizliği var hayatımda aslına bakarsanız kabuk değiştiriyorum ve bunu çok seviyorum yaşasın sade yaşam :KK55::KK73::KK73::)
Helal sana prenses valla 5 koli eşyayı dağıtmaya cesaret edemez herkes ,yani kıyamaz.ihtiyacı olana gittiği zaman hiç üzülmüyorum ben.Çeyizlerimin bir kısmını bir köyde kaçarak evlenen bir kıza komşumun vesilesiyle göndermiştim.Kız bana gözyaşlarıyla dualar etmiş öyle mutlu oldum ki...vermek veren el olmak güzel sey

Helal sana prenses valla 5 koli eşyayı dağıtmaya cesaret edemez herkes ,yani kıyamaz.ihtiyacı olana gittiği zaman hiç üzülmüyorum ben.Çeyizlerimin bir kısmını bir köyde kaçarak evlenen bir kıza komşumun vesilesiyle göndermiştim.Kız bana gözyaşlarıyla dualar etmiş öyle mutlu oldum ki...vermek veren el olmak güzel sey
hayatının kazıklarını yiyip 4 adet pembe dizi senaryosu yaşayıp, kariyerinin en tepe noktasındayken dünyanın kendi alanındaki bilmemkaçıncı sıradaki okulundan ayrılmak zorunda bırakılırsan öyle bir veririsin ki... Allah bin belalarını versin kim ne yaptıysa ayakalarına dolansın inşaallah. ben bulunduğum şehrin dışında bir kadın sığınma evi varmış oraya gönderdim hem neler neler ne markalar yemişim markasını... pazardan alırım huzurlu olurum ... hiç biriniz huzurun önemini benim gibi öğrenmeyin arkadaşlar kimse bunu haketmiyor..
Dedem derdi ki veren el alan elden üstündür. çok doğru aslında ben de veremiyrum öyle kolay kolay ama işte buraya yazmak da aslında kişinin kendine yaptığı bir telkin bence buralarda takılmak iyi geliyor..

vermek değil de asıl olay almamak olmalı bence gerçek sade yaşam bu olmalı öbür türlü tüketimi hızlandırılmış yaşam oluyor......

Bana dualarınızı esirgemeyin kıslar...

Son düzenleme:
bu yıl dizilerden arındım....
survıvor baslarsa onuda izlemeyeceğim.
o kadar saatimi çalıyordu ki daha önceki yıllarda.
birde spor salonuna yazıldım:KK70::KK70: dizi yerine aksam salona gidiyorum.

Hanımlar merhaba:)
Yazılarınızı uzun zamandir takip ediyorum papatya bu arada hep aynı topiklere takiliyoruz:)

Bu sade yaşam konusunda kendimce atılımlar gerçekleştirdim fazla olanlardan kurtulmaya çalışıyorum kendimce fazla mutfak esyami ise yeni başlayan bi gence verdim yeni ev açmıştı ve eşyaya ihtiyacı vardı

Fazla kilolarım için sağlıklı bi beslenme şekli buldum bu beslenme sayesinde pakete girmiş ürün kullanimimi bata bata azalttim
Hem doğal besleniyorum hem kilo veriyorum

Sosyal medya hesabımı kapatacagim aslında kapattım ama bu beslenme şeklini öğrenmek için ihtiyacım vardı açtım ama şimdi öğrendim ve tamamen kapaticam

Kiyaft alışverişini 3 aydır dursurdum:)

Ben bu sade sağlıklı ve kaliteli yaşama iki senedir başlamistim tabi tamamen diil zamanla artirarak ama su an içinden cikamadigim bi konu var

Bugüne kadar okuduğum kitapligimda bekleyen 250 ladar kitap var dedim ki kitaplikta bekleyecegine satayım kendimi ikna ettim topuk açtım koydum ama sonra 1 saat geçmeden pişman oldum

Ya ben kitaplarına kiyamiyorum onlara fazlalık muamelesi yaptığım için bile su anda çok üzgünüm bu olaya nasıl bakiyosunuz????? Bi fikir verin

kızlar alışverişin konusunda hiç bişey yapmıyorum
sıkıntı yok yani alışveriş merkezine gidip mal mal bakıp çıkıyorum
şu bebeişin cinsiyetini öğrencek zamanlarıım gelse keşkede ona ciciler alsam

X