sade yaşam

papatya zamanı iyi kullananlardan
bravo diyorum ona da
endülüs ü hatırlayamadım
birara bakayım ona da
sende gayet başarılısın bence

Arada dışarı yemeğe gitmek.mekan degiskligide lazim

bir şeyleri farketmek çok önemli
gayet güzel bir izin günü olmuş

ben hiç evde topuklu giymedim
giysem eşim
hayrola hanım bihter ziyagile mi özendin der
adam alışkın değil ki
en iyi ihtimal nereye gidiyon der
küpesiz bende rahat edemem hiç
inci küpelerim hep kulağımdadır

http://deli-anne.com/?p=28974 bu yazı alışverişle ilgili değil aslında ama sade bir yaşam konusunu özetleyen bir yazı ve yorumlarda harika şeyler var.paylaşmak istedim.Tam olarak yaşamak istediğim hayat,edinmek istediğim bakış açısı.Biu devirde imkansız gibi ama bu bir yolculuk hayat yolculuğu,bu isteği içime atan allah bana kapılar da açacaktır.

benim ünversitede bir ev arkadaşım vardı,sürekli alışveriş yapardı,hayatımda okadar kıyafeti olan biri daha görmedim
mesela bir geliyordu,5 pantolon birden almış,şaşırırdım
giysileri çok da güzeldi,ona bunu söylerdim; o da bana hepsinden nefret ettiğini söylerdi
eşya fazlası huzursuz ediyor gerçekten,ilk o zaman farketmiştim

veremiyorsan giy mutlaka,bu eşyanın hakkını vermeliyim diye düşün papatyacım

Okudum

mükemmel bi yazı
çok şey katar insana

bende acayip merak ediyorum
bide esprili

ben pek denk gelmedim kendisine de sadece herkez şimdi mune gelir diyorya ondan merak ediyorum... öcü gibi :))) öcü yicek sizi :))) seni muneyee söyliceeem diyolar falan :))... mune gelince polemik falan kalmıyo herkez dağalıyo.... asayiş büro gibi bişi zannımca... bi de seni kibledim diyenler var değişik terimler girdi hayatıma :))

ay evet mune banlıyor
mune gelioyr
hele o kibledim lafı
bizim buraya uğramadı
asayiş yolunda burda galiba

güzel bir gün olmuş
boşver cnm kırmadan ayrılmak daha iyi,insanlara cok takılmamamız lazım,yoksa hayatımızı felç ederler
şu benzetmeyi çok severim: beyinde düşünceler bir trafik gibi,e bir de trafik polisimiz var,bu polis bir cok düşünceyi durdurup kenara çekerse trafik akmaz.
yani bazen düşünceler beyinden geçerken müdahale etmemek lazım,bırak geçsin ve gitsin

Bende hic kimse yazmıyor diye düşünüyordum meğer bildirim gelmiyormus bana :) ben naptim hani 3 tane birden pantolon almıştım ya ikisini ayırdım hiç giymeden vericem biyere.sonra bir tane kaş farı aldım onu bir kez kullanıp arkadaşıma vedim.ertesi günde bir tane kahverengi kaş kalemi aldım ondan memnunum şimdilik.olayın mantiksizligini gözüme sokmak adına bir defter tutmaya başladım,aldiklarimi,alıp kullanmadan verdiklerimi not tutmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…